סקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.
-
-
@מערכת-הפורום
הצבעתי אחר.ואני אפרט;
ממש לא חושבת שזו שאלה. למה? כי אין אפשרות לענות עליה ספציפית, ככה.כל אחד מדבר אליו משהו אחר, חד וחלק. הסביבה שלי למשל, שונה משל רבים מכאן. והסביבה של רבים מכאן - שונה משלי ושל עוד. המוזיקה מתפצלת להרבה ז'אנרים. ככה שאי אפשר להצביע על סגנון מסויים פורץ דרך או הכי מקובל...
-
לדעתי יש מי שלא אוהב פיוטים או מזרחי או פחות מתחבר לחסידי כי זה משו שכשגודלים עליו אוהבים אותו בדרך כלל אבל כשלא אז לוקח זמן לאהוב אם בכלל אבל מוזיקה ישאלית אלטרנטיבית זה מוזיקה שמקובלת אצל רוב האנשים גם אם לא כמשו מועדף אבל כן כמשו שאוהבים ונחמד לשמוע כמו לדוגמא ישי ריבו או עקיבא (ואני לא נכנס לזה השקפתית אז מי שלא שומע אותם שיקח את ברומר כדוגמא)
-
לדעתי כיום המוזיקה החסידית היא הכי מקובל והרבה בזכות תחנות הרדיו החרדיות שמשמיעות הרבה את הסגנון הזה וגם בזכות הזמרים עצמם שעושים מלאכת קודש בזה
-
הצבעתי אחר.
ז'אנר במוזיקה שהכי מקובל היום על רוב החוגים והזרמים-חסידי, ואין כאן שאלה.
מה בתכלס שומעים רובם? ישראלי...(ריבו, בן ארי, עקיבא,שוקי סלמון?... אני לא הכי מתחברת לזה.))@שרת-הרוק אמר בסקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.:
@איזה-קטע הנשמעת יותר איפה?
היא מאוד רחוקה מלהיות מקובלת על רוב החוגים ועדות.
החברה שלך לא מעידה על הכלל@שרת-הרוק אמר בסקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.:
@איזה-קטע יש ציבורים שמוזיקה ישראלית לא מקובלת בכלל, אבל לא חושבת שיש ציבור שהמוזיקה החסידית לא מקובלת. ובתור אחת שבאה מהדתי לאומי, המוזיקה החסידית (מוטי שטיינמץ וכדו') מקובלת ביותר.
לא שמת לב למשהו אחד קטן בשאלה:
@מערכת-הפורום אמר בסקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.:
איזה ז'אנר במוזיקה(%(#ff0000)[לדעתכם]) הכי מקובל היום על רוב החוגים והזרמים?
-
@תהילוש אמר בסקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.:
לא שמת לב למשהו אחד קטן בשאלה:
@מערכת-הפורום אמר בסקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.:איזה ז'אנר במוזיקה(לדעתכם) הכי מקובל היום על רוב החוגים והזרמים?
בכל זאת, זה העניין של סקר, להביע את דעתך... וזאת דעתי.
-
אני חושבת שקצת הרבה לא הבינו את השאלה נכון...
למרות שכל אחד ודעתו...תהיו ריאלים-
המוזיקה שמקובלת היום על רוב החוגים זה מוזיקה אלטרנטיבית נקודה!
בין דתי בין שלא...מזרחיים חסידיים וכו'...
זה מתחיל במוטי שטיינמץ, ישי ריבו, קובי ברומר משה קליין אברומי וינברג חנן בן ארי ועוד רבים.זה שבסביבה שלכם מקובל משהו יותר זה כבר אחרת.
אבל השאלה כאן היא על רוב החודים.
ככה שמוזיקה חסידית אותנטית זה בטוח לא. מזרחית גם לא.
ככה שישראלי זה האופציה היחידה שנשארה. -
-
אני הצבעתי ישראלי ואפשר לראות את זה גם לפי כמות הפוסטים פה בפורום אצל הזמרים הישראלים בהשוואה למזרחי, פיוטי, חסידי אותנטי.
רק שאלה- מה זה חסידי אותנטי? אידיש כאילו? כי אם כן אז חסר פה ז'אנר מאוד חשוב- חסידי רגיל... שהוא לדעתי גם מאוד מאוד מקובל. אבל עדיין ישראלי ברור שמקובל יותר על רוב הציבור, גם כאלו שמתחברים יותר למזרחי ישמעו גם ישראלי וגם כאלו שמתחברים לחסידי ישמעו ישראלי, כך שיוצא שזה הכי פופולרי.
ועוד משהו @אייצ-ית - מוטי שטיינמץ לא נראה לי נחשב אלטרנטיבי, הוא לגמרי חסידי. -
@פונץ-בננה אמר בסקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.:
@אייצ-ית אמר בסקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.:
במוטי שטיינמץ
הוא שר אלטרנטיבי???
בשיר שהזכירו אותו לעיל עם ישי ריבו 'נפשי'. זה בהחלט לא חסידי אותנטי
-
במוטי שטיינמץ
הוא שר אלטרנטיבי???
למה, אם כבר שמה ישי ריבו פלש קצת לחסידי....
-
@תמר-מהמרכז אמר בסקר | הז'אנר המוזיקאלי הכי מקובל.:
במוטי שטיינמץ
הוא שר אלטרנטיבי???
למה, אם כבר שמה ישי ריבו פלש קצת לחסידי....
זה עדין לא חסידי אותנטי.
בדיוק כמו שמשה קליין כמה שהוא נקרא 'חסידי' הוא שר אלטרנטיבי. -
הצבעתי חסידי אותנטי כיון שכך הכי מקובל בסביבה אצלי וזה מה שאני אוהב אבל אני לא התכחש לזאת שבכל העולם אוהבים ומקובל גם המוזיקה הישראלית אלטרנטיבית. אבל כשנשב לזיץ בישיבה או למשל בחתונות גם בציבור המזרחי ישירו את רוב השירים מהז'אנר החסידי היותר אותנטי (כמובן בטרנסים יותר וכדומה אבל די אותנטי).