-
@רבקה צודקת לגמרי, צריך לומר לו תודה רבה שבכלל הוא הסכים, היום הכל שווה כסף. חוץ מזה ששמתי לב שאני נהנית לחזור פתאום לקרוא ולא לצפות, וככה אני לא עסוקה בלבדוק איך הוא מגיב ואיך טוקר (זה בד"כ הוא מראיין...) מציץ בפלאפון וכו', יש בזה משהו יותר מיוחד....
וסתם ככה- כל מי שמבקש פה שישימו תמונות של זמרים, הסרטות של ראיונות וכו'- אנחנו פה פורום, לא רדיו, פורום נועד במקור לדיונים כתובים, אולי להעברת קישורים וכו', לא לייצור סרטי וידאו ותמונות, רדיו יש לנו כבר מספיק ואולי מידי הרבה, אז בוא נשאיר את הפורום כמו שהוא- אלוףף! -
האמת לא יודע מה דעתכם אני אומר את דעתי
כשזה לא בשמע או בווידאו זה פשוט לא מעניין
מחילה
אבל דוגרי את העיתון של קול פליי קוראים בשבת כי אין מחשב
אבל לשבת ולקרוא ראיון אפי שתמללת אותו בצורה מטורפת של החיים
לי אין כוח לקרוא ואני מניח שיש עוד כמה כאלה
אמרתי את דעתי -
@שמחה-הגיטריסט אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
האמת לא יודע מה דעתכם אני אומר את דעתי
כשזה לא בשמע או בווידאו זה פשוט לא מענייןאם זה לא מעניין אותך אתה לא צריך לקרוא,
אבל יש מישו שישב והשקיע וחשב בשבילנו שנהנה,
יש פה מספיק כאלה שזה מעניין אותם,
וגם אם אותך לא זה מיותר לגמרי לכתוב את זה...
במיוחד אחרי שעשו את זה עם מטרה אחת בלבד שיהיה לנו מעניין. -
עצוב לי לשמוע את זה. כי אחרי הכל - מחשב הוא לא מרכז החיים. גם כשאני הרבה עליו יש לי מצפונים.
לי אין כוח לקרוא ואני מניח שיש עוד כמה כאלה
אפחד לא חייב אותך לקרוא, תמיד יש את האפשרות של לגלול הלאה.... כי כמו שאמרה @זברה :
@זברה אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
ב"ה. ואני אמשיך עם זה עבורם. לך אני ממליצה להיכנס להידברות או ערוצים אחרים, ייתכן ששם תמצא ראיונות מוסרטים של זמרים, למרות שגם שם לא קל למצוא.
-
אני חושב שבעולם שכולו מסכים כבר נמאס קצת מרעיונות מוסרטים או מושמעים כי זה כבר סטנדרט חוצמזה שיש יתרון ענק בכתוב שאם יש שאלה שלא מעניינת אתה יכול לדלג עליה בלי לפספס משו באמצע!!!
סך הכל צריך רק לאמר תודה ענקית לרבקה על הזמן שהיא הקדישה ומקדישה לנו תחשבו שזה לא קל לתפוס מישו ולראיין אותו לפה כי זה לא(עדיין לא) משו מוכר וצריך לפנות בשביל זה זמן ומעבר לזה תחשבו שיש לה גם חיים מעבר לפה כמו כל אחד מאיתנו אז מי שלא אהב לפחות שלא יתלונן ומי שמחמיא שיהנה -
סליחה על הסטיה הקטנה מהנושא
אבל לא לכולם זה כזה פשוט לקרוא דברי חולין בשבת
ואל תתעכבו על זה בבקשה
רק מעירה את תשומת הלב -
@taly אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
סליחה על הסטיה הקטנה מהנושא
אבל לא לכולם זה כזה פשוט לקרוא דברי חולין בשבת
ואל תתעכבו על זה בבקשה
רק מעירה את תשומת הלבכאן זה לא המקום. אם תקראי את כללי הפורום תראי שאין לדבר דברי הלכה [גמלא בעקיפין].
@טיטו - כל מילה בסלע. אין לי אפילו מה להוסיף... תודה לך.
-
חבר'ה לא התכוונתי שתפתחו נספח לתגובה שלי
אני כתבתי שזה דעתי וזה מה שרצו פה
והחמאתי@שמחה-הגיטריסט אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
אבל לשבת ולקרוא ראיון אפי שתמללת אותו בצורה מטורפת של החיים
@זברה אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
אם זה לא מעניין אותך אתה לא צריך לקרוא,
אבל יש מישו שישב והשקיע וחשב בשבילנו שנהנה,
וגם אם אותך לא זה מיותר לגמרי לכתוב את זה...אני לא התלונני אמרתי את דעתי
@טיטו אמר בנספח | תגובות לראיון עם נהוראי אריאלי:
אני חושב שבעולם שכולו מסכים כבר נמאס קצת מרעיונות מוסרטים או מושמעים כי זה כבר סטנדרט חוצמזה שיש יתרון ענק בכתוב שאם יש שאלה שלא מעניינת אתה יכול לדלג עליה בלי לפספס משו באמצע!!!
סך הכל צריך רק לאמר תודה ענקית לרבקה על הזמן שהיא הקדישה ומקדישה לנו תחשבו שזה לא קל לתפוס מישו ולראיין אותו לפה כי זה לא(עדיין לא) משו מוכר וצריך לפנות בשביל זה זמן ומעבר לזה תחשבו שיש לה גם חיים מעבר לפה כמו כל אחד מאיתנו אז מי שלא אהב לפחות שלא יתלונן ומי שמחמיא שיהנהב"ה אני מסתדר לבד ולא צריך עזה בגלילה של העככבר
בכל אופן וודאי שיש פה השקעה אדירה
גם
מבחינת הראיון
וגם מבחינת התמלול והכתיבה
רק בקשו חוות דעת אז נתתי
מתנצל אם פגעתי או משהו. -
@שמחה-הגיטריסט אני בטוחה שלא רצית לפגוע. וגם לא חושבת שבאמת פגעת.
רק ....
כל מה שנעשה בפורום הזה, נעשה בעצם- לפנים משורת הדין...אף אחד פה לא חייב לכתוב מילים לשירים, להעלות סינגלים לחסומים, לבצע סקרים, לכתוב ראיונות וכולי'......
כל אדם שתורם פה- עושה זאת נטו מתוך רצון טוב לעזור.
רק כדי להועל, להנות, לשפר!!ומשום כך, לעניות דעתי,
יש קצת פחות מקום לביקורת, ואפילו עדינה....שלא תבין.........
מותר ורצוי בהחלט להביע את דעתך- כפי שעשית.וכל המגיבים פשוט רצו להראות שהם מעריכים ומודים על השקעתה של @רבקה ולא חלילה רצו לפגוע בך.
ובא נסכם-
שכולנו מעריכים ומודים את השקעתך @רבקה !!
גם אם אנחנו אומרים את זה בצורות שונות ... -
-
-
-
-
-
חבר'ה-
לא רציתי לנעול את הנושא הזה.
אבל לא יודעת למה בסוף מגיעים למצב הזה...בסה"כ @רבקה השקיעה מזמנה האישי ללא כל תמורה בעבור ראיונות עם זמרים. תמלול שלהם. עריכה. שיחות. מיילים. ועוד המון מעבר.
כל זה כדי שיהיה לכם העשרה ושתהנו.
היא פתחה גם נספח לראיון לא כדי להתחיל להתנצל על כאלה 'שלא אהבו'.אני חושבת שהנושא מוצה לכל הדעות.
@צוות-פיקוח אם אתם חושבים אחרת תפתחו.@רבקה כולנו מעריכים את התרומה שלך לפורום!! בעיקר אלה שיודעים ת'לוז שלך...
ו.. אליכם משתמשים.
גם אלו שלא התכוונו להשמע אחרת. אני לא באה בטענות! רק שימת לב.
תזכרו שכל תגובה שלכם היא בפורום. אנחנו תמיד מוכנים לשמוע הצעות ייעול בדרך נכונה.לכן,
מעכשיו-- אם אהבתם את הראיון תתנו לו לייק. אם לא- אל תלייקו.
- הצעות ייעול בצאט האישי של @רבקה. מי שאין לו הרשאות יכול לשלוח זאת בפניה לניהול והם יעבירו לה הכל.
- פידבק על העבודה המטורפת של @רבקה גם בצאט האישי שלה. זה רצוי מאוד. ותמיד מעודד הלאה- שימו לב רק להשאר ברמה שמכבדת את הפורום.
לסיום.
@רבקה בשם כולם- תודה ענקית!!
את לא חייבת כלום, מעריכים זאת מאוד!!