נהוראי אריאלי
-
@LOVE-ME אמר בנהוראי אריאלי:
@תהילוש זה נכון יש בזה קצת ..
ותשימו לב אני לא רוצה לומר כלום אבל אוזן מופק ע"י פדידה (שזה אמור לומר לכם משהו)
ונהוראי למרות נפל בגמר קם ועשה משהו עם הכשרון שקבל מאלוקים....מה?? מי אמר?מאיפה יודעים?
-
@מישהי-מאמי מי אמר מה?
תנסחי יותר ברור -
@מוכשרת-על לא התכוונתי לזה התכוונתי לסרטון עצמו שהוא חסום לי
-
היי חברים..
ביום בהיר.. (לפני שבוע) הפעמון ביוטיוב מצלצל.. מה יש? אהה נהוראי אריאלי העלה כמה שירים.. טוב.. פתחתי ומייד הסתחררתי אלפי צפיות מייד.. (היום הממוצע של כל שיר שהוא העלה לפני כמה ימים הוא כמעט 200,000 צפיות!!) (וללא שום קליפ!) ממש כמו שהאמנים הגדולים מוצאים שירים ומייד הצפיות טסות.. (לא צריך מיליון עוקבים בשביל זה )
אבל מייד נפלה לי הובנה הפשוטה.. נהוראי הוא כבר לא זמר מתחיל.. ממשיך.. ואפילו לא כמו רוב הזמרים הוותיקים! נהוראי בנה לו סגנון אישי.. בקנה מידה של דדיה, גד אלבז.. וכו.. (לא הגזמתי!) (אני לא מדבר על וותק וסגנון אלא על הרעיון..)
זה אליפות מסחררת זה משהו שעוד 15 שנה בערך יהיו ילדים שיפגשו אותו אז ויגידו לו אנחנו גדלנו עליך..חוצמיזה אני רוצה לשתף אתכם בעוד משהו מעניין..
לפני שנה בערך בחופש.. הייתי אם חברים על חוף מאולתר בכנרת פגשנו שם את נהוראי.. (אם פודולינסקי ) ואז הוא דיבר בטלפון אם אחד בשם 'מאור חיים' והוא אמר לו כך: מאור מילה שלי.. אתה תיהיה איתי נוציא ביחד להיטים ותתפרסם וכו' וכו' (בשביל הפרטיות לא אומר מעבר לזה ) ו.. וואלה.. נהוראי ממש ידע מה הוא אומר..
-
פוסט זה נמחק!
-
@רבקה אמר בנהוראי אריאלי:
אני יודעת שהנושא ננעל, ומצדיקה את @מוזיקה על הצעד הזה. אבל אני חושבת שהוצאת שם רע זה כמו 'הלבנת פנים' בדיוק, על אף שאין הזמר מודע לכן וזה עלול להיגרר הלאה, אז אני מנסה 'לתקן' קצת מהעוול שנעשה פה.
מי שאמר את מה שאמר לגביי נהוראי - שיידע הוא טועה ובענק!!!!!!!!!!!!!!!
נכון, זה מנגיעה אישית כי אני ראיינתי אותו. ואני זאת ששמעה במו אזניה את מה שאמר. אבל זה לא אומר כלום. נהוראי הוא חבר של אחי, ואני מכירה את אישתו.
אף מילה ממה שהוא אמר לא הייתה 'כיבוס המציאות כי הוא זמר ורוצה לייצג את עצמו כצדיק'!!!!!
אני לא אפרט את ההסטורייה שלו - כי אין זה המקום וגם לא אעשה את זה לעולם במציאות - כי אני בטוחה שהוא לא רוצה בכך. אבל מי שמודע לגלגולים שהוא עבר עוד בשנים מוקדמות יותר - הוא עד לשינוי הגדול שנעשה בו.
בלי איצטלות וגינונים. לא 'אחד בפה ואחד בלב'.
גם אחרי שיחה עם אמא שלו - אני מעידה על כך.
זה בדיוק כמו שפעם אמרו לי על זמר שהתגרש וסיפרתי את זה לתומי באתר כלשהו. אחרי שגיליתי מאחי, חבר של אותו הזמר, שזה לא נכון - רציתי פשוט לקבור את עצמי!!!!!!!!!!
אתם יודעים מה זה העוון של הוצאת שם רע??? ועוד על מפורסם???מצטרפת לכל מילה.
כאחות של אלעזר חזן, הרגע התוועדתי אליכם והיה נחמד מאוד לקרוא את הפרגוניישן עליו
נהוראי התחיל את דרכו עם אלעזר בשמחות בית השואבה ואני יודעת ממנו טוב טוב שהצעדים הגדולים שעשה שייכים אליו בלבד ולא לשום יח''צ כזה או אחר. -
שיחק אותה, השירים שלו תמיד מחברים ומלאי רגש פשוט מטורף, השיר הגבול זה השמים השאיר אותי עם דמעות איזה שיר האמת שאני שומעת את כולם כי כולם מדהימים אחד אחד אבל באמת ללכת בלי לראות והגבול זה השמים זה השירים שהכי מרגשים והכי מחברים ממש נגע לליבי
תודה ענקית תמשיך כך יש לך עתיד!!!!!!!!!!! -
וואיי נהוראייי ממש ריגשתת איזה יפה אתה מדברר ובכלל השיר ללכת בלי לראותת ריגש ממש, וכמו שאמרת שאתה מרגיש שזה השליחות שלך, בתור אחת שכותבת אני גם מרגישה את אותו דבר כל אחד שליח במה שהוא טוב בו, במה שהוא אוהבב, וואיי ומוזיקה זה דבר כלכך רגיש שנוגע ללב ואתה הצלחת לגעת ללבות של כולם ולהמשיך להיות בן תורהה עם טלפון כשרר!!
אתה זמר מוכשר ומרגש וכיף לקבל מאחד כמוך שלא מראה את עצמך אתה ענו וצנוע לא נמשך אחרי הזמרים שואהבים תתהילה והכבוד אתה עם טלפון כשרר!!!!!!!!!!!
וזה ממש ריגש וממשיך לרגששש!
המון הצלחות השם איתךך וגם אנחנוו
ממש תודהה