מאסטר פליי עם יואלי דיקמן
-
@אילה-הזמרת
מחר יש איזה משהוא עם גלידות באשדוד עם אשר גרייבר...@הדרי יואלי משדר ביום רביעי מבני ברק חזון איש נחמיה ברכב של מולר מחלק מעדני מולר לשבועות
-
@הדרי יואלי משדר ביום רביעי מבני ברק חזון איש נחמיה ברכב של מולר מחלק מעדני מולר לשבועות
@אילה-הזמרת כןןןןןןןןןןןן, ומחר הוא אמר שיש את זה באשדוד אבל לא איתו -עם אשר גרייבר והוא יעלה אותו לשידור...
-
שלומי קצנלבוגן מדבר רעל השיר החדש במאסטר פלאי
https://send.magicode.me/send-file/file/481bf0ab498308c6f943c4f425c17e05f1c3f***550/view -
פוסט זה נמחק!
-
@הדרי יואלי משדר ביום רביעי מבני ברק חזון איש נחמיה ברכב של מולר מחלק מעדני מולר לשבועות
@אילה-הזמרת יש למישהו תמונות או סרטונים?
-
@חינדיקיקי של מה?
-
@חינדיקיקי של מה?
-
-
@אילה-הזמרת תודה רבה
-
תגידו, (מקווה שזה לא נקרא סטייה מהנושא אם כן תעדכנו אותי)
יש איזושהיא קבוצה וכד' שאפשר להעלות תמונות וסרטונים של יואלי?
יכול להיות שהשאלה הזו לא כל כך מתאימה כאן, אז אל תהרגו אותי...@חינדיקיקי איפה בפורום?
-
@חינדיקיקי איפה בפורום?
-
תגידו, (מקווה שזה לא נקרא סטייה מהנושא אם כן תעדכנו אותי)
יש איזושהיא קבוצה וכד' שאפשר להעלות תמונות וסרטונים של יואלי?
יכול להיות שהשאלה הזו לא כל כך מתאימה כאן, אז אל תהרגו אותי...@חינדיקיקי כן יש "קבוצות דיון יואלי דיקמן "ברשתות השונות
-
@חינדיקיקי כן יש "קבוצות דיון יואלי דיקמן "ברשתות השונות
-
@מאיר-ג יש גם בוואצאפ שאיזה אמריקאי מנהל אתזה פעם הייתי מחוברת אבל מאז אמאשלי החליפה כמה טלפונים

-
@חינדיקיקי אין קישור פשוט נכנסים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות