שרשור שירי ברסלב
-
כאן תצרפו שירים של ברסלב על רבי נחמן, אומן וכו' שירימו את האווירה!
צירפתי בתור התחלה:
הנה זה בא (גירסת אומן) הנה זה בא - גרסת אומן - Wonder Woman-.mp3
רבי נחמן (מידד טסה) רבי נחמן-מידד טסה.mp3
וטהר ליבנו רמיקס (אייל טויטו והנחמנים) וטהר ליבנו-אייל טויטו והנחמנים רמיקס.mp3
מה שהיה היה רמיקס (שילה אליה ודי-ג'יי נתנאל בן דוד) שילה_אליה,די_ג'יי_נתנאל_בן_דוד-מה_שהיה_היה-_(רמיקס).mp3 -
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
הנחמנים_-נחל_נובע[דיג_יי_אלון_דניאל]__HaNachmanim-_Nachal_Novea_DJ_Alon_Daniel(MP3_160K)_1.mp3
ברסלב אורגינל.wma22.09.20 אסף לוי זמר.mp3
16 נחמן מאומן.mp3
10 שער השמיים.mp3
03 יום חמישי.mp3
14 תרימו ת'ידיים.mp3https://miktzav.com/assets/uploads/files/1641404468449-מהפכה-נ-נח.mp3
https://miktzav.com/assets/uploads/files/1641404468491-ננח-סטייל.mp3
-
-
06 חלום של כל ברסלב.mp3
02 קוראים לו רבי נחמן.mp3
02 - מלך העולם .mp308 רצועה 8.mp3
15 נחמן אני אומר.mp3
12 מלך אחד.mp3
Itzik Eshel - El Ukraina אל אוקראינה - איציק אשל.mp3היום כמעט לכל זמר מזרחי ותיק יש שיר\ים על ברסלב..
-
לא יודעת אם פה זה המקום אבל אני כותבת משהו שנורא מציק לי-המון שירים של ברסלב מגוירים!!! לא יודעת עד כמה זה טוב לשמוע אותם... הנה כמה מגוירים שממש נדהמתי לראות:
-
@7-באניאגרם-0 אמר בשירי ברסלב:
לא יודעת אם פה זה המקום אבל אני כותבת משהו שנורא מציק לי-המון שירים של ברסלב מגוירים!!! לא יודעת עד כמה זה טוב לשמוע אותם... הנה כמה מגוירים שממש נדהמתי לראות:
-
פוסט זה נמחק!
-
@7-באניאגרם-0 חדש לך? כל מסיבות הסידור והבת מצווה בבתי ספר וכל מופעי הבתיה למינהם מלאם בשירים של גויים ולא של חילונים כמו בדוגמא שהבאת, רק משנים ת'מילים וכבר המסר של השיר נהיה קדוש ומרגש.
אגב, לא צריך להיות @צוות-פיקוח בשביל לומר שמי שנתן את הדיסלייק שימחק מיד!! גם אם פוסט כלשהוא לא מוצא חן בעינייך אסור לתת דיסלייק לאחרים. תמחק מיד שלא ירחיקו אותך מהפורום!! -
@הלב-שלי אמר בשירי ברסלב:
לא צריך להיות @צוות-פיקוח בשביל לומר שמי שנתן את הדיסלייק שימחק מיד!! גם אם פוסט כלשהוא לא מוצא חן בעינייך אסור לתת דיסלייק לאחרים. תמחק מיד שלא ירחיקו אותך מהפורום!!
מספיק לקרוא את החוקים
@ntz אמר בחוקי הפורום:
הנהלת הפורום תראה בחומרה רבה נתינת דיסלייק ללא סיבה, וכן הענקת לייקים מופרזת. הדיסלייק נועד לדיווח על פוסט מטעה או שלילי. פוסט או דעה שאתם לא מסכימים איתם לא עונים להגדרה הזאת!
-
@אסתר-ה כי אסור לתת סתם דיסלייק
-
@7-באניאגרם-0 חדש לך? כל מסיבות הסידור והבת מצווה בבתי ספר וכל מופעי הבתיה למינהם מלאם בשירים של גויים ולא של חילונים כמו בדוגמא שהבאת, רק משנים ת'מילים וכבר המסר של השיר נהיה קדוש ומרגש.
לא חדש לי בכלל אבל אצל ברסלב זו כבר ליגה אחרת של גיור...
@טיטו אמר בשירי ברסלב:
הקישור הזה נעול
-
@7-באניאגרם-0 אמר בשירי ברסלב:
לא חדש לי בכלל אבל אצל ברסלב זו כבר ליגה אחרת של גיור...
@טיטו אמר בשירי ברסלב:
הקישור הזה נעול
כי ה @צוות-פיקוח החליטו שהנושא מוצא ולא דנים בו
-
ערוץ של ברסלב (פתוח בנטפרי):
https://www.youtube.com/channel/UCfLt8B3RrSwbwTCC74cxBLw
3 שירים לדוגמא מהערוץ: