איזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?
-
@מוכשרת-על את צודקת, וכפי שכבר כתבתי-
אין לי בעיה עם רקדנים בכלליות.
הבעיה היחידה שעליה אני (ולא חייבים להסכים עמי) קובלת היא נראות ותנועות הרקדנים.
אין לי כל בעיה עם רקדנים סולידיים וזה אכן מוסיף הרבה לשיר.
הבעיה היחידה מתחילה שלא כל הרקדנים נראים במראה ובצבעוניות שאני הייתי רוצה להראות לילדיי בעז"ה. ואני מאמינה שאיני היחידה שלא הייתי רואה לראות ולהראות כל משקפי שמש ותנועות חוצות כל גבול... -
@אילנית אמר באיזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?:
@מוכשרת-על את צודקת, וכפי שכבר כתבתי-
אין לי בעיה עם רקדנים בכלליות.
הבעיה היחידה שעליה אני (ולא חייבים להסכים עמי) קובלת היא נראות ותנועות הרקדנים.
אין לי כל בעיה עם רקדנים סולידיים וזה אכן מוסיף הרבה לשיר.
הבעיה היחידה מתחילה שלא כל הרקדנים נראים במראה ובצבעוניות שאני הייתי רוצה להראות לילדיי בעז"ה. ואני מאמינה שאיני היחידה שלא הייתי רואה לראות ולהראות כל משקפי שמש ותנועות חוצות כל גבול...אני מסכימה לגמרי בנושא זה ולכן אני באופן אישי מאוד משתדלת לא לראות את הקליפים האלו כי הם לא מוסיפים כלום לשיר עצמו
-
בא נגיד ככה- השאלה הייתה איזה שינוי ולדעתי אין שינוי כי כמו שראינו כל אחד בוחר מה לשמוע ולראות ואז אומר מה הוא לא רוצה לשמוע ולראות אבל אחרים כן רוצים לראות את מה שהוא אומר שלא אז לדעתי הקטנה הדיון הזה דיי נחרש מכל כיון והשאלה אולי צריכה להיות מה הייתם מוסיפים ולא איזה שינוי
ולכל אלה שאמרו שזה כבר מדרדר לדברים שלא לחרדים אז שתדעו שהמוזיקה והסגנון האלה זה מה שמחזיק הרבה נוער שלא לשמוע חילונים כי זה הכי קרוב אבל כשר -
חלק מהמוזיקה המיוצרת כיום מיועדת לאנשים שבכללי לא שומעים מוזיקה יהודית ולכן כדי לגרות אותם צריך לרדת באיזה שהו רמה. מוזיקה זה חשובה מאוד ומועילה מאוד בדרכים שלה. אך כמובן שהיא תזיק אם אתה בן אדם שלא מורגל לסגנון ולטונים. (אותו דבר בריקודים וכו)
לכן, אל כל אדם למצוא את המוזיקה המיועדת לו -
@טיטו אמר באיזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?:
בא נגיד ככה- השאלה הייתה איזה שינוי ולדעתי אין שינוי כי כמו שראינו כל אחד בוחר מה לשמוע ולראות ואז אומר מה הוא לא רוצה לשמוע ולראות אבל אחרים כן רוצים לראות את מה שהוא אומר שלא אז לדעתי הקטנה הדיון הזה דיי נחרש מכל כיון והשאלה אולי צריכה להיות מה הייתם מוסיפים ולא איזה שינוי
ולכל אלה שאמרו שזה כבר מדרדר לדברים שלא לחרדים אז שתדעו שהמוזיקה והסגנון האלה זה מה שמחזיק הרבה נוער שלא לשמוע חילונים כי זה הכי קרוב אבל כשרנכון אני בעד כמה שיותר שירים שימנעו מבחורים לשמוע שירים בעייתים אבל הנושא היה איזה עוד סגנונות וכדו' צריך שהציבור החרדי יגיד שזה בסדר וזה יקרה שיר חרדי..
הבנת? -
נראה לי שצריך לפני כן לשאול מה ההגדרה המדויקת של מוזיקה יהודית?
הבהרה- הגדרה זה לא תחושת בטן אלא מדד קבוע ועל פיו אפשר לקבוע לכל שיר האם הוא יהודי או לא -
@shlomo-habani מוזיקה שנוצרת על ידי יהודים, למען יהודים ועם מסרים או תכנים יהודיים.
-
לא בטוח שצריך שינוי.
לדעתי אין כמו המוזיקה האוטנטית והישנה, פחות מתחברת לדאנס והקצב שהתפתחו. -
@חובבת-מוזיקה לדעתי דווקא השינוי שצריך, זה ליצור הרבה יותר מוזיקה, שהיא לא אוטנטית וישנה, וגם לא דאנס ואלקטרוני, פשוט מוזיקה טובה.
-
@שרת-הרוק אז אני לא חושב שהמוזיקה צריכה לעבור שום שינוי
מה שכן צריך להוסיף/להחזיר כל מיני ז'אנרים למוזיקה שיהיה מענה לכל הציבור אבל באמת שאני לא רואה שום בעיה במוזיקה שקיימת היום כמובן שתהיה אבל מוזיקה מקצועית ולא חובבנית -
@שרת-הרוק מה הבעיה במוזיקת דאנס ואלקטרונית כל עוד היא מקצועית
-
@נשר אמר באיזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?:
הבחורים בני ה25 הם לא זמרים
@ללא-שם אמר באיזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?:
אני טוען שהמוזיקה של הבחורים בני ה- 25 אמורה לעבור שינוי דחוף למוזיקה הישנה.
ואי , איזה לכלוכים, ממש מפריע לי לקרוא את זה ..... לא מחייב שכולם לא מבינים !!
יש כאלה שיותר מבינים ועם ניסיון יותר גדול מאשר הגדולים מהם בגיל .
ובסופו של דבר אם הוא מתמיד במה שהוא עושה הוא יצא זמר טוב ואפילו גדול .
אז .. לפרגן להם לא יזיק . בסופו של דבר כולם התחילו מהגיל הזה ..!!! -
@פונץ-בננה הרוב יוצאים זבל
-
@פונץ-בננה אמר באיזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?:
יש כאלה שיותר מבינים ועם ניסיון יותר גדול מאשר הגדולים מהם בגיל .
ברור!
לא חשבתי לרגע שאין טובים!
(משה פלד, איציק וינגרטן וכו')
אבל כשאני מדבר על זמרים בגיל 25 אני מתכוון לזמרים '' מתלצים'' ,
ועוד טוקר מקבל אותם! -
@ללא-שם אמר באיזה שינויים צריכה לעבור המוזיקה היהודית?:
ועוד טוקר מקבל אותם!
יש בזה בעיה? אני מעריכה אותו על זה!
לאט לאט , עם עבודה אפשר להגיע יותר מרחוק . מה שאני מציעה זה -
אל תזלזלו באף אחד שמתחיל , אם אתה לא אוהב . יש כאלה שהם ירוצו לשמוע ויהיה להם כייף להאזין! ..