-
מי שראתה את ההופעה שלו בערוץ 20 אז הוא אמר שהוא הולך להוציא סינגל בשם: ליראות את הטוב ובקול ברמה הוא אמר שיר קיצי וקיצבי בראיון של רפי אוחנה.
וזה שיר מהמהם אבל שקט ולא מה שהוא אמר שיוציא ומה שכתבו בקול פלי כי פה המלחינה זה אלי זריה (זה מלחינה בעילום שם) ומטעם האירון של תהילה נאווה -
מי שראתה את ההופעה שלו בערוץ 20 אז הוא אמר שהוא הולך להוציא סינגל בשם: ליראות את הטוב ובקול ברמה הוא אמר שיר קיצי וקיצבי בראיון של רפי אוחנה.
וזה שיר מהמהם אבל שקט ולא מה שהוא אמר שיוציא ומה שכתבו בקול פלי כי פה המלחינה זה אלי זריה (זה מלחינה בעילום שם) ומטעם האירון של תהילה נאווה -
@הודיה-1 את הגמר וגם את הקליפ של השיר
והוא אמר על השיר הקיצבי שיצא ישר אחרי שלושת השבועות והוא לא יצא מוזר שהוא הוציא קדם תשיר של אלול
-
@אילה אמר באיציק דדיה!!!:
@הודיה-1 את הגמר וגם את הקליפ של השיר
והוא אמר על השיר הקיצבי שיצא ישר אחרי שלושת השבועות והוא לא יצא מוזר שהוא הוציא קדם תשיר של אלול
נכון! גם אני שמעתי את זה. כנראה הוא יוצא את זה אחרי אלול
-
https://www.youtube.com/watch?v=4atFnFfRjqk
השיר -רק אמונתי.
נ.ב. לא יעזור שתכתבו חסום לי. אני לא מנטפרי....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות