צ'אט בפורום
-
@ילד-חוכם אמר בצ'אט בפורום:
אפשר עוד פרטים?
כשהעסק יקבל קרקע - אז כן. אבל בעיקרון דרך פנייה לצוות הניהול או הפיקוח. [ייתכן שלנו כן יישאר הצ'אט עבור העזרה הזו וכיוצא בה].
@בן-מנחם אמר בצ'אט בפורום:
הענין הוא שאני אומר חבל זה יגרום לספאם מיותר וזה כולם מסכימים איתי לא כך
לא. ממש 'לא כך'.... אני לא מסכימה איתך. ה'ספאם המיותר' הזה משתלם על כל צרה אחרת שיכולה להתנגש מהיכרות בצ'אט אישי. פשוטו כמשמעו. כי בפרהסייה השאלות מצונזרות יותר אוטומטית, והסיכוי לבעיות כמעט אפסי.
אני מאמינה שעם זה, רובם מסכימים איתי. ספאם כזה - יבורך.
-
@רבקה אמר בצ'אט בפורום:
על כל צרה אחרת שיכולה להתנגש מהיכרות בצ'אט אישי.
מצטער, אבל זה נשמע שאין פיקוח על הצ'אט כמשתמש תמים לא מובן לי למה אי אפשר להתקין תוסף (שקיים) ולפקח על הצ'אט וברגע שיש משהו חשוד פשוט מוציאים אותו מהצ'אט מרחיקים אותו מהפורום לצמיתות ושלום על ישראל.
למה אי אפשר לעשות את זה???
זה נראה הכי פשוט והכי רצוי שיש! -
-
@ילד-חוכם אמר בצ'אט בפורום:
@רבקה אמר בצ'אט בפורום:
על כל צרה אחרת שיכולה להתנגש מהיכרות בצ'אט אישי.
מצטער, אבל זה נשמע שאין פיקוח על הצ'אט כמשתמש תמים לא מובן לי למה אי אפשר להתקין תוסף (שקיים) ולפקח על הצ'אט וברגע שיש משהו חשוד פשוט מוציאים אותו מהצ'אט מרחיקים אותו מהפורום לצמיתות ושלום על ישראל.
למה אי אפשר לעשות את זה???אז אני אסביר לך בדיוק:
התוסף ההוא שקיים אינו מצנזר הכל. הוא מצנזר רק את הדברים הקיצוניים [כבר נוסה על ידי... רציתי לבדוק את אמיתות העניין].
אבל -
אם תכתוב מייל זה לא יצנזר. ומה יכול להיגרם מהעברת מייל? השם יודע ודיי למבין. ולא רק מייל. גם מספרי טלפון ודברים נוספים ה'כשרים' כבייכול.
אני לא באמת מבינה למה כל כך בוער הצ'אט. הפורום כל כך נקי כמו שהוא, ואנו רוצים להעלות את הרמה שלו עוד, כמו שמגיע למשתמשים חרדיים שרוצים מקום כשר באמת.
@נפש-האדם אמר בצ'אט בפורום:
לא צריך תוסף
גם בלי זה גם ככה יש גישה לפיקוח לכל ההתכתבויות בצ'אט
אז כמו שאתה אומר...אז אני אגלה לך סוד:
יש לניהול, וגם לפיקוח, חיים אישיים בנוסף לכל. אין להם זמן לכל הדברים האלה אברי-טיים. ככה שהעיסוק האחרון שאכפת להם לעמוד עליו - זה לעמוד כגנרלים על משמר הצ'אטים 24/7 ולראות מה אתה מתכתב עם משתמשים אחרים בפורום.כדיי לחסוך עבודה מיותרת לניהול ולפיקוח - אנו מונעים זאת מראש.
מי שצריך באמת, כפי שכבר ציינתי, יוכל להגיע למייל ליצירת קשר על ידינו לאחר האישור של המבוקש.
-
@רבקה אמר בצ'אט בפורום:
אני לא באמת מבינה למה כל כך בוער הצ'אט.
לא בוער.
רק ביקשתי הסבר לבור כמוני בענייני צ'אט וניהול פיקוח, וקיבלתי.
תודה.@רבקה אמר בצ'אט בפורום:
אם תכתוב מייל זה לא יצנזר. ומה יכול להיגרם מהעברת מייל? השם יודע ודיי למבין. ולא רק מייל. גם מספרי טלפון ודברים נוספים ה'כשרים' כבייכול.
לא חשבתי על זה... באמת מסוכן.
עכשיו אני מודה כפליים ל @צוות-פיקוח היקר של הפורום הנפלא והמועיל הזה!
