סקר | ילדי פלא או זמרים?!
-
אני בחרתי באחר.
זה לא כל כך משנה לי העיקר שהשיר יהיה יפה והקול של הזמר יהיה מתאים לשיר. -
אין כמו המתיקות בשירה של ילד.
הטונים הגבוהים והצלולים, וואו! -
ודאי שזמרים מבוגרים כמה שיותר יותר טוב.
הסיבה היא שהאיכות שלהם שמגיעה מלפני עידן האינסטנט לא יוכל כמעט להגיע אליה זמר צעיר שצריך את הפוקוס ושגדל בצורה אחרת חוץ מכמה בודדים ( עיין זאנוויל מן השמים, מוטי שטיינמץ בד"כ ועוד קצת) אבל קשה לכל אחד אחר אפי' שעושה חסידי לגמרי זה לא זה, זה אולי נעים בזמנים כאלה ואחרים אבל שם אצל המבוגרים נמצאת האמת יותר מבוגר יותר אמיתי. -
תלוי איזה ילד פלא אני התחברתי לבודדים.
-
@mba אמר בסקר | ילדי פלא או זמרים?!:
התכוונתי לזמר מנוסה
לאו דווקא זמר מנוסה הוא מבוגר !!
אולי התכוונת לזמר וותיק ? -
אני בחרתי אחר
בעיניי אין כ"כ משמעות לגיל..אם עושים את זה נכון.
יש כאלו שמשתבחים עם השנים כמו פריד , שווקי וחיים ישראל שנשמעים היום יותר טוב מבעבר
ויש את הזמרים הצעירים-שמביאים רעננות וחיות בקול שלהם וגם בסגנון השירים...
ילדי פלא-אם יודעים להתאים להם שיר מבחינת מנעד הקול שלהם-יכולים לתת ביצועים טובים מאוד..
לכן, זה לא תלוי גיל-אלא תלוי ביצוע -
אני בחרתי אחר מהסיבה הבאה
לי עדיף לשמוע את ישי ריבו במקום יונתן בן עזרא
אבל עדיף לי לשמוע את מוטי גרינבוים מאשר דוד כהן
לכן לדעתי זה תלוי איזה זמר -
@ארי-0 אמר בסקר | ילדי פלא או זמרים?!:
לגבי מוטי גרינבוים פחות אהבתי
האמת שבהתחלה לא התלהבתי ממוטי גרינבוים אבל לאחרונה הוא נשמע הרבה יותר טוב רואים שהוא לומד טוב איך שרים בלי לצרוח יותר מידי כמו ילדי פלא אחרים
-
אני הרבה יותר מתחברת לזמרים מבוגרים וותיקים כמו פריד, ריבו, מבד, אייבי רוטנברג וכו'
אני פחות אוהבת את המתלציות של הצעירים והפופ בכלל מרגיש לי פראי ולא מתחבר לנשמה
סתם להשתולל ולהתפרע.
זה מתאים לחתונות וכאלה כשצריך להשתולל אבל להקשיב למוזיקה-אני הרבה יותר נהנית ממבוגרים
כך לעניות דעתי -
בתכלס זה נכון כי בטקסט של שיר טוב יש רגש שילדים לא יכולים להביע כי הם לא עברו בחיים שלהם עדיין כלום אז רק שירים מקפיצים או שירים על אמא ואבא יהיו יפים אבל כל השירים שלא לא יהיו מרגשים מספיק (לא אומר שאין שירים יוצאי דופן כמו כשהלב בוכה של עוזיה צדוק וגם אז זה מרגש נטו בגלל העוצמות)
-
@מערכת-הפורום
בחרתי אחר -
לפעמים אני אוהב לשמוע זמר מבוגר, לפעמים זמר צעיר ולפעמים ילד / ילדים-
ילדים - זה השירה [הבד"כ] תמימה והנקיה בלי הרבה משחקים
-
זמר צעיר אני אוהב בגלל הגיוון והסגנון שתמיד כיף להתחדש איתו
-
זמר מבוגר אני אוהב, בגלל המיומנות ובגלל המקצועיות, זמר מבוגר הוא בד"כ גם מקצועי,
כי לולי שהיה מקצועי, מה עוד נשאר לו למכור מול החדשנות והשפע שצץ כמו פטריות אחרי הגשם,
אז אם הוא עדיין כאן, בד"כ זה בגלל שיש לו עדיין מה למכור.
-
-
@רולנד אמר בסקר | ילדי פלא או זמרים?!:
- זמר מבוגר אני אוהב, בגלל המיומנות ובגלל המקצועיות, זמר מבוגר הוא בד"כ גם מקצועי,
כי לולי שהיה מקצועי, מה עוד נשאר לו למכור מול החדשנות והשפע שצץ כמו פטריות אחרי הגשם,
אז אם הוא עדיין כאן, בד"כ זה בגלל שיש לו עדיין מה למכור.
כל מילה
- זמר מבוגר אני אוהב, בגלל המיומנות ובגלל המקצועיות, זמר מבוגר הוא בד"כ גם מקצועי,
-
הצבעתי אחר-
- יש ילדי פלא ששרים יפה אבל זה מסתיים פה ואחרי כמה שנים הם 'נעלמים'.
- מבוגרים- יש טובים ויש שהסגנון שלהם לא משהו, אבל בדר"כ הם מנוסים.
- צעירים- לא כל צעיר שבא ומוציא שיר הוא שר טוב\ יפה, ויש כאלה שכיף לשמוע אותם תמיד, וכל פעם 'מפתיעים' עם שיר יפה ושונה (הצעירים מנסים לגוון יותר מהמבוגרים לדעתי).
בקיצור יש זמרים שהם טובים וכיף לשמוע אותם גם צעירים גם מבוגרים וגם ילדי פלא כאחד- אין משהו קבוע !
-
לדעתי אם מחפשים רמה בשירים --אז הביצועים שנשמעים הכי טוב
זה לדעתי אצל זמרים צעירים אבל לא ילדי פלא --ועובדה שגם הכי מצליחים
ילדי פלא לפעמים {בלי הכללות } נשמע כמו איזה גימיק -כמו ילד קטן שעושה "קונצים "וכולם מתלהבים
בגלל שהוא ילד --ואם מבוגר היה עושה את זה אף אחד לא היה סופר אותו
וזמרים ממש מבוגרים להבדיל הקול שלהם יותר בוגר ונמוך וממוסד- באיזה מקום מחזיר אותנו אחורה