שדרוגים לרווחתכם
-
מכירים את הבעיה הזאת: יש נושא, ואנשים כותבים בו הרבה פוסטים שקשורים לנושא, ופתאום מתפתח דיון שלם סביב פוסט מסוים שמישהו כתב, ואז יוצא שחצי נושא עוסק בנושא וחצי בדיון סביב פוסט. קורה הרבה נכון? אז חשבתי מה הפתרון, כי מצד אחד זאת בעיה וזה גורם להתייחסות כלפי הדיונים בתור ספאם, אבל מצד שני כשמישהו כותב דבר לא מדויק (למשל) צריך לתקן אותו, ומניעת דיונים יצור פורום יבש וחסר אינטראקציה. לכן חשבתי על רעיון פשוט והנה הוא:
כשכותבים משהו שקשור לפוסט מסוים ולא לנושא עצמו יהיה צריך לכתוב אותו כתגובה (מה שממילא עושים בדרך כלל), וכל התגובות יהיו מצומצמות באופן אוטומטי וככה מי שיקרא נושא יראה רק דברים שקשורים לנושא, ואם הוא ירצה להרחיב ולראות את הדיון סביב פוסט מסוים הוא פשוט ילחץ על לפתוח את התגובות כמו שאפשר עכשיו.שורה תחתונה- במקום שתגובה תופיע גם בתור פוסט וגם כשלוחצים על הצגת התגובות, תגובה תופיע רק כשלוחצים על הצגת התגובות.
-
@חכם_בלילה @שבור-אור
אמנם לא אנחנו המחליטים אבל גם אנחנו יכולים להמליץ,
ונראה לי שהוא לא ביקש לייקים כדי להרוויח עוד כמה לייקים אלא כדי להראות הסכמה, וכדי שצוות פיקוח ישתכנעו,
וווואני חושב שזה רעיוןן ממש טוב שאפו, ויאללה לקדם את זה,
@צוות-פיקוח @מנהל-ראשי -
אני רואה שהעסק לא זז אבל אנשים אוהבים את הרעיון, ובאמת זה נראה לי מאוד פשוט ויעיל. אני מתייג עוד אנשים-
@פלוס-פלוס @1122 @אילה-הזמרת @אפרת-גלבוע
ואני מתייג שוב את @מנהל-ראשי ואת @צוות-פיקוח מכיוון שאין תגובה... (מקווה שאתם לא עמוסים מדי ואני מפריע, אבל צריך שתוכלו לענות לשאלות... אולי תוסיפו אנשים אם אתם ממש עסוקים) -
@אפרת-גלבוע תחזרי כמה פוסטים אחורה
-
-
@אפרת-גלבוע רק להגיד אם את בעד כמובן (אפשר פשוט לתת לייק, כמו שכתבתי), אם הרבה יחשבו שזה טוב זה ייתן סיכוי שהצוות יעשה את השינוי.
-
@שבור-אור אמר בשדרוגים לרווחתכם:
ייתן סיכוי שהצוות יעשה את השינוי.
1.בנתיים אין צוות, כמעט כולם בנטפרי.
2.זה לא קשור לצוות, זה קשור רק למנהל שגם הוא ניראלי בנטפרי.