-
-
@רבקה אמר בצ'אט בפורום:
מי שצריך באמת, כפי שכבר ציינתי, יוכל להגיע למייל ליצירת קשר על ידינו לאחר האישור של המבוקש.
הסבר, בבקשה.
-
הצ'אט לדעתי היה מועיל מאוד, ופשוט חבל שחסמו לנו אותו.
לא בדיוק השתתפתי בשיח למעלה על התוסף שחוסם אבל כן בערך הבנתי על מה מדובר ולכן שאלתי היא מדוע לא ניתן להתקין את אותו תוסף שיחסום כתובות מיילים ומספרי טלפון? -
@ענק-הענקים-בדורינו כי אפשר לעקוף את זה בהרבה צורות (אפשר לתכנת רק תבניות מסוימות ולא הכל) (כמו שעוקפים לפעמים באתרוג.
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בצ'אט בפורום:
הצ'אט לדעתי היה מועיל מאוד, ופשוט חבל שחסמו לנו אותו.
לא בדיוק השתתפתי בשיח למעלה על התוסף שחוסם אבל כן בערך הבנתי על מה מדובר ולכן שאלתי היא מדוע לא ניתן להתקין את אותו תוסף שיחסום כתובות מיילים ומספרי טלפון?תאמין לי שהצוות הפיקוח קצת יותר חכם ממה שאתה חושב,
ונראה לי שהם חושבים על כל האופציות האפשריות כדי שיהיה לנו טוב! -
בלת"ק.
מסכימה עם עצם העניין - לא צריך להיות צ'אט בפורום, בטח לא בין בנים לבנות.
מה שכן חבל ויחסר, זה צ'אטים עם צוות פיקוח. -
@מוכשרת-על , אני לא מבין, לחסום התכתבויות לא טובות- יכולים. ולחסום כתובות מיילים ומספרי טלפון- לא יכולים? זה אותו סוג חסימה! כמו שהם יודעים מה נקרא התכתבות לא טובה כך גם לדעת מה זה מספר טל' או כתו' מייל (אני מתכוון לאותו תוסף, שאני לא יודע מה תפקידו).
||@מוכשרת-על אמר בצ'אט בפורום:
לעקוף
התכוונת 'לאכוף'?
|| -
@ענק-הענקים-בדורינו אפשר לשחק עם המספרים כך שלא יזהו שזה מספר טלפון הרי לא יחסמו סמם מספרים שאתה רושם.
-
לא נעים לי להיות הקול הכמעט בודד בעד הצא'ט,
אבל לי אישית זה היה מועיל במיוחד גם לגבי שאלות על הפורום שסתם מיותר שיהיה בפוסט ציבורי,
וגם לגבי תגובות על פוסטים שהגיבו לי וכדו' שאין עניין שכולם יראו את זה.
אז לדעתי הצא'ט ממש לא מיותר.. -
@בן-מנחם אמר בצ'אט בפורום:
@איזה-קטע
מסכים איתכם ב 100 שהצוות רוצה שלא יווצר ספאם אם הצאט יחסם הספאם יחגוג כאן ועוד דעה אישית שלי זה שאין צאט המשתמשים ירדו מפורום להט להט כך אני חושבאז ימחקו תספאם
ולא חושבת שירדו לאט לאט - כי גם לפני שנפתחה ההרשאה לצ'אטים (לכל אחד בנפרד) נהננו.
הנושאים פה מגוונים ומועילים, ואגב זה נשמע סוג של איום מפחיד - שיגמרו המשתמשים!!@ענק-הענקים-בדורינו אמר בצ'אט בפורום:
אני לא מבין, לחסום התכתבויות לא טובות- יכולים. ולחסום כתובות מיילים ומספרי טלפון- לא יכולים? זה אותו סוג חסימה! כמו שהם יודעים מה נקרא התכתבות לא טובה כך גם לדעת מה זה מספר טל' או כתו' מייל (אני מתכוון לאותו תוסף, שאני לא יודע מה תפקידו).
זה לא אותו דבר...
|| ולא לא התכוונתי לאכוף||
-
@sara-1 אמר בצ'אט בפורום:
@ענק-הענקים-בדורינו אפשר לשחק עם המספרים כך שלא יזהו שזה מספר טלפון הרי לא יחסמו סמם מספרים שאתה רושם.
אז אפשר לחסם רצף של מספרים (כמו מ- 6 ספרות , לקחתי פשוט מספר גבוה יותר ופחות שימושי בעניין של צ'אטים)
@אינספריישן אמר בצ'אט בפורום:
מה שכן חבל ויחסר, זה צ'אטים עם צוות פיקוח.
אבל בעצם זה באמת מה שחסר לי! נעזרתי באחת מהן הרבה!..