Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
מתוך מוזיקה YIP שינוי לטובה: צפו בעטיפת הסינגל החדש של הזמר איציק דדיה בגרסא הישנה ובגרסה המחודשת והמדהימה ותגלו עד כמה עטיפה יכולה להשפיע על תוכן הסינגל. קרדיט: נדב א. הישן החדש
אתמול עלה הראיון שלו בהמבקר. אשמח מאד אם מישהו יוכל לעלות אותו במג'יקוד. בתודה מראש!
אני ישמח גםתודדדה!!!!!!
איציק דדיה היה חבר בלהקת הקינדערליך? מישהו יודע?
@ישראל-a לא לא
@מיכאל-4 כי ראיתי סרטון ישן של הקינדרליך ומישהו שם היה נראה כמו איציק דדיה רק ביותר צעיר
כן כי הוא שיחק בשירים ונפלאות עם הקינדרלעך
@רות-נהרי
@ישראל-a שהוא היה צעיר ,מזמן
@רות-נהרי מה הכוונה שירים ונפלאות?
@ישראל-a זה היה סוג של הצגה שההפקה של פדידה עשתה עם הקינרלעך ועוד הרבה מפורסמים וזמרים כמו: איציק דדיה, אוהד מושקביץ ועוד
@רות-נהרי יש לך אולי איזשהו סרטון להראות לי משם, סתם מעניין אותי
@ישראל-a יש לי אפשרות של קישור של יוטיוב
@ישראל-a
@רות-נהרי זה שיר שעשו בתוך ההצגה משהו כזה
@רות-נהרי https://www.google.com/search?q=שירים+ונפלאות&oq=שירים+ונפלאות&aqs=chrome.0.0i355i512j46i512j0i512l8.5051j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:9219ccf3,vid:uL8_QfX0OPo
@רות-נהרי בדיוק עליו דיברתי וגם רואים רואים אותו בקליפ של המן הרשע של הקינדרליך לפורים
וואווו איזה שיררררררר איזה כיףףףף שהוא שחרר לנו משהו, עכשיו יש מה לשמוע, קצת רענון.... אהבתיייייי איציק תודה!!
@ישראל-a אמר באיציק דדיה:
כן זמן קצר מאוד