-
מה שמגניב זה שלנהוראי יש פלאפון כשר באמת כל הכבוד!
-
@מוח-שליט-על-הלב בדיוק על זה אמרתי כל הכבוד על הפלאפון הכשר
שתכלס היום רב הזמרים לא יכולים אם כשר והוא לא מתפשר על פשוט כל הכבוד מעריכים אותך אלוף!!!!!!!!!!!!11 -
@מוח-שליט-על-הלב אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
אם אפשר (לא חובה) לעשות טיפה יותר ארוך
דווקא לי נראה שזה היה ממש קצר ולעניין
לדעתי יותר מדי ארוך יצא הטעם
כל דבר בגבול הטעם הטוב
חבל שנאבד את הטעם... -
תודה על הראיון. תודה על היוזמה.
נראה לי שיהיה טוב עם בפעם הבאה התשובות והשאלות של המראיין יהיו יותר קצרות. מטבע העניין אנשים מדלגים עליהם אם הם באורך כזה.
נורא היה מעניין לקרוא על נהוראי, על השינוי שהוא עשה.
לדעתי (וזה בראיונות גם בקול פליי) אנחנו יכולים לקרוא ב'מכלול' מתי בדיוק ואיך אנשים התחילו את הקרירה המוזיקלית. כאן באתר אני אשמח לקרוא יותר על החיים שמאחורי הזמר. לכן זה היה מעניין מה שהוא סיפר על הפאלפון והלימוד.
אני אשמח שתכוונו לשאלות כאלו בכתבות הבאות.
תודה רבה לכם. -
@ישתבח-שמו אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
נראה לי שיהיה טוב עם בפעם הבאה התשובות והשאלות של המראיין יהיו יותר קצרות. מטבע העניין אנשים מדלגים עליהם אם הם באורך כזה.
זהו בגלל זה קראתי את הראיון רק מלמעלה אבל ממה שקראתי דווקא התרשמתי שהוא בן אדם ערכי וחיובי זה טוב
-
בסופו של ראיון היה ממש פצץ
מחכים ליום שני הבא!!! @רבקה תודה רבה לך!!!
אם תצליחי להסיג בן (אחיך או מישהו מהפורום) יהיה אפשר לעשות ראיון בוידיאו וזה יהיה *2 מהראיון בטקסט -
ממש יפה! לא יודעת מה אמרו פה שמידי קצר, זה בדיוק אורך טוב, עוד שאלה אחת כבר היה מידי ארוך.... ככה לטעמי לפחות.
שאלות יפות וקולעות, מחכה לראיון הבא. כל הכבוד על ההשקעה...
חוץ מזה שאני ממש מעריכה את נהוראי, מפלאפון לא כשר לעבור להיות בלי מייל אפילו- זה ללכת על כל הקופה וכל הכבוד לו!!! -
@מוח-שליט-על-הלב אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
אם אפשר (לא חובה) לעשות טיפה יותר ארוך
אני דווקא לא חושבת ככה... והנה גם רוב רובם של המשתמשים גם טענו ככה. כי יותר מדיי - זה טו-מאצ'....
איך אמרה @שרי-0 ? 'קצר וקולע....' וזה מה שנראה לי הכי חשוב.@ישתבח-שמו אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
נראה לי שיהיה טוב עם בפעם הבאה התשובות והשאלות של המראיין יהיו יותר קצרות
קיבלתי. אבל לפעמים זה תקוע להמשיך אוטומטית לשאלה הבאה בלי לקשר אותה איכשהו לקודמת. כמו לקיחה כזו מכל מיני מקומות. לכן עשיתי כפי שעשיתי.
@קול-הקווים אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
יהיה אפשר לעשות ראיון בוידיאו וזה יהיה *2 מהראיון בטקסט
הלוואי והייתי מצליחה לעשות את זה...
מי יודע?
אולי עוד יקרה אי-פעם. האתר מאד-מאד מתפתח ומתפרסם לאחרונה ברוך השם. רק שעכשיו אני עדיין על הטקסט... תמשיכו להנות ממנו עכשיו. מקווה מאד שתהנו גם בהמשך! -
@ישתבח-שמו אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
נראה לי שיהיה טוב עם בפעם הבאה התשובות והשאלות של המראיין יהיו יותר קצרות
ממש לא @רבקה תמשיכי לעשות אותו דבר אם השאלות שלך יהיו יותר קצרות זה יהיה הרבה פחות מובן
-
@אשת-חיל אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
נ.ב יש מצב להסריט את הראיונות?
או שזה בקשה מוגזמת???את לא הראשונה שמבקשת.
אם היה הייתי הולכת על זה על הרגע....
אבל ייתכן שבהמשך תהייה אפשרות. [לא לצפות....]
כמו שכבר אמרתי פה למעלה לקודמייך:
@רבקה אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
מי יודע?
אולי עוד יקרה אי-פעם. האתר מאד-מאד מתפתח ומתפרסם לאחרונה ברוך השם. רק שעכשיו אני עדיין על הטקסט... תמשיכו להנות ממנו עכשיו. מקווה מאד שתהנו גם בהמשך! -
@אשת-חיל אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
נ.ב יש מצב להסריט את הראיונות?
או שזה בקשה מוגזמת???את לא הראשונה שמבקשת.
אם היה הייתי הולכת על זה על הרגע....
אבל ייתכן שבהמשך תהייה אפשרות. [לא לצפות....]
כמו שכבר אמרתי פה למעלה לקודמייך:
מי יודע?
אולי עוד יקרה אי-פעם. האתר מאד-מאד מתפתח ומתפרסם לאחרונה ברוך השם. רק שעכשיו אני עדיין על הטקסט... תמשיכו להנות ממנו עכשיו. מקווה מאד שתהנו גם בהמשך!דווקא אני בעד הטקסט!!!
-
כמו שכבר אמרו פה נהוראי באמת ממש מטורף גם שירה וגם הראיון היה מעניין בקיצור כל הטובות יש לו: כי התורה כוללת כל הטובות שבעולם