אזהרה על עוקץ ניגרי חברה שנקראת eagleswingselectronicsinc.com
-
חברים, אני רוצה להזהיר את כל מי שרואה מודעות ביד 2 או באתר הומלס לרכישה של ציוד נגינה, ניידים ומכשירי אלקטרוניקה יקרים. מודעות בעברית עם קישור לאתר בארה"ב ומספר טלפון של חנות בארה"ב- מדובר בעוקץ ! הם מבקשים לשלוח להם כסף דרך ווסטרן יוניון לאיסטנבול טורקיה
מי שיתעקש - הם יאפשרו לו לשלם בפייפאל לחשבון קש שיש להם בארה"ב שבו הם עוקצים קשישה אמריקאית שלא מודעת לעוקץ, ומעבירה להם בתמימות את הכסף שנכנס לחשבון שלה (הלבנת הון)
תשלום בווסטרן יוניון זה תשלום מועדף על ידי נוכלים ואין מעקב אחרי הכסף. אני מקווה שאתר הומלס ואתר יד 2 יורידו את הפרסומים שלהם שאנשים לא יפלו בפח
זה הטלפון שלהם: 4707660741 1+
וזה אתר האינטרנט שלהם:
https://eagleswingselectronicsinc.com/
אתר האינטרנט שלהם הוקם לפני כחצי שנה כחלק מהעוקץ לעשות מכה לפני הבלאק פריידי ומכירות סוף השנה
כל מי שישלח להם כסף שם את כספו על קרן הצבי
ככה ניראית התמונה של בעל החברה בווצאפ וזה אומר הכל (תמונה גנובה מאתר למכירת רכב יוקרה)
אני מכיר כבר 2 אנשים ששלחו להם כסף ולא קיבלו כלום. לא קיבלו שום מוצר, רק הבטחות ודחיות עד לחסימה
אחרי שהם מקבלים כסף, הם מנסים למשוך עוד כספים מהקורבן בטענה שיש הוצאות משלוח נוספות ותשלום למכס וכו' הכל שקרים !
לכן רציתי להזהיר את הבחור ששלח להם 580 דולר ביום 5/12/21 לדווח מיד לפייפאל על העוקץ, ועל כך שלא קיבל את המוצר ולא לשלוח להם עוד כספים ! -
-