נהוראי אריאלי
-
-
חבל מאד ששוב ושוב אתם נגררים לדיונים בעלי אופן אישי וירידה לחייו של הזמר במקום לדבר על שיריו ויצירותיו,
איננו באים לחנך אף אחד מכם (על אף שיש המון מה לומר...), תעריצו בינכם לבין עצמכם את מי שאתם רוצים וכמה שאתם רוצים...
אך כאן בפורום להודעות כאלו אין מקום!!!מה המטרה של הכותב לכתוב שראה את זמר פלוני במקום מסוים? שלא לדבר על תגובות כמו אוףףףף למה אני לא ראיתי...
נזכיר שוב: מכללי קטוגרית לפי אומנים הם שאין לכתוב מחמאות והערות אישיות על האמנים אלא רק בקשות שירים ודיון בתכנים מוזיקילים שלהם
כעת הנושא יפתח שוב...
נא להקפיד על הכללים! -
-
@מוח-שליט-על-הלב אמר בנהוראי אריאלי:
@תמר-7 אני לא יכול לומר מאיפה ההדלפה אבל זה מידיעה ברורה.
עד עכשיו סגרו עם שפירא ואריאלי והם באמצע לסגור עם עוד זמרים,
הסיבה שלא מפרסמים עדיין היא משום שרוצים קודם כל לסגור עם כולם ומיד כשידעו את כל הפרטים זה יתפרסם בגדול.אבל זה שמחת חג רגילה או שנהוראי מארח את שפירא שם?
-
כל שנה זה שמחת חג רגילה שכל שעה בערך מגיע עוד זמר
השנה אני לא יודע אבל ככל הנראה זה שמחה חג -
@מוח-שליט-על-הלב מה זה שמחת חג??!!
זה הופעה כמו הופעות שעושים בעיריות בחגים
זה לא עכשיו שהזמרים מגיעים ושרים שירים של חג אלה את השירים שלהם
אחלה הופעה!!! -
אים אתם רוצות\ים להישאר מעודכנים בכל ההופעות של נהוראי ונתנאל ישראל אז תתחברו לסטטוס של אמא שלו היא מעלה שם מלאאא דברים שווים
ממליצה! -
@ב-ב אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
סקופים מיוזיק סקופ!!
צפייה חובה בדקה השבע חמישים ושש קטע הורס!!!!
||@ב-ב בהזדמנות זאת אני רוצה להגיד לך תודה שאת כל יום מעלה את המיוזיק סקופ של היום
כבר הרבה זמן שחיפשתי איפה להגיד לך את זה!|| -
@חסידייה-אוטנטית אמר בנהוראי אריאלי:
@ב-ב בהזדמנות זאת אני רוצה להגיד לך תודה שאת כל יום מעלה את המיוזיק סקופ של היום
כבר הרבה זמן שחיפשתי איפה להגיד לך את זה!תודה יא מרגשת!
שמחה תמיד לפרסם ולהעלות כל מה שאני יודעת לפניכם..🤭
ותודה למיוזיק סקופ על העדכונים החמים... אני רק השליחה -
@חיימוב אמר בנהוראי אריאלי:
@רבקה אמר בנהוראי אריאלי:
הנושא נפתח, ובאווירה הכי טובה שיש.
#anchor(נהוראי משגר אליכם, משתמשי מקצב, סרטון מיוחד במינו, בגילוי לב והארת פנים)
לחסומים וגם אלה שלא:)
https://send.magicode.me/send-file/file/b933f4d10c6a2f51c36ada72470f1d59e58e***abee/view
אפשר עוד פעם?
יש מצב שוב?