-
@Avital-2
@אולפניסט-ברמה אמר לי שהוא עובד על אלבום חדש עכשיו חוץ מהשיר שהוא הולך להוציא
אז קחו את זה בעירבון מוגבל ואם יש טענות, אז בבקשה תפנו אליו -
@צביקי-האיש
רגע אבל הוא אמר פעם בהמבקר שיש לו אלבום מוכן עם קליפים חדשים
מה הוא עושה עם זה?
שם בפח?
והוא גם עשה התרמה לאלבום( הדאסטארט ) מה עם כל הכסף?
שאנשים תרמו לו? -
הוא עשה למילקי את הגינגל....
-
@לראות-את-הטוב-0 כן כל פעם הוא שר להם את הגינגל
-
מישהו יכול לעלות את הג'ינגל??
מעניין אותי לשמוע... -
@חצי-הכוס-המלאה תקשיבי לפרסומות של קול פלאי ואז תשמעי
-
@חצי-הכוס-המלאה הנה פרסומת שהוא עשה למילקי אבל לפני שנתיים אין לי את של השנה...
https://send.magicode.me/send-file/file/92ed716fc2942b4119a998c7****e6d1021d48ca0269/view
-
@צביקי-האיש אמר בהזמר מאיר גרין:
@Avital-2
@אולפניסט-ברמה אמר לי שהוא עובד על אלבום חדש עכשיו חוץ מהשיר שהוא הולך להוציא
אז קחו את זה בעירבון מוגבל ואם יש טענות, אז בבקשה תפנו אליוקודם כל אם הוא אמר לך אז זה נכון. דבר שני מאיר גרין במשך תקופה ארוכה עבד על הרבה חומרים, בין הייתר על מופע שעלה במהלך השנים לאוויר מופע משולב על נוער נושר יחד עם הרב חיים הורביץ.
בנוסף מאיר הקליט 16 שירים שמתוכם יבחרו חלקם לאלבום שבתכנון לצאת, לא בקרוב ממש אבל מתי שהוא, רוצים לקראת החורף.
השיר קליפ כרגע המדובר כבר מוכן, צולם בבדיקת העץ לוקיישן יפה ומלווה בכתיבת תסריט משובחת בליווי שחקנים ביניהם ילד שחקן ידוע מהמגזר הכללי ששיחק בקליפים של זמרים גדולים משם... סצנות מרגשות מאוד שאולי ישפכו עוד טיפה אור על חיים של מאיר גרין שלצערי הציבור פחות מכיר, ובכוונה אני מפרסם באישור שלו הוא רוצה שהציבור יידע על חייו שהיו ויתחזק ולכן גם יצא במופע חדש על נוער נושר. -
הבנתי שמאיר גרין מוציא אלבום בקרוב ואז וא כנראה עובר לארצות הברית.
נכון? -
-
חברים!
יש כאן המונהמונהמון חבר'ה מוכשרים שכותבים בצורה מדהימה אז מילקי יוצאת בדבר חדש שהוא להוסיף בית חדש לג'ינגל החדש של מילקי אז תתבו ואולי הפזמון שלכם הצטרף
נ.ב
מקווה שזה ברור.. -
@מרב אמר בהזמר מאיר גרין:
הבנתי שמאיר גרין מוציא אלבום בקרוב ואז וא כנראה עובר לארצות הברית.
נכון?תחשפי מאיפה?
-
@אולפניסט-ברמה נכון יש למילקי גינגל /פרסומת שמאיר גרין שר.אז במאסטר פליי בקול פליי (ובקול חי אני לאא זוכרת איזה תוכנית נראה לי זמן אוויר) יוצאים בסוג של תחרות:ככל יום עולים שני מאזינים שמוסיפים עוד בית במילים שהם כתבו לגינגל החדש של מילקי אחד מהם עולה לגמר ובגמר בוחרים את 'הבית' היפה ביותר ומוסיפים אותו לגינגל
(הסתבכתי איך לסגנן אתזה פשוט תקשיבו לפרסומות ברדיו)