-
@מוח-שליט-על-הלב אמר באיציק דדיה:
אפ' נהוראי אריאלי קיבל יותר צפיות בפחות משבוע וחצי
קצת מעצבן לקרוא השוואות כאלו ..
כל אחד יקבל את הכמות צפייות שהשם קבע , ולא אף אחד אחר.
מאמינה שזה יעלה לאט ובטוח באלפי צפיות , יש שירים שככה עולים ...
זה לא הופך את השיר לפחות טוב , או לא להיט , בשבילי הוא להיט אחד גדול!! -
@מוח-שליט-על-הלב
לגבי נהוראי אריאלי היה דיון..
הסיכום היה שיש לו קליפ וחוצמיזה שזה די חריג מס' הצפיות שיש לו (יחסית לכלל הזמרים בציבור החרדי..) -
אבל אתם שוכחים שאלא לא באמת כל הצפיות, כי מלא אנשים צופים בזה באתרים אחרים...
-
|-הזמר איציק דדיה עבר תאונת דרכים: "ניצל בנס"-|
|-נס בדרכים: לקראת חג הפסח הקרב ובא יצא הזמר המוכר עם רכב ה'אאודי' שלו בדרך לנתב"ג להופעות פסח בחו"ל. אלא שבדרך ארעה לזמר תאונת דרכים, ממנה ניצל בנס-|
הזמר המוכר איציק דדיה עשה את דרכו הבוקר (חמישי) לנתב"ג, זאת לקראת חג הפסח הקרב ובא, ולקראת הופעות מחוץ לישראל.
בדרך לטיסה, הזמר נקלע עם רכב האאודי שברשותו לתאונת דרכים קשה, ממנה ניצל בנס. כעבור זמן קצר מצא הזמר רכב חלופי שהביא אותו לנתב"ג ולהמשיך להופעות מחוץ לישראל.
התאונה התרחשה לאחר שטנדר שנסע מלפני דדיה בלם עצירה פתאומית כדי להשתלב בנתיב אחר, ברגע האחרון דדיה התעשת והסיט את ההגה הצידה והתנגש בצד הרכב ולא בחזית וכך ניצל בנס.
"אני מרגיש שבורא עולם שמר עלי והיה איתי ברגע הזה שיכל להיגמר בצורה אחרת לגמרי", אמר איציק דדיה "בעזרת השם יתברך שום דבר לא יעצור אותנו בדרך לשמח יהודים בכל העולם. אני בדרכי לשדה התעופה ברכב חלופי. חג שמח".
|--|
-
ברוך השם שלא קרה לו כלום!!!!!!!
-
ואייי ברוך ה' שלא קרה לו שום דבר
-
אני מזה אוהב את השיר שלו החדש הוא מרגש מטירוף
-
|-למי שאולי לא זוכר שתי שירים מוצלחים של איציק שמתאימים בול לזמן הזה עם הקול המטורף הזה שאין לאף אחד אחר איציק נשאר לי להגיד לך אוהבים אותך הכישרון שלך הוא נדיר הסלסולים הקול הכל פשוט רק שחרר לנו להיטים בשפע ולא פעם בשנה .....-|
|-איציק דדיה מי יודע-|
|-
|-"אחד מי יודע" – 'קינדרלעך' מארחים את איציק דדיה-|
-אחד מי יודע- - 'קינדרלעך' מארחים את איציק דדיה - רדיו גאולה.mp3
-