חידת 'תפתח' | לאיזה שיר הפתיח הזה שייך?
-
או קיי אבל זה יהיה פעם ביומיים
@המבין אני מבין שאתה פתחת את זה ותודה ואני צריך שיהיה עוד אחד שיעלה אם אני לא נמצא על מי אתה ממליץ@שמואל-פ-0 לעזור לך?
-
@המבין אני מבין שאתה פתחת את זה ותודה ואני צריך שיהיה עוד אחד שיעלה אם אני לא נמצא על מי אתה ממליץ -
@חיה-בקליפ או קיי סגרנו כאן זה רק הפתיח התשובות זה https://miktzav.com/topic/3640/%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%97-%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%AA-%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%AA%D7%97
-
@המבין אני מבין שאתה פתחת את זה ותודה ואני צריך שיהיה עוד אחד שיעלה אם אני לא נמצא על מי אתה ממליץ@שמואל-פ-0 פעם בשבוע גם טוב רק שבאמת יעלו תשובות בספוילר
לי אין תוכנה שחותכת שירים מתנצל....... -
@חיה-בקליפ או קיי סגרנו כאן זה רק הפתיח התשובות זה https://miktzav.com/topic/3640/%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%97-%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%AA-%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%AA%D7%97
-
פוסט זה נמחק!
-
@חיה-בקליפ אם יש לך זמן אז למה לא אבל זה רק מתי שאני לא מעלה ונקבע שאם אני לא מעלה עד 4:30 בצהריים את מעלה כי אני מתחיל את הישיבה ולא יהיה לי זמן לזה כל יום תודה ובהצלחה
-
@חיה-בקליפ אם יש לך זמן אז למה לא אבל זה רק מתי שאני לא מעלה ונקבע שאם אני לא מעלה עד 4:30 בצהריים את מעלה כי אני מתחיל את הישיבה ולא יהיה לי זמן לזה כל יום תודה ובהצלחה
-
@חיה-בקליפ או קיי בלי לחץ יש מישהו אחר שרוצה
-
@שמואל-פ-0 אין לי בעיה אבל אני לא יודעת באזור איזה שעה וגם לא בטוח שכל פעם אני יכולה אז אתה רוצה אז..
-
@שמואל-פ-0 תשאירו את הנושא רק לשאלות נראה לי כדאי ככה חברה יראו את השאלה ולא רק דיונים........
-
@שמואל-פ-0 אין לי בעיה אבל אני לא יודעת באזור איזה שעה וגם לא בטוח שכל פעם אני יכולה אז אתה רוצה אז..
@המחבל-המחופש אז סגרנו??? על שעה 4:30 בערך לא חובה בדיוק
-
@שמואל-פ-0 תשאירו את הנושא רק לשאלות נראה לי כדאי ככה חברה יראו את השאלה ולא רק דיונים........
@המבין יש דרך למחוק את הכל ולהשאיר רק את הפוסטים החדשים מהתקופה הזו???
-
@שמואל-פ-0 ok תלוי מתי אני יחזור מהסמינר וכאלה ועל מה המבחן הבא
אז אני יחתוך עכשיו שירים ויראה מה קורה ok
-
@המבין יש דרך למחוק את הכל ולהשאיר רק את הפוסטים החדשים מהתקופה הזו???
@שמואל-פ-0 @צוות-פיקוח
-
@שמואל-פ-0 ok תלוי מתי אני יחזור מהסמינר וכאלה ועל מה המבחן הבא
אז אני יחתוך עכשיו שירים ויראה מה קורה ok
@המחבל-המחופש רק שאת בעצמך לא תשכחי איזה שיר זה

-
@שמואל-פ-0 אמר בחידת 'תפתח' | לאיזה שיר הפתיח הזה שייך?:
על שעה 4:30 בערך לא חובה בדיוק
לא עדיף בשעות הערב?
-
@המחבל-המחופש רק שאת בעצמך לא תשכחי איזה שיר זה

@שמואל-פ-0 מה שתגיד
מקווה שאני יזכור -
@שמואל-פ-0 אמר בחידת 'תפתח' | לאיזה שיר הפתיח הזה שייך?:
על שעה 4:30 בערך לא חובה בדיוק
לא עדיף בשעות הערב?
@המבין או קיי 7:30 בסדר?
-
@המבין או קיי 7:30 בסדר?
@שמואל-פ-0 בערב בין 8-9 יש הרבה משתמשים בפורום לדעתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות