איתי דוד
-
@חיים-תעיזי הוא מוציא פעם בשנה- שנתיים????
וואיי אני ממש מחכה שיוציא כבר, אבל נשמע שיש עוד זמן אם זה הקצב... -
@תודה-לך-ה
מה פתאום
את יורשלים ומהתחלה הוא הוציא בהפרש של חצי שנה -
@תודה-לך-ה מההיכרות שלי איתו הוא יוציא שיר בערך פעם בחצי שנה, הוא בונה את הקריירה שלו לאט אבל בטוח ומעדיף להשקיע בשיר אחד בחצי שנה מאשר להוציא שיר פעם בחודשיים ושישמע פחות טוב, ותגידו מה שתגידו השירים שלו האחרונים פרצו בצורה מטורפת והן ברמה גבוהה ביותר
-
הוא משחרר לאט ובטוח, נכון
הבעיה היא שהוא לא מופיע, לא רואים אותו בחתונות, אפילו לא במיוזיק סקופ וכל חדשות המוזיקה והעניינים האלה לא רואים ולא שומעים ממנו, אז עדדדד שהוא מוציא שיר, וכל שיר מטורף לגמרי, ברור- אבל עד שהוא מוציא כאילו כזה שוכחים
לפחות אני ככה לא יודעת מה עם השאר...
לכן מבאס אותי שהוא לא מוציא כי כמה אפשר לשמוע את אותו שיר, כאילו הרבה מאוד אבל לא חצי שנה ברצף... הוא כאילו קצת נמחק מהתודעה עד שהוא מוציא שיר
זה בכל אופן הרגשתי בלבד, לא יודעת ממש מה עם כולם -
@תודה-לך-ה הוא לא סגנון של זמר שיכול להופיע בחתונות ובהופעות אולי בתור זמר אורח כי השירים שלו די חוזרים על עצמם בסגנון
ואת האמת שהשיר הראשון שלו שהכרתי היה מהתחלה והוא היה נראה לי מוזר עם הרקדנים וזה שהוא צורח לפעמים אבל זה משך אותי
שמעתי פעם אחת כדי לראות מה זה
אחר כך עוד פעם כי זה משהו מוזר ושונה
ואחר כך התחלתי לאהוב לשמוע את השיר -
@תודה-לך-ה הוא בכוונה לא מופיע ולא כלום, הוא בנאדם מאד צנוע ולא אוהב פרסום וכל זה.
אז פעם במיליון שנה כשהוא עובד על שיר הוא מפרסם את זה אבל שאר הדברים פחות הוא מפרסם מופיע כרגע... -
@תודה-לך-ה אמר באיתי דוד:
@NAAMA-0 מסכימה איתך לגמרי...
גם בקטע שהוא לא יכול לעלות על במות, כי אין לו מספיק חומרים (עוד סיבה שיוציא עוד שירים) וגם בקטע שאני התחלתי לשמוע אותו בדיוק באותו תהליך...הייתי מציע לו --לעלות כזמר אורח באיזה הופעה של --יאיר אליצור
נראה לי שזה הכי קרוב לסגנון שלו -
@אילן-פ לא ממש הסגנון שלו לדעתי, הוא יותר סגנון כמו גד אלבז (בתקופת הזהב של גד) או משהו שבין אבי פודלוניסקי לחנן בן ארי עם נגיעות של פופ/ רוק אמריקאי.
הסגנון שלו מאד יחודי בארץ ובמיוחד בז'אנר הדתי והחרדי אבל באמת אני גם חושב שללכת ולהוםיע כזמר אורח זה מקפיץ את הקריירה קדימה בצורה טובה -
הולך לצאת לאיתי שיר בשם:"שקט" משו כזה נשמע מושלםםםםםםםם
-
איתי דוד- ’מחכה לשקט'
איתי דוד - מחכה לשקט.mp3