נהוראי אריאלי
-
@פונץ-בננה אמר בנהוראי אריאלי:
העיקר המסר . ולא שום דבר אחר.
רק בגלל שהמסר הוא העיקר,
המלצתי לשמוע את השיר. -
השיר עצמו נחמד אבל מזכיר מאוד את כל השיר שעשה עד עכשיו כולל הסילסולים שהוא עושה וכולי. אבל הקליפ די שיעמם אותי עם כל האנשים הכאילו לא קשורים שמה.
-
שיר מגניב כמו שאני אוהב נגד לשון הרע ובעד אהבת חינם הקליפ בסדר לא היה משהו יותר להשקיע
יש לו קליפ אנימציה קליפ עם רכב קליפ חופה עכשיו קליפ עם סתם אנשים -
@בים-בם-בוווום אמר בנהוראי אריאלי:
הוא ממש בולע את המילים.
?
מה הקשר?
האמת שצחקתי כשקראתי את זה.... כי כשאני שמעתי את השיר דווקא ממש אהבתי איך שהוא שר את זה. הוא עשה את זה בצורה ממש יפהיפה.@בים-בם-בוווום אמר בנהוראי אריאלי:
והקליפ, סלחו לי... ממש חוסר רמה!!!
התביישתי בשביל כל אלו שרואים אותם שם...בא לא נתבייש בשביל אלו שלא צריכים את ה'טובות' שלנו.
אני אוהבת את הקטע שנהוראי מקבץ הרבה אנשים [שהוא אפילו לא מכיר] לקליפים שלו - שזה ממש איחוד מכל הקצוות. ואני דווקא ממש שמחה בשביל אלה שהיו בקליפ.
לא כל קליפ צריך לחולל עם רקדנים היפיים [ספק אם יהודיים, וגם אם יהודיים - לא ממש רואים את ה'חרדיות' שלהם] או מזרקות באוויר.
לפעמים גם ה'פשוט' הזה עושה את מה שהוא צריך לעשות. המסר עבר בדדיוקק כמו שהיה צריך לעבור.
-
@רבקה אמר בנהוראי אריאלי:
לא כל קליפ צריך לחולל עם רקדנים היפיים [ספק אם יהודיים, וגם אם יהודיים - לא ממש רואים את ה'חרדיות' שלהם] או מזרקות באוויר.
לפעמים גם ה'פשוט' הזה עושה את מה שהוא צריך לעשות. המסר עבר בדדיוקק כמו שהיה צריך לעבור.בדיוק!!
גם אני חושב של תופעת הרקדנים ה.... זה ממנהגי הגוים ואין מקומם אצלנו--נהוראי לא רק זמר אלא גם אומן עם נשמה טהורה! -
@יוסיס-0 https://hm-news.co.il/?jet_download=259887
קישור להורדה ישירה למחשב -
@אפוש-פאר אמר בנהוראי אריאלי:
זה לא סותר שיחסית לקליפים הקודמים שלו זה יחסית פחות..
עניין של הסתכלות.
נהוראי לא בא 'להפציץ הופעה' בקליפ הזה. אני גם לא חושבת שמתאים להפציץ בפואנטה של השיר הנ"ל.... זה סגנון מסויים שהקליפ שהוא ייצר מתאים בדיוק לרעיון השיר. -
@רבקה אמר בנהוראי אריאלי:
@אפוש-פאר אמר בנהוראי אריאלי:
זה לא סותר שיחסית לקליפים הקודמים שלו זה יחסית פחות..
עניין של הסתכלות.
נהוראי לא בא 'להפציץ הופעה' בקליפ הזה. אני גם לא חושבת שמתאים להפציץ בפואנטה של השיר הנ"ל.... זה סגנון מסויים שהקליפ שהוא ייצר מתאים בדיוק לרעיון השיר.יש באמת משהו בשיר שמראה אחדות וכו'..
-
אני לא הבנתי מה רמה נמוכה בקליפ זה קליפ אחלה שיר עוד יותר מה אתם אומרים אני צוחק שאני רואה את זה שהקליפ רמה נמוכה קליפ שמסמל את השיר
-
שיר מצויין.
המסר כל כך אקטואלי ומתאים לתקופה שלנו והקליפ מעביר בדיוק מושלם את המסר הפשוט והברור כל כך הזה.
נראה שנהוראי הולך ומטפס בשלבי סולמות הגדולים...
רק דבר אחד מעט הפריע לי-
שירת המילים.
באופן אישי לא הבנתי הרבה הרבה מילים מהפזמון עד שקראתי אותן, אבל מן הסתם עניין הדיקציה וההיגוי הוא עניין של טעם...
הרבה הצלחה בהמשך! -
אתם עוד (מי שאומר שהוא בולע את המילים) תופתעו כשהוא יהיה מקום ראשון/שיני במצעד שיר החודש
-
@מוח-שליט-על-הלב אמר בנהוראי אריאלי:
ופתעו כשהוא יהיה מקום ראשון/שיני במצעד שיר החודש
אין הבדל בין זה שהשיר מוצלח לזה שהמילים בלועות.
בעיני הם לא בלועות, אבל אין קשר... -
@אילנית אמר בנהוראי אריאלי:
שיר מצויין.
המסר כל כך אקטואלי ומתאים לתקופה שלנו והקליפ מעביר בדיוק מושלם את המסר הפשוט והברור כל כך הזה.
נראה שנהוראי הולך ומטפס בשלבי סולמות הגדולים...@מוח-שליט-על-הלב אמר בנהוראי אריאלי:
@תהילוש ברור שכן מי שבולע את המילים אז לא אוהבים את השיר הזה
לדוגמא... אבל היא הוסיפה ואמרה שהמילים בלועות..
-
@מוכן-תמיד-לעזור חסום לי.
אפשר דרך מגיקוד עם כוכביות?
תודה.