מחירי התזמורות הגבוהים בחתונות...
-
כשאתה משלם לתזמורת בת חמישה נגנים עשר אלף שקל, [לצורך העניין, לא יודעת מה המחירים], הסכום הזה מתחלק בין חמש - שש אנשים, [כל הנגנים, +אמרגן אם יש], כך שזה די טבעי שזה יעלה כמה אלפים טובים.
-
-
@חובבת-מוזיקה אמר במחירי התזמורות הגבוהים בחתונות...:
כשאתה משלם לתזמורת בת חמישה נגנים עשר אלף שקל, [לצורך העניין, לא יודעת מה המחירים], הסכום הזה מתחלק בין חמש - שש אנשים, [כל הנגנים, +אמרגן אם יש], כך שזה די טבעי שזה יעלה כמה אלפים טובים.
נכון אני מדבר בעיקר על הקלידנים והזמרים...
-
@המוזיקאי קלידן הוא צלא רק קלידן, הוא גם איש הגברה שצריך לסחוב לכל אירוע מערכת הגברה, דיי טבעי שירצה סכום שישתלם לו...
מעבר לזה, יש איזשהי נורמת מחירים בכל שוק שהוא, תבדקו ותראו, [לצורך העניין, מחירי דירות שנעות בטווח מסוים של מחיר].
-
@חובבת-מוזיקה אמר במחירי התזמורות הגבוהים בחתונות...:
אגב, גם אם זה קלידן + זמר זה מתחלק לפחות לשלושה אנשים מלבד אנשי הגברה וכדו': 1- זמר 2- קלידן 3- אמרגן (וזה רק אם זה אמרגן אחד לשניהם).
ולכן יוצא שאם אתה לוקח זמר וקלידן לחתונה אתה צריך לשלם 8000 לדוגמא, אזי יילך 3000 לקלידן 4000 לזמר וכל השאר יתחלק בין האמרגן העובדים וכו'. -
@ענק-הענקים-בדורינו ונראה לך מוצדק לשלם 3000 לקלידן ו4000 לזמר {ובדרך כלל המחירים יותר גבוהים}
-
@המוזיקאי המחירים לא יותר גבוהים גם בזמרים והקלדינים הכי טובים (מידיעה) אם מסדרים את זה טוב אצל האמרגן בישיבה או בעוד המון דרכים.
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר במחירי התזמורות הגבוהים בחתונות...:
אצל האמרגן בישיבה
אני האמרגן בישיבה שלי וכמה שאפשר להוריד קצת חלק מהמחירים עדיין זה לא משמעותי ונשאר יקר {לא תאמינו אם תראו את הרשימה המלאה של המחירים עשרות קלידנים וזמרים שלוקחים מחירים גבוהים מאוד יחסית לרמתם ...}
-
@המוזיקאי אמר במחירי התזמורות הגבוהים בחתונות...:
@ענק-הענקים-בדורינו ונראה לך מוצדק לשלם 3000 לקלידן ו4000 לזמר {ובדרך כלל המחירים יותר גבוהים}
המחירים שצינת הם מחירים אפסיים כרגע בשוק...
לחתונת אחי לקחנו תזמורת וזמר נחשבים-יצא 15,000 שח.... לא חושבת שהיה מוצדק כזה סכום בכלל. אבל 10,000 שח- זה עוד מילא. ונחשב כהוגן ומחיר מקובל. כי זה גם הזמן שהזמר /תזמורת נותנים, הקול שלו, המרץ, האנרגיות, והציוד, וכו.... -
ממש נכנסתם להם לכיס....
בואו נדבר על כל נותני השירות-מה עם צלמים שהעלו מחירים ברמה מטורפת??
אין מה לעשות...זמר חתונות זו עבודה סיזיפית ק-ש-ה ויש הצדקה למחיר שמשלמים..
זו גם עבודה שהיא נפשית-אתה צריך לתת את המיטב, לשמח.. לא להחתים כרטיס וללכת
הטובים באמת בשוק-יקחו יקר(ביחס לממוצע)
בשנים האחרונות הכל מתייקר ...אז ברור שגם בתחום הזה רואים התייקרות.
יש גם עניין של שם ולחץ חברתי כמו בכל דבר ולפעמים רק על זה משלמים יותר.. -
אני האמרגן בישיבה שלי
אז מובן מה הסיבה שפתחת ת'נושא...
@תהילוש אמר במחירי התזמורות הגבוהים בחתונות...:
המחירים שצינת הם מחירים אפסיים כרגע בשוק...
לחתונת אחי לקחנו תזמורת וזמר נחשבים-יצא 15,000 שח.... לא חושבת שהיה מוצדק כזה סכום בכלל. אבל 10,000 שח- זה עוד מילא. ונחשב כהוגן ומחיר מקובל. כי זה גם הזמן שהזמר /תזמורת נותנים, הקול שלו, המרץ, האנרגיות, והציוד, וכו....דיברנו על מחירי קלידן וזמר, מחירי התזמורות זה דבר שכבר לא מדברים עליו משום שלא ניתן לעצור אותם.
-
@אפרת ממש לא המחיר הממוצא לזמר קובי ברומר שלמה כהן מנדי וויס אבי אילסון רולי דיקמן ועוד לא יותר מ 6000 שקל כמובן שיש להם אירועים שמקבלים יותר ולפעמים אירועים של הרגע האחרון או אירוע שיכול ליהות להם פרסומת מקבלים אפילו פחות מה שכן יש את זאנוויל וינברגר או ארהלה סמט שהם לוקחים באמת את המחירים הגבוהים
-
@ענק-הענקים-בדורינו זה נכון מאוד שאי אפשר לעצור את זה אני יודע שהמון כבר ניסו בישיבות ללכת נגד המחירים וזה לא עזר
-
@משה-משה כן, גם בקורונה היתה איזה סקר או משהו לא ברור שבקשו לכתוב להם ולענות על שאלות משהו שמנסים נגד העליית מחירים, אבל כל זה לא עוזר, זה כמו הדירות.
-
@ענק-הענקים-בדורינו זמן חתונה זה לא זמן לדאגות של כסף תזבו תשלמו למוזיקה 20000
. -
@שלומי-זיבלד למה? להיפך! כפול זמן לדאגות על כסף.
-
@ענק-הענקים-