נהוראי אריאלי
-
נהוראי גדל על פיוטים ותאמינו לי שאם הוא היה יכול הוא היה שר בחתונות מזרחי
רק אני מקווה שהוא לא ישתנה ויזלוג לחסידי כי הוא פצצה במיזרחי ישראלי ונכון לא משמעים את השירים שלו ברדיו אבל שלא ישנה את הכיוון שלך במוזיקה תמשיך בסיגנון המוזיקה המרגש הים תיכוני ישראלי שלו
שלא ישברו אותו ( רדיו כי זה מה שמשפיע על הזמר בסוף כמות השמעות ברדיו מאוד משפיע ) מקווה שהוא הזמר שירם לנו את השירה המיזרחית הטהורה הזאת והמרגשת והמשמחת כמו פעם
ותאמין לי שהיה לך קהל גדול שמאוד אוהב את המוזיקה גם ( פיוטים ) ומחכים שיבוא לנו איזה זמר אמיתי לא פיטן זמר רגיל שרים לנו את המיזרחי תיכוני גם לנו מגיע מוזיקה ים תיכונית .
ובכלל אם למישהו יש כונה להיות זמר הוא אוהב את המיזרחי ואבל והוא בוחר ללכת על החסידי כי זה שיוקי יותר אז שידע שעדיף להיות שלם אם הלב שלו ולא ללכת למוזיקה שפחות אוהבים כי יש קהל גדול שמחכה שהיה זמר מיזרחי (לא פיטן שמכנים אותו זמר מיזרחי זמר רגיל ) שיבוא ויתן בראש בסוף זה יצבור תאוצה
לאט לאט. -
נהוראי אריאלי כשהיה ילד:
-
@ענק-הענקים-בדורינו אפשר להורדה?
הוא היה במיאמי ישראל, לא? -
@מיוזיק-בנשמה אמר בנהוראי אריאלי:
רק אני מקווה שהוא לא ישתנה ויזלוג לחסידי
הוא לא יזלוג לשם. וגם אם יזלוג אז חבל לו כי הוא הרבה יותר טוב בים תיכוני. במזרחי-ישראלי.
ונכון לא משמעים את השירים שלו ברדיו
דווקא כן משמיעים שירים שלו ברדיו...
חשיפה בלעדית נהוראי אריאל חושף שיר חדש שעתיד לצאת ממש בקרוב .
משום מה על המשפט הראשון המשכתי למלמל את המשפט השני של השיר בלי לשמוע אותו קודם ואשכרה צדקתי במילים.
הסגנון בול נהוראי. נראה מה ייצא;)
-
@רבקה אמר בנהוראי אריאלי:
הוא לא יזלוג לשם. וגם אם יזלוג אז חבל לו כי הוא הרבה יותר טוב בים תיכוני. במזרחי-ישראלי.
בלת"ק
השיר הקודם שלו היה בהברה ליטאית-אשכנזית, בחלקו לפחות. -
-
-
יש למישהו את זה להורדה באם פי 3?
-
@מישהי-מאמי
נהוראי_אריאלי_-_תלוי_בנו___ווקאלי-mp3_160k.mp3||חחחחחחח
אהבתי את המשפט שלך || -
פוסט זה נמחק!
-
מה איתו זה,לא שומעים עליו בכלל...?