האלבום החדש עתיק יומין של מוטי שטיינמץ
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בהאלבום החדש עתיק יומין של מוטי שטיינמץ:
אגב, חייב לציין שעטיפות ממש יפות ומקוריות, רק אם אפשר לשאול האם יש למשהו מושג מי הצייר? לפי הסגנון זה נראה גדי פולק.
גרפיקה: מאיר ראש
אלבום מלא רגש! ואוו(ואני לא אוהבת חסידי..., אבל מוטי יודע להגיש דברים בצורה נעימה לאוזן!)
-
@תהילוש גרפיקה זה לא לצייר, מי הצייר?
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בהאלבום החדש עתיק יומין של מוטי שטיינמץ:
@תהילוש גרפיקה זה לא לצייר, מי הצייר?
לא כתוב על זה משהו. כך שכנראה הוא גם צייר, וגם אחראי על הגרפיקה.
-
@א-ה-2 אכן.
@הללויה אמר בהאלבום החדש עתיק יומין של מוטי שטיינמץ:
והשאלה הינה, כמו תמיד, למה ציפיתם.
מי שרצה עוד אלבום כמו "הנשמה בקרבי" התאכזב, אבל מי שציפה לאלבום כזה טעה. זה אלבום קונספט וככזה הוא מביא רעיון, בעיני הוא יפהפה, לחנים מעולים ועיבודים מדויקים אבל ההצלחה שלו היא בגבולות הגיזרה של אלבומי קאברים. זה מה שהוא.
אבל, ראוי לציון העוצמה האומנותית שמוטי הפגין באלבום הזה, ובמובן זה הוא פורץ דרך מדהים. תקראו את החוברת ותבינו כמצה נשמה החדיר מוטי לאלבום הזה, בלי בכיות קורעות לב, כמה קדושה ויופי.
כל הכבוד מוטי, עכשיו הוכח שאתה ממש לא נער הפוסטרים של רובי בנט, שטיינמץ הוא אמן בוגר ובשל בפני עצמו. לכל המפקפקים.ראשית לא נראה לי שמישהו פקפק על בגרותו ועל עצמאיותו.
אך מה לעשות שכך אצל כל אמן יש לו מפיק ואף פעם הזמר לא תלוי בעצמו אלא במפיק שעושה בו כבשלו, כך אצל כל אמן וכך גם אצל מוטי ואף יותר.
ואגב, איך הפעם הוכח לך יותר מכל פעם שאינו נער הפוסטרים של רובי בנט, גם הפעם הפיק אותו באופן מוחלט. -
לגבי האלבום בחירת שירים לא מוצלחת לדעתי[יש שירים ישנים הרבה יותר יפים]
וכבר 3 יצאו כסינגלים ויש עוד פעם את ניגון ויזניץ .
וגם השיר הראשון אהרלה סמט מבצע אותו בדיסק אוירא דארץ ישראל ומגן אבות
רומנישער ניון
הקהל החסידי[שבישבילם מוטי הוציא את האלבום]כבר חרש על השירים האלה
מילא עם היה עושה מחרוזות.
לדעתי דיסק חלש. -
@מוישי-2 אמר בהאלבום החדש עתיק יומין של מוטי שטיינמץ:
לאחר רכישת הדיסק ושמיעתו כמעט 24 שעות ביממה האחרונה אגיב בסיעתה דישמיא
שמעתי כמו ששמעתם אתם ובאמת ראוי לשבח אף אל פי שלא הבנתי למה זה שווה למוטי מבחינת פרסום כמו שהזכרתי פה לפני כמה פוסטים אבל דיסק מהמם לכל הדעות ההואי של הדיסק מאד תפס אותי וזה אולי בגלל שעשר מתוך שתים עשרה הכרתי
לגבי העיבוד~ רובי עשה עבודה מעולה ! פרפקט ! אם אותו הוואי של הנשמה בקרבי ואם אותו הרמוניה של כינורות אחד על אחד מי ששמע את הדיסק לא יכול שלא להזכר בנשמה בקרבי זה מזכיר מאד אותו סגנון גם של מקהלה זה אותם הקולות בדיוק ~לשמוע ולהווכח!!!
לגבי השירים עצמם אזכיר חלק
מים רבים ~ שיר מרגש שחיכיתי לשמוע אותו בביצוע של מי שהוא ולכן ששמעתי אותו בדיסק עם הרגש של מוטי התרגשתי אין יותר מתאים לשיר ממוטי הוא מבצע את זה מקסים כל הסגנון של השיר זה רגש ומוטי הוא אמן הרגש..
ונגדלך ונשבחך~ששמעתי את השיר זה צלצל לי מה שהוא נווו.... נוווו מאיפה זה מוכר .... אההההה לכה דודי בדיסק הנשמה בקרבי כמעט אותו התחלה אהבתי את הרעיון שימו לב ואחרי ששמתם לב תתענגו !
מגן אבות~ אני הכרתי את זה מאשת חיל אם מישהוא יכתוב מה המקור אני ישמח (אולי מגן אבות כמו בדיסק...)
ניגון ויזניץ 1~ מקבל עיבוד חדש ומקסים
ניגון רומני~ מה הפירוש של השם מי שהוא יודע? אבל לא חשוב שיר מאד שמח שהכרתי ונהנתי מכל רגע
אנא עבדא ~ כמו כל דיסק השיר הארוך הוא מהיפים בהנשמה בקירבי זה היה בריוועלע ופה זה אנא עבדא ומה שמאפיין דיסק ישן אותנטי זה שירים ארוכים ולא כמו היום כל שיר 3 או 4 דקות חבל שכל השירים לא ארוכים...
ואמר ביום ההוא ~ גם כן מקבל עיבוד חדש יפה מקפיץ ומרגש כאחד !
יהא רעוה וניגון ויזניץ 2 אם מי שהוא יודע מה הסיפור נשמח לשמוע
דיסק אם רעיון יפה והואי מקסים הלואי שיצא דיסקים כאלה בתדירות יותר גבוהה מכל הזמרים החסידים שמביאים לנו שירה אותנטית אכותית ויפה ולא כל הזבל שמסתובב ברחוב היום...
לסיכום אלבום געוולדיג שבגעוולדיג !!!!!תיקון: ואמר ביום ההוא וכן יהא רעווא יצאו כבר כסינגלים לפני מעל שנה עם אותו עיבוד בדיוק.
ולכן אחרי רכישת האלבום לא התלהבתי במיוחד כששלוש שירים כבר יצאו כסינגלים.
חוץ מזה אני בניתי שיביא שירים ישנים עתיקים לא מוכרים בכלל ... למעשה את כל השירים בדיסק הכרתי היטיב [חוץ מ'ונגדלך'] אז הוא קצת אכזב אותי עם הדיסק אבל זה זכותו... -
@השקדן אמר בהאלבום החדש עתיק יומין של מוטי שטיינמץ:
@מוישי-2 אמר בהאלבום החדש עתיק יומין של מוטי שטיינמץ:
לאחר רכישת הדיסק ושמיעתו כמעט 24 שעות ביממה האחרונה אגיב בסיעתה דישמיא
שמעתי כמו ששמעתם אתם ובאמת ראוי לשבח אף אל פי שלא הבנתי למה זה שווה למוטי מבחינת פרסום כמו שהזכרתי פה לפני כמה פוסטים אבל דיסק מהמם לכל הדעות ההואי של הדיסק מאד תפס אותי וזה אולי בגלל שעשר מתוך שתים עשרה הכרתי
לגבי העיבוד~ רובי עשה עבודה מעולה ! פרפקט ! אם אותו הוואי של הנשמה בקרבי ואם אותו הרמוניה של כינורות אחד על אחד מי ששמע את הדיסק לא יכול שלא להזכר בנשמה בקרבי זה מזכיר מאד אותו סגנון גם של מקהלה זה אותם הקולות בדיוק ~לשמוע ולהווכח!!!
לגבי השירים עצמם אזכיר חלק
מים רבים ~ שיר מרגש שחיכיתי לשמוע אותו בביצוע של מי שהוא ולכן ששמעתי אותו בדיסק עם הרגש של מוטי התרגשתי אין יותר מתאים לשיר ממוטי הוא מבצע את זה מקסים כל הסגנון של השיר זה רגש ומוטי הוא אמן הרגש..
ונגדלך ונשבחך~ששמעתי את השיר זה צלצל לי מה שהוא נווו.... נוווו מאיפה זה מוכר .... אההההה לכה דודי בדיסק הנשמה בקרבי כמעט אותו התחלה אהבתי את הרעיון שימו לב ואחרי ששמתם לב תתענגו !
מגן אבות~ אני הכרתי את זה מאשת חיל אם מישהוא יכתוב מה המקור אני ישמח (אולי מגן אבות כמו בדיסק...)
ניגון ויזניץ 1~ מקבל עיבוד חדש ומקסים
ניגון רומני~ מה הפירוש של השם מי שהוא יודע? אבל לא חשוב שיר מאד שמח שהכרתי ונהנתי מכל רגע
אנא עבדא ~ כמו כל דיסק השיר הארוך הוא מהיפים בהנשמה בקירבי זה היה בריוועלע ופה זה אנא עבדא ומה שמאפיין דיסק ישן אותנטי זה שירים ארוכים ולא כמו היום כל שיר 3 או 4 דקות חבל שכל השירים לא ארוכים...
ואמר ביום ההוא ~ גם כן מקבל עיבוד חדש יפה מקפיץ ומרגש כאחד !
יהא רעוה וניגון ויזניץ 2 אם מי שהוא יודע מה הסיפור נשמח לשמוע
דיסק אם רעיון יפה והואי מקסים הלואי שיצא דיסקים כאלה בתדירות יותר גבוהה מכל הזמרים החסידים שמביאים לנו שירה אותנטית אכותית ויפה ולא כל הזבל שמסתובב ברחוב היום...
לסיכום אלבום געוולדיג שבגעוולדיג !!!!!תיקון: ואמר ביום ההוא וכן יהא רעווא יצאו כבר כסינגלים לפני מעל שנה עם אותו עיבוד בדיוק.
ולכן אחרי רכישת האלבום לא התלהבתי במיוחד כששלוש שירים כבר יצאו כסינגלים.
חוץ מזה אני בניתי שיביא שירים ישנים עתיקים לא מוכרים בכלל ... למעשה את כל השירים בדיסק הכרתי היטיב [חוץ מ'ונגדלך'] אז הוא קצת אכזב אותי עם הדיסק אבל זה זכותו...בעידן של היום 3 סינגלים באלבום זה קצת.
-
-
@מיוזיקפון גם שמחה פרדימן, ממש הוציא אלבום שהרוב היה סינגלים
-
@ברוריה אמר בהאלבום החדש עתיק יומין של מוטי שטיינמץ:
@יעקב-ה רציתי לברר אם שווה לקנות את האלבום הזה או לא? אני לא רוצה להתאכזב פשוט
תקשיבי, עכשיו את יכולה כבר לקבל אותו בחינם(כמון אם את מעתיקה את כל הדיסקים..)
אבל אם שווה או לא אף אחד מאיתנו לא את ואנחנו לא יכולים להגיד לך אם משתלם לך
אני יכולה להגיד לך שזה משתלם לימאוד...(אם זה מספק אותך )