נהוראי אריאלי
-
@רבקה אמר בנהוראי אריאלי:
@מרב אמר בנהוראי אריאלי:
איזה בושות...!!!
נמכרו בינתיים רק כרטיסים בודדים...🤭🤭🤭@ב-ב אמר בנהוראי אריאלי:
אם המופע הזה באמת קשור לסקר ש@רבקה עשתה פה באתר,
אז אני חושבת שצדקתי במה שכתבתי שם...
זה רק מוכיח את עצמו שאי אפשר להסתמך על סקר שנעשה על 90 אנשים....לכו תסתכלו עכשיו בטיקצ'אק...
עדיין חושבים ככה, נכון?!🧐כמה פשוט לכתוב תגובות חריפות עוד לפני שרואים את הקרקע המציאותית... מה ציפיתם שבתוך שבוע יתחסלו כל הכרטיסים?
אני הייתי לוקחת מזה לקח לחיים....
מעניין איך למופע של אברהם פריד נמכרו כל הכרטיסים תוך יומיים???
-
@המבין-0 אמר בנהוראי אריאלי:
@מרב מה מה אנשים לא מוכנים לשלם על הופעות במיווחד אם זה במתנסים של עיריות ולא בבניני האומה הופעות של זמרים שהם לא אוהבים
נכון אז מה אמרתי שלא נמכרו הכרטיסים
וגם מי אמר שזה קשור לזמר זה קשור גם לאנשים חופש חנוכה זה זמן של משפחה לא של הופעות במיוחד שהם בערב זה היה אותו דבר גם למופע של בת קול
זה הכול -
@מרב אמר בנהוראי אריאלי:
@מרב אמר בנהוראי אריאלי:
איזה בושות...!!!
זה רק מוכיח את עצמו שאי אפשר להסתמך על סקר שנעשה על 90 אנשים....לכו תסתכלו עכשיו בטיקצ'אק...
עדיין חושבים ככה, נכון?!🧐כמה פשוט לכתוב תגובות חריפות עוד לפני שרואים את הקרקע המציאותית... מה ציפיתם שבתוך שבוע יתחסלו כל הכרטיסים?
זה בדיוק מה שאני מתכוונת.
לא צריך לתת דוגמאות מאלה שלא הצליחו למכור. כי זה מדבר בעד עצמו.
אנשים לא הולכים למה שלא נעים ונח להם. כפי שאמר @המבין-0
מי שמצליח למכור כרטיסים במהירות, זה אומר שהקהל אוהב אותו ונהנה ללכת להופעות שלו. הכי פשוט. סיבה ותוצאה. (מוזר למה יש כאלה שלא מבינים את זה)
ו @chagit03 שאלת למה אנשים לא הולכים להופעות שכל כך מחכים להם, אז יש הבדל גדול בין לדבר על ללכת להופעות לבין לקנות כרטיס וללכת..
הרי ברור שאם באמת היו מתעניינים ורוצים, ודאי שהיו הולכים... -
@ב-ב תקשיבי אם באמת היו רוצים ללכת אז באמת היו קונים כרטיסים והולכים,אבל אני רואה שלא באמת רוצים ללכת אז סבבה אחכ אל תתלוננו שלא עושים הופעותוגם@רבקה עשתה סקר
כדי שבאמת יראו את הרצון לעשות הופעות,והנה עשו ומה עכשיו?.....גורנישט!!!!
מי שבאמת רוצה הולך!אני גרה בחור אבל להופעה של האיציקים אני הולכת!!!!גם אם זה היה בסוף העולם הייתי הולכת!אפילו שזה במוצ"ש,
-
@chagit03 יופי. אם את מתמסרת ומגיעה עד סוף העולם בשביל הופעה, זה אומר שזה חשוב לך. ולאחרים כנראה לא.
לדעתי זה בגלל שיש היום כל כך הרבה הופעות, ואנשים הרי לא ימלאו את כל הלו"ז שלהם בהופעות, אז הם בוחרים אז מה שהכי מדבר אליהם.
ממילא זה הטופ שבטופ, ולא נשאר מקום לזמרים צעירים...
זאת הסיבה שפריד ממלא אולמות בלי שום חשש וכן כל הגדולים -
@מרב אמר בנהוראי אריאלי:
@מרב אמר בנהוראי אריאלי:
איזה בושות...!!!
@ב-ב אמר בנהוראי אריאלי:
זה בדיוק מה שאני מתכוונת.
חחחחחח
סליחה שזה כל כך מצחיק אותי....
משווים את אברה פריד האגדי, זמר עם וותק מטורף והערכת קהל שלא נגמרת בשל ההיכרות הארוכה עימו, לנהוראי אריאלי!!!!!
[מחמאה אדירה לנהוראי]
מבטיחה לכם שבשנתיים הראשונות של פריד לא נמכרו הכרטיסים להופעות שלו תוך יומיים, ולא בטוח שגם הצליחו למכור הכל....בואו נהייה קצת ריאליים ונדבר בגובה העיניים. לא נמצא תירוצים עלובים כל כך והשוואות משפילות שאין להם אח ורע....
את הדוגמאות העכשוויות של האיציקים והזמרים החסידים האחרים כבר נתנו. אולי בעוד ארבעים שנה הכרטיסים של אריאלי ימכרו תוך יומיים ושל איזה אחד מתחיל ימכרו תוך חודש ואז יגידו בדיוק את אותם הדברים.
-
@רבקה בוא נחזור שניה למה שאני אמרתי....
אני אמרתי שחבל שמסתמכים על תוצאות של סקר שנעשה על 90 אנשים מאותו סגנון פחות או יותר.
והנה התוצאות שאת פרסמת:*איזה זמר הייתם רוצים לראות על הבמה? [ניתן לכתוב מספ' זמרים באפשרות 'אחר']
נהוראי אריאלי: 30%
משה קליין: 19.3%
נתנאל ישראל: 9.3%
אבי אילסון: 9.5%
איציק ויינגרטן: 9.5%כל שאר האחוזים משוייכים לאפשרות 'אחר', בה כתבו המשתמשים תגובות כגון: נהוראי אריאלי עם נמואל הרוש, נהוראי אריאלי עם משה קליין, דוד בן ארזה, זאנוויל, ישי ריבו, יוני זי, שוואקי, פריד ועוד בזה הסגנון.*
פריד קיבל כמה אחוזים בודדים, ובכל זאת הוא מפוצץ אולמות.
אז את ההשוואה הזאת לא אני עשיתי.
מה שאומר שהקהל שמצביע פה באתר, הוא לא הקהל שבא למלא את האולמות. אז שוב אומר את דעתי: טעות חמורה להסתמך על תוצאות של סקר כזה. -
@ב-ב אמר בנהוראי אריאלי:
מדה שאומר שהקהל שמצביע פה באתר,
מהאתר ענו 90 איש.
חוץ לאתר - ענו עוד. הסקר התפרסם בעוד מקומות.@ב-ב אמר בנהוראי אריאלי:
פריד קיבל כמה אחוזים בודדים, ובכל זאת הוא מפוצץ אולמות.
הוא מלכתחילה לא נכתב באפשרויות מהסיבה הפשוטה שהסקר לא כוון לקהל בסגנון שלו. כל הופעה יש לה מגדר שונה. בהחלט מהמשתמשים באתר, הוא הוזכר באפשרות 'אחר' ממש פעמים בודדות. הקהל יעד אליו כוון הסקר שונה מאלה שהולכים להופעות של פריד. באותה מידה בה הקהל יעד של פריד אינו דומה לזה של אריאלי ונתנאל.
אני חושבת שזה ברור מאליו.