המלחינים 3 התוכנית החדשה מבית קול חי
-
וואו תקשיבו מה הולך שםםםם ???
איזה תוכנית מטורפתת !!!!! -
שינוי דרמתי: עולים השבוע שתי שירים- ''לך ד' '' --ו**''יעלה ויבוא''**
תוכנית מטורפתתתתתת מתח אדיר..
אפשר להצביע ל--
''שערי תירוצים ''
''רק ריבונו של עולם''
''שמעה תפילתי''לדירוג- 039039039
לצפייה שידור חוזר ביוטיוב- עכשיו האיכות ברורה-בשידור חוזר.
-
מצטרף לדברכם שהתכנית ממש מצויינת.
שימו לב שכבר דובר פה וגם שמענו שהעיבוד שלהם פחות טוב מהמקור.
ובאמת העוול שקרה שם... מגיע לשיר שמעה תפילתי שיעלה, ובעז"ה אצביע לו. -
ואוו! ממש תוכנית מעולה!
לחנים כול כך טובים! ושפיטה מעולה של כול שופט ושופט!
ואוו! בלי מילים!
מישהו יודע למה אין לחנים ישראליים-מזרחי? למה כמעט כול חסידי? זה מכוון ככה שכול פרק מתמקד בסגנון מוזיקה אחיד?? או שרק החסידים בינתיים שלחו שירים?... -
@תהילוש אמר בהמלחינים 3 התוכנית החדשה מבית קול חי:
? זה מכוון ככה?
רק אלוקים יודע [ולא נראלי שמומלץ להיכנס לפינה הזאת]
מישהו יודע למה אין לחנים ישראליים-מזרחי?
ונראלי שענית על השאלה
או שרק החסידים בינתיים שלחו שירים?...
אדרבה אפשר עוד לשלוח לחנים,
כל המזרחים-ישראלי תשלחו תשלחו-תפציצו!!
-
לילה טוב.
אני רוצה להוריד כאן פצצה ואני מקווה מאוד שלא ייעשה נזק לתחרות.
אני ינסה להעלות בדקות הקרובות את הביצועים המקוריים בכדי שתבינו ותאמינו כי זה יישמע קצת הזוי.
הלחנים שאני שלחתי לתחרות ותוכלו לשמוע שכולם בסקיצה שלהם הם שלי הם: פי צדיק שזכה שבוע שעבר, ו גל עיניי שעלה השבוע, ושמעה תפילתי השיר שהעיבוד שלו הרס את השיר ולכן הושמע שוב קיבל מחמאות רבות ושבוע הבא יהיה במבחן שלהערכתי יעלה גם.מעלה לכאן את הסקיצות של שלושת הלחנים ו...
אפשר לומר שהם לא לבד, יש עוד שניים בדרך...
שמעה תפילתי.mp3 פי צדיק.mp3 יהי רצון.mp3 -
@איצלה אמר בהמלחינים 3 התוכנית החדשה מבית קול חי:
לילה טוב.
אני רוצה להוריד כאן פצצה ואני מקווה מאוד שלא ייעשה נזק לתחרות.
אני ינסה להעלות בדקות הקרובות את הביצועים המקוריים בכדי שתבינו ותאמינו כי זה יישמע קצת הזוי.
הלחנים שאני שלחתי לתחרות ותוכלו לשמוע שכולם בסקיצה שלהם הם שלי הם: פי צדיק שזכה שבוע שעבר, ו גל עיניי שעלה השבוע, ושמעה תפילתי השיר שהעיבוד שלו הרס את השיר ולכן הושמע שוב קיבל מחמאות רבות ושבוע הבא יהיה במבחן שלהערכתי יעלה גם.מעלה לכאן את הסקיצות של שלושת הלחנים ו...
אפשר לומר שהם לא לבד, יש עוד שניים בדרך...
[שמעה תפילתי.mp3](אירעה שגיאה בעת בעת ניתוח תגובת השרת) [פי צדיק.mp3](אירעה שגיאה בעת בעת ניתוח תגובת השרת) [יהי רצון.mp3](אירעה שגיאה בעת בעת ניתוח תגובת השרת)לא נפתח (וזה את הזמר והמלחין?)
כי אם כן "וואו" -
מעלה שוב את הלחנים כסקיצות שנשלחו לתוכנית
ותודה על כל המחמאותhttps://send.magicode.me/send-file/file/0a3fbc60*****d0db21ea3337a444af738cf6392e7357/view
https://send.magicode.me/send-file/file/9eea568b8****4a0a18a7d2aa37264b668e99d23a286/view
https://send.magicode.me/send-file/file/0c1735c6f7****80b0028bdcf9c75cf5f68b42aedf14/view
-
עמירן מחליף את דיויד טויב לכל התוכנית מעכשיו?
כי אני ממש נהניתי ממנו הערב בלי לשלול את טויב שגם הוא מעולה אבל עמירן היה ממש טוב ועשה אקשן ורוח שימשיך להשתתף גם הלאה. -
@איצלה וואו! לדעתי שמעה תפילתי היה הכי יפה בכל התכנית הזאת!! העיבוד הרס את השיר לגמרי ולדעתי הלחן הזה יתפוס מאוד! אני בוחרת בו!!
ממש התאכזבתי מהתכנית השבוע, מה הקשר להעלות שני שירים? לא הוגן כלפי לחנים מתכניות אחרות! כי לדעתי גם "להודות" מתכנית קודמת היה יפה, אז אולי גם שם היה צריך להעלות שניים? איזה מין דבר זה?..... -
@תמר-מהמרכז אני גם הכי אהבתי את שמעה תפילתי והצבעתי לו בטלפון
אבל בקשר לשני הלחנים שעלו- שניהם קבלו אותו מס' נקודות, מה לעשות??