בא לי תגית, לא רוצה להיות משתמש בנאלי!!!
-
רק לי הכותרת נשמעת תינוקית, במידה מסויימת???!!! [רק תוסיפו אונה לך וסלמאט...]
אז צר לי להודיע אבל זה מצבם של רבים וטובים מהמשתמשים הפעילים כאן. לאחרונה נהייה מין דחף כזה של 'להיות מעל כולם בפורום', 'לעלות דרגה', 'לקבל תגית'. ומה לא...
אז אני ששה ושמחה לומר לכולם - שזה לא המטרה בחיים!!!!! וזה שתקבלו תגית לא יהפוך את השימוש באתר לאחרת. ההרשאות שיש ל%(#f0e914)['כתב-מקצב',] 'משתמש-ותיק' - הן בדיוק אותן הרשאות כפי שיש לכם! חוץ מזה של%(#f0e914)['כתב-מקצב'] ישנה הרשאת צ'אט - וזה נטו לשיח עם הפיקוח על המדורים אותם הם מעלים, לא מעבר.
ולכל אלה בעלי הרצון הטוב לעזור לנו בפיקוח - תודה רבה באמת. כפי שאמר @מוזיקה לאחד מן המשתמשים - כאשר נצטרך כח עזר נוסף נדע למי לפנות, ומי שמציע את עצמו שוב ושוב - רק מרחיק אותו מהתפקיד.
להיות פיקוח זה לא פיקניק. זו עבודה לכל דבר ועניין. זה השקעה של זמן מהיום יום שלך - עבור משתמשי נטפרי היקרים שהגלישה שלהם תהייה איכותית וטובה.
ואני אגלה לכם סוד - אף אחד מחברי הפיקוח לא ביקש להיות פקח. ההנהלה פנתה אליו. ואם אתם חושבים שיש קשר למוניטין ו'וותק' - אז ממש ממש לא. הקריטריונים קצת שונים בעסק.
לכן - אין טעם לשלוח בקשות. ולגבי ה'משתמש וותיק' - כל אלה שביקשו ובהמתנה הבקשה שלהם תישקל ותיראה אם לנכון או לא לצרפם לקבוצה.
נכון, לאחרונה ישנן 'כל מיני' תגיות שהתווספו וזה קצת מבעיר את הרצון להיות כלול בהם. אבל עצה שלי - תהנו מהפורום כמו שהוא ותמשיכו את הפעילות המייעלת שלכם עבור כולנו, וכמו שתמיד הייתם - תיעזרו זה בזה כפי שנהגתם עד עתה ללא אינטרסים אישיים.
בהצלחה, והמשך שימוש מהנה %(#ff0019)[ומועיל] בפורום!!!!!!!!!
-
-