-
@איציק-דדיה זה היה סתם משהו שהוא עשה.
אתה לא באמת חושב שהוא ישים בקליפ כזה מושקע קטע שהוא צילם בגן משחקים בעיר במקסימום שעה....
@ortal העיקר שילמתי 500 שקל מ בשביל סרטון
-
@ortal העיקר שילמתי 500 שקל מ בשביל סרטון
-
@נעמי-ה המנגן העלו
שירים בדרייב העלו המחדש לא העלו חדשות המוזיקה להורדה לא העלו באמת מוזר
-
@הדס-ט לוידעת... אבל למה מה הבעיה בקליפ? שרואים ילד? ונגיד שזה הבעיה בקליפ ברדיו למיטב ידיעתי לא רואים קליפ... וגם לדוגמא בקול חי מיוזיק יש הרבה שירים שהם לא מאשרים את הקליפ אז הם מעלים רק את השיר.
-
@ortal אני לא יודעת איך הראש שלהם עובד(הילד לא נראה דתי משום כיוון )
אבל אני לא רואה סיבה אחרת
אבל יכול להיות שבהמשך יעלו
אנלא כזה מבינה בזה -
@הדס-ט לוידעת... אבל למה מה הבעיה בקליפ? שרואים ילד? ונגיד שזה הבעיה בקליפ ברדיו למיטב ידיעתי לא רואים קליפ... וגם לדוגמא בקול חי מיוזיק יש הרבה שירים שהם לא מאשרים את הקליפ אז הם מעלים רק את השיר.
@ortal אמר בהזמר מאיר גרין:
אני שמעתי שאתמול השמיעו אותו בקול פלי...
(בתוכנית המאזינים על הפלי...) -
בקול חי אמרו בחדשות התעשייה שהוא הוציא שיר חדש אבל לא העלו לאתר
בפורום פרוג כן העלו. (את השיר והקליפ) -
באמת שלא הבנתי מה הבעיה בשיר הזה, נכון הוא קצת שונה משאר השירים.
כי ברוב השירים החרדים משולבים במהלך השיר פסוקים, וכאן לא. אז נכון הוא קצת שונה, אבל לדעתי זה לא פוסל את השיר, אחרי הכל אין בשיר הזה תוכן פסול, וגם הזמר עצמו הוא דתי...
חוץ מזה שיש עוד הרבה שירים חרדים שמביאים בקליפ כל מיני רקדנים שהם בכלל לא דתיים, ואף אחד לא אומר מילה... -
כי ברוב השירים החרדים משולבים במהלך השיר פסוקים, וכאן לא. אז נכון הוא קצת שונה, אבל לדעתי זה לא פוסל את השיר, אחרי הכל אין בשיר הזה תוכן פסול, וגם הזמר עצמו הוא דתי...
חוץ מזה שיש עוד הרבה שירים חרדים שמביאים בקליפ כל מיני רקדנים שהם בכלל לא דתיים, ואף אחד לא אומר מילה...@אוהבת-מוזיקה-3
כולכן צודקות
אבל אני ל ארואה סיבה אחרת
בכל מקרה אני ממש אהבתי שומעת אותו בלופ

-
חוץ מזה שיש עוד הרבה שירים חרדים שמביאים בקליפ כל מיני רקדנים שהם בכלל לא דתיים, ואף אחד לא אומר מילה...@אוהבת-מוזיקה-3 ברמת העיקרון אין רקדנים דתיים.
אלא אם כן מחפשים אותם... -
אני ראיתי שהעלו בהרבה אתרים חרדים ממש ולחלקם לוקח זמן והם מעלים אחרי שבוע ויותר...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות