-
סליחה!! אבל השיר לא משהו
הציפיות שהיו לי מאיציק מאכזבות לשיר הזה
נכון יש גם קטעים יפים!!
מענין אם רק אני חושב כך או שבאמת השיר לא משהו -
@יהודה-n אמר באיציק דדיה:
מילים יפות שיכלו להעיף אותם עם לחן אחר (במיוחד לאור העובדה ששניהם יודעים להלחין מושלם)
הלחן יותר ממטריף, הם מגישים יחד תשיר כ"כ יפה.
התמכרתי!!
פעם ראשונה לא התלהבתי, גם פעם שניה... אבל אח"כ השיר באלי אחד אחרי השני..
מאז לא מפסיקה, אוהבת תשילוב הזה. {גם במחרוזת חנן בנארי}
והמילים, כמה שהן נשמעות בשמיעה הראשונית לא ואו, פשוט מהממות.
כל אחד לוקח ת'יבשה' למקום אחר.
הפתיע הדואט!!! -
@פונץ-בננה נ''ל שגם שמעתי את זה פעם שלישית
וניסיתי להתחבר
עד שהבנתי שאצלי
השיר לא עובר -
@hi-it-s-me כנסי לטלגרם שם הכל מסודר מהחדש לישן
-
@משה-טרגר
למסקנתי , וולדנר רצה לעשות דואט מפתיע , והוא עשה את זה מכל הכיונים האפשריים גם מבחנת הזמר שהוא שר איתו (אני מטורף על איציק דדיה, ולכן אני מתפלא ) וגם מבחינת השיר שהוא לא מובן, והקליפ שלהם בכלל היה גרוע.קיצר , וולדנר עשה את זה ובגדול!!!
-
@יונתן-פ אמר באיציק דדיה:
סליחה!! אבל השיר לא משהו
הציפיות שהיו לי מאיציק מאכזבות לשיר הזה
נכון יש גם קטעים יפים!!
מענין אם רק אני חושב כך או שבאמת השיר לא משהוגמאני אמרתי את זה....בגדול נבהלתי בהתחלה.
אחכ שמעתי את זה באוזניות על הבוקר שזה מרגיע כזה,וואי שהתמכרתי לשיר הזה
הוא שלמות!
מה שכן בהתחלה היה לי קשה להתחבר לקול של איצי וואלדנר אבל אחכ התחברתי..
אבל אולי זה יבוא לך מתישהוא -
@יונתן-פ גם אני לא כ"כ אהבתי...
ראיתי שכתבו שכדאי לשמוע שוב, אבל אין לי סבלנות לזהשיר טיפה מוזר... (ואני מאוד אוהבת את השירים של איציק)
-
@chagit03
אני שמעתי מהשניה שזה עלה לאתרים , אני שמעתי את זה בערך 50 פעם (כי אני שומע תמיד את איציק דדיה , אז זה תמיד עולה לי) , ואני לא סובל את הקול הזה, כזה קול של ילד מבוגר כזה , אני עדיין לא מבין את איצק דדיה איך הוא עשה את זה יחד איתו .נ.ב מתי החתונה שלו ? והאם זה בארץ (כי הכלה שלו , גרה בארה"ב , היא עובדת באיזה בי"ח שמה)
-
ואני מדבר איתך בתור מישהו ששמע את איציק דדיה בבית הרבה מאוד מגיל קטן מאוד, יחד עם שירים של אברהם פריד ויעקב שוואקי.
ולא שמעתי בחיים שלי את איציק דדיה עושה דואט עם מישהו כזה (שלום למר וילד הפלא זה עוד בסדר איכשהוא) בדרך כלל הוא עושה עם אנשים גדולים כמו יניב בן משיח ועוד
-
דווקא אני אהבתי ממש, ואני לא מתה על השירים שלו...אולי זה בגלל השילוב עם איצי.
הדבר היחיד שיש לי תלונה עליו- זה שהוא נראה שיר של סרט, כאילו משהו עומד מאחוריו ואין כאן יצירה בפני עצמה. אולי זה בגלל הקליפ שבוצע בצורה מסויימת? לא יודעת ,זאת ההרגשה. -
@משה-טרגר הוא עניין של סגנון, מי שלא אוהב גם לא יאהב בחיים.
ודווקא מגניב שהוא עשה איתו דואט זה 2 קצוות נפרדים וזה יצא מושלם!||אין לי איך להגיד לך על החתונה כי הוא לא מפרסם את החיים האישיים שלו באינסטגרם...אבל לפי מה ששמעתי זה הולך להיות בחו"ל||
-
@shoval דווקא שילוב נחמד שניהם ביחד,
אבל סורי, הלחן לא משהו... -
אני אחזור על דברי, זה מפתיע מאוד משני כיוונים,
זה שוולדנר עשה איציק דדיה דואטוזה שהלחן לא היה מי יודע מה!
-
@עופר-האיילים אמר באיציק דדיה:
אבל סורי, הלחן לא משהו...
אתה מדבר על מלחין אגדי!!!
אני חושבת שהלחן מושלם ומרגש כאחד!