ביקורת קליפים 6!! חזרנו!! האמנתם??
-
שלום לכם, קוראינו היקרים!!!!!!!!!
לא משנה באיזה מצב צבירה אתם-
חולים מאומתים, חולים שאינם מאומתים, בריאים מאומתים, בריאים שאינם מאומתים, חולים שמתעקשים לטעון שהם בריאים, בריאים שמתעקשים לטעון שהם חולים וכיוצא בכל הקשקשת הנ"ל.
לא משנה כיצד אתם מתלבשים-
עטופים בשלל מעילים, צעיפים, סוודרים, ושאר בגדי חורף שנותנים לכם מראה של דובים מהלכים.
או לחילופין, מתהלכים בעולמו של בורא עולם בנינוחות קייצית משגעת ובבגדים קלילים בבחינת- מי החורף הזה שיכריח אותי להתלבש חם??....לא משנה איך אתם -
מתעדכנים כל דקה עגולה במזג האוויר שיבוא עלינו ועל כל עמ"י מחר לטובה, לברכה, לששון, לשמחה ולבגדי חורף….
או לחילופין, שאננותכם אומנותכם, והנכם פועלים בשיטת ה- השלך על ה' יהבך ופחדך והוא יכלכלך וישמרך מפני סערות כרמל למיניהם….כך או כך.
בין אם סביבכם חבילת טישו אחת צנועה. ובין אם אתם טובעים במרקם אינסופי וקטיפתי של ממחטות ולידכם כמות חבילות שלא הייתה מביישת את כל צרכני ארץ ישראל וסביבתה.
בין אם אתם עמלים להכין מרקי עוף וירקות מושקעים על מנת להתחמם, ובין אם אתם מאלה שמסתפקים בטבלית מרק של אוסם.
בין אם אתם מסתפקים במזגן על 25 מעלות חום ופוך, ובין אם אתם מהאלה, ש-"הכן ביתך לחורף" נאמר עליהם, ואתם ממלאים את כל הבית בנוצות אווז חמימות.
בין אם אתם ככה, בין אם אתם ככה-
הביקורת שלנו נועדה עבורכם!!!!!והפעם—------
בעקבות ביקורת משתמשים.
החלטנו לקחת אתכם לרוח שונה. אחרת.
מערבית.
סליחה, סליחה-
מזרחית!!!!!!ו………………………………………
להציע לכם לשמוע פלייליסט של סלסולים מסלסולים שונים!!!
תהנו!!!
לעומת זאת,כאן—----
נבקר את-
תענה לי, ישראל ג'רופי!!!!!!!!!!!תודו שאתם מתרגשים עכשיו, הרי זה שיר שאתם מתיםםםםםם עליו!!!!!!
מה, לא?
לא נורא, תתמודדו!!תכלס, אחרי כל הגיגיי וברבוריי-
מה יש לנו פה?
3 שקדי מרק.
1 קוטג'.
1 גבינה לבנה.
1 צימוקים- לא מפוררים.
2 רס—---------------וואי, לא נעים…..
סליחה, הקראתי לכם את רשימת הקניות שלנו לשבת… חתיכת פדיחה, ואגב- המידע חסוי!! אין להעבירו בשום פנים ואופן, והעבריין שימצא עושה זאת…….. וד"ל!!!!!!אז ברצינות,
מה יש לנו פה?
*את ישראל- המזמרר, המשורר, המפייט, המסלסל, אשר ידיו רב לו בכל תחום הפייטנות הידוע כאהוב במיוחד על כותבות הפוסט הנ"ל.
*את הילדים המתוקים ודורשי תשומת הלב שלו.
*את המתעמל החביב, אשר דואג להוכיח לנו את גבורתו השמשונית במיני פעלולים לאורך כל הקליפ.
*את הברסלבי המתבודד.
*את הנער המתמודד.
*את הילד- צלם העומד.
אה,
ואתכם!
קוראינו הנאמנים והיקרים מזהב ומפז.קדימה,
טלו עמכם פופקורן, שמיכת פוך אווזית, שלט מזגן, מעדר- ובואו נתחיל לחפור!!!!!!!!אז—-
על תחילת הקליפ מראים לנו את ישראל, יש בזה אסטרטגיה חישובית ועמוקה מאד!!! החשיבה הגאונה של המפיקים היא- שלא יתאכזבו!!! על ההתחלה- נראה את הזמר, והם יורידו\יעלו ציפיות בהתאם למתמודד באינדיבידואליות!!! חכם, לא?
והנה הוא, פותח ספר, סוגר ספר- כבר התחלה טובה לקליפ מקורי במיוחד במיוחד במיוחד!!!!!!
המשכנו.
כעת נעבור מהבית השליו, החמים והנעים של ישראל ונעבור אל זירת הקרב האמיתית!!!!!!
כאן,
יראה לנו מתעמל אנונימי ופלוני את יכולותיו המרשימות במשקולות, ריצה והשתחוות אפיים אצה-
וואו, מדהים, לא???
תודו שהתרשמתם! רק—-
מה הקשר של היהודי הנחמד הזה אל מילות השיר?
מה בין משקולות ל- "תענה לי"?
מה בין שכיבות שמיכה ל-"אני הילד שלך שמתחנן אליך תענה לי"?
לישראל הפתרונים…הלאה.
הופה!!!!!!
כאן חזרנו לבית של ישראל.
האומלל הנ"ל הוכרח לקחת לידיו את פרוייקט התארגנות בוקר!!!!!!! איפה אשתו, למען ה'?????
שוין, אז הוא מנסה…מצליח??
לא ממש…המחבת נשרפת, וזה הדבר האחרון שחסר למשכנתא האכולה גם ככה.
הילדים מנדנדים את קצה קצהו של השפיות.
השוקולד מחליט להעלם ברגע קריטי!!!!!!!! ונמצא לבסוף ב-
מעל הארון??????!!!!!!!!
תודו שגם הראש המאד יצירתי שלכם לא היה מסוגל להנפיק רעיון מבריק שכזה!!!!!!!!!!!!!
נו,
בסוף בנ"י יוצאים ביד רמה, ורק "משה" המנהיג נראה סחוט-
שורו והביטו!!
הטו מטה עיניכם לפרצופו הדאוג והמותש של ישראל!!!!! צאו מבועות עצלנותכם ואנוכיותכם וראו שיש עוד סחוטים ועייפים בעולם חוץ ממכם!!! אוי, להיקרע מהפרצוף השבור הזה…
שרדנו. התחשלנו-
עברנו.המתעמל החביב כבר סיים את אומנותו והוא צועד רענן ועליז לעבר בית הכנסת. שם, הוא כבר פוגש את ישראל מזמרר לאיטו ומצטרף אליו ברגש-
קלטתם את העוצמות?
ברוך ה',
הלאה.כעת יש סיפור חדש ומסקרן!!
נער, שניסו לעשות אותו מתמודד מנגן ביובש ובריקה=נות על גיטרה ביער ריק ושמם.
ולפתע!!!
משום מקום,
שלא כמו בסיפורים (בכלל לא!!),
משום מקום צץ איזה חסיד ברסלבי צדיק שעוזר לבחור המתמודד להתבודד.
הבנו את כל הסיטואציות?
הכלנו?
הפנמנו?
מקסים.זהו!!
מעכשיו הקליפ חוזר על עצמו-
ישראל שר. הבחור והברסלבי רוקדים.
ישראל מזמר. והבחור והברסלבי מפזזים.
ישראל מפייט והבחור והברסלבי מחלצים את עצמותיהם.הנושא הובן?
אה,
ובסוף, כדי להראות לנו שכולנו עם אחד ומאוחד, וכולם אוהבים זה את זה, ו…. עוד שאר סיסמאות שהלוואי ולא היו סיסמאות אלא היו מציאות-
כולם רוקדים ביחד…
ישראל מנצח עליהם בכישרון, והם מאחוריו, מראים את יכולותיהם ה…. אהמ….. כן, כן… המרשימות מאד!!!!
עד כאן אני.
מעבירה ברטט את השידור לסודי ביותר, ונמלטת אל מתחת לפוך, תעדכנו אותי אם יש חדש תחת השמש- בנוגע לשמש הקרבה. או שאמשיך להסתתר במיטה עד שיעבור כל זעם ורעם.
כל טוב וכל שמחות.
@אילנית.ועברנו לתפסנו אותם
כאן!!!! כאן תפסנו את ישראל מנסה להעביר לנו מסר סמוי- אני חסידי!!!!!!!
הביטו איזה חוסיד הוא!!!
לומד חסידות לפני התפילה…. פשש…. עלה והצלח במעלות התורה והיראה!!!!
הבית כנסת שבו צולם הקליפ הוא בית מנחם לצעירים ברחובות, תודו שלא שמתם ליבכם לכך… ומה בכך,
בשביל זה סחבקיות כאן!!!
מסקנה מהקליפ הזה ומישראל שלנו:
ישראל גר ברחובות!!! קולולולוווווו!!!
איזה סקופ מטורףףף, ממש להפיץ ברשתות!!!
פרט חשוב- קוראים לו ישראל בוזגלו!! ואם אתם שואלים למה אתם צריכים לדעת את זה ומה זה בדיוק עוזר לכם בחיים- אז נענה, שלא להכל בחיים יש תשובה ויש להתמודד גם עם חידות לא פתורות כמו זאת!!!!
יש שריפה מהמחבת- איזה לחץ, דחוף 102!!!!!!!! אבל רגע,
הגז בכלל מכובה!!
תהיתם איך הוא שר באמצע תפילה?
טוב נו הוא עוד לפני 'הודו'....
גם הקליפ הזה צולם בקורונה.
מתחת למדבקה של ננח יש מדבקה של 'אני מחוסן לקורונה'....
רואים את אנשי ההפקה בהשתקפות, לא יכלו להסתתר יותר טוב, הצדיקים הללו???
ועכשיו....
במיוחד בשבילכם!!!!!!!
סקופ מסעיר!!!!!!!
במיוחד עבור קוראי על שולחן הניתוחים, הבאנו עבורכם שיחה שנערכה בין 2 אנשים אנונימיים ששמותיהם ופרטיהם טושטשו מפאת פחדם…..
רק עבורכם- השיחה הדרמטית במלואה!!!!!!איקס: תקשיבי, כל הביקורת הזו כבר נהייתה… מתישה… מה דעתך שנעשה אחורה פנה?
וואי: לגמרי??? נפקיר אותם לגורלם באופן מוחץ?? נותיר אותם להתמודד לבד עם השעמום המכרסם בלילות חמישי??? עד הגלגול הבא נפסיק לבקר קליפים ואת עצמנו??
איקס: תמיד אהבתי את ההגזמות שלך……לא צריך עד הגלגול הבא, מספיק לי עד בית האבות…
וואי: לא יודעת…נשמע לי מסוכן! להתחיל להסתבך פה, עם כל מיני משתמשים משועממים שבננו עלינו שנעביר את זמנם בכיף ובחוויה מלמדת, מחכימה, מעניינת, מרתקת, מרחיבת אופקים, מש—---------------
איקס: טוב, טוב, טוב, הנושא הובן. תכלס, ממה את דואגת? במילא אין צ'אט לנדנד…. משבוע הבא נפסיק? מה את אומרת?
סוף ציטוט.
אז—--------------------------
אם יש כאן מישהו שמתחיל להיבהל- אז אין צורך!!!!!!!!!
תוכלו לשגע לשני האנשים האנונימיים האלה את השכל ב–
לא, לא בצ'אט….
אבל—-
רגע, לא, תסבירו לי!
אתם ב-א-מ-ת חשבתם שנפקיר אתכם למר גורלכם מבלי יכולת לתקשר איתנו????
ברור שלא.
הרי כמאמר הביטוי המפותגם- כשנסגרת דלת, נפתח חלון.
או במקרה שלנו-
כשנחסם הצ'אט, נפתחת פנייה לניהול.
הבנו???
מעתה,
כל—--------------------------
מחמאה.
מחמאה מוגזמת.
גערה.
גערה מוגזמת.
תלונות.
התחננויות שהביקורת לא תיגמר.
איומים מה יקרה אם הביקורת תיגמר.
בכיות שפליז, שהביקורת לא תיגמר!!
הבטחה שמעכשיו לא תדלגו על שום אות ותג- בתנאי שהביקורת לא תיגמר.
שבע עשרה סמיילים מתפוצצים מצחוק.
שלוש עשרה סמיילים נחנקים-
ה כ ל .
ניתן לשלוח בפנייה לניהול שבראשה תכתבו-
תגובה לביקורות הקיפים ותתייגו אותנו- אילנית או סודי, הצוות המסור כבר יעביר זאת אלינו.אז-
אל תוותרו על להגיב!!!
פנייה לניהול אינה כצעקתה, ואינה כה מורכבת, ואנחנו הכי אובייקטיביות בעולם!!!!!
שיהיה לנו בהצלחה בלקרוא אתכם*אם פגענו במישהו, אנו מתנצלות מעומקא דליבא.
*תודה לכל מי שעוזר ומסייע- שיבואו על שכרם!!!!!!תהיו בריאים,
והמשיכו לעשות טוב-
העולם צריך את זה ואתכם!!סוף.
-
-