מה אתם אומרים על הקליפ החדש של שפירא
-
זה ממש מזכיר אותו
יכול להיות שפשוט לא היה להם כח שוב להשקיע -
@netanelhareven אמר במה אתם אומרים על הקליפ החדש של שפירא:
זה ממש מזכיר אותו
יכול להיות שפשוט לא היה להם כח שוב להשקיעלא חושבת שהם לא השקיעו בקליפ הזה. בסך הכל כאן הסגנון שונה. אבל לא מחייב שזה פחות השקעה מקליפ שמצלמים אותו
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר במה אתם אומרים על הקליפ החדש של שפירא:
אבל לא מחייב שזה פחות השקעה מקליפ שמצלמים אותו
@חיה-במקרנצ-יק-0 ברור מחייב!!!
תחשוב כמה עולה רקדנים + תפאורה + נסיעות + צלמים + אוכל לכולם + אני יודע...
בקליפ הזה הוא שילם גג לגרפיקאי
קולט את ההבדל? -
@חיה-במקרנצ-יק-0 קליפ אנימציה הזה עולה הרבה הרבה פחות משאר הקליפים המושקעים בטירוףףף של מרדכי!
-
זה מראה שהוא יודע להשתלב באופנה טוב כי קליפים מהסוג הזה מתחילים לרוץ עכשיו אבל בתל'ס חסר את האנרגיות של מרדכי בלי זה זה לא זה...
-
זה כזה קליפ פסק זמן שיר שכבר הושמע די הרבה ברדיו
-
@יעקב-ה אמר במה אתם אומרים על הקליפ החדש של שפירא:
@אנונימית אמר במה אתם אומרים על הקליפ החדש של שפירא:
המון זמרים מוציאים קליפים עם ציור פנים ממוחשב שזז ושר
את זה ממש לא אהבתי,
תבוא אתה עם הפנים האמיתות שלך, תעמוד מול קליפ, מה אתה מתחבא???זהו זה נכון כאילו מה מעניינת בובה ? למה פתאום הוא משנה סגנון בצורה דרמטית כזאת לא מתאים לו.
-
קליפ סבבה
אני לא אוהב אנימציות -
באנה אחד הקליפים הכי מצחיקים שראיתי איי פעם
ולמי שאמר שזה לא הכי מרדכי - זה ה כ י מרדכי שפירא שבעולם לעשות כזה קליפ--- פשוט בול הוא.
וזה לא עניין של פחות השקעה. לפעמים כאלה קליפים מושקעים הרבה יותר מקליפים מצולמים. כאחת שמבינה קצת בעסק של העריכה שמאחורי---ועל כזה קליפ נאמר - 'sweet'!!!!!
-
@רבקה אמר במה אתם אומרים על הקליפ החדש של שפירא:
באנה אחד הקליפים הכי מצחיקים שראיתי איי פעם
ולמי שאמר שזה לא הכי מרדכי - זה ה כ י מרדכי שפירא שבעולם לעשות כזה קליפ--- פשוט בול הוא.
וזה לא עניין של פחות השקעה. לפעמים כאלה קליפים מושקעים הרבה יותר מקליפים מצולמים. כאחת שמבינה קצת בעסק של העריכה שמאחורי---ועל כזה קליפ נאמר - 'sweet'!!!!!
ממש ככה. הסגנון הקליל, הפרצוף שמופיע...
כול מילה! -
@yael אמר במה אתם אומרים על הקליפ החדש של שפירא:
האנימציה מושקעת ויפה ומדויקת
הרמה .............0מה הקשר רמה 0?
[אם זה לא נלחץ לך בטעות....]אני לא מבינה הרבה מכאן... כאילו - כל זמר חייב להפציץ עם קליפ של רקדנים היפיים, מזרקות באוויר ולימוזינות שחורות ורק אז יגידו שהקליפ שלו 'מהמם' או 'יפה'???
אם הייתם רואים את הקליפ הזה לפני שנתיים-שלוש הייתם מדברים אחרת. אני מדברת לאלה שקצת-לא-אהבו. זה אמנם עניין של סגנון וטעם - אין ספק! אבל הסגנון והטעם הזה התפתחו עקב השינויים המטורפים שחלו במוזיקה החרדית..... וחבל.
ועוד לומר שאין בקליפ הזה רמה?
בואו לא נרד א נ ח נ ו רמה----- כי עם כל הכבוד - בעיניי הקליפים עם סחרחורת הרקדנים המוגזמים והלוליינים הם אלה שהורידו ת'רמה של הזמר.
-
@רבקה אמר במה אתם אומרים על הקליפ החדש של שפירא:
אם הייתם רואים את הקליפ הזה לפני שנתיים-שלוש הייתם מדברים אחרת. אני מדברת לאלה שקצת-לא-אהבו. זה אמנם עניין של סגנון וטעם - אין ספק! אבל הסגנון והטעם הזה התפתחו עקב השינויים המטורפים שחלו במוזיקה החרדית..... וחבל.
להפך לפני שנתיים שלוש אולי היה מוזר הקליפ הזה,
היום הרבה קליפים הם עם אנימציה של הזמר (אולי פחות נכנס לחרדי)ואפשר לחשוב איזה 'רמה גבוהה' יש לקליפים היום...
זה כולה קליפ יותר קליל ונחמד, וסופסוף בלי רקדנים ושואו ובלאגן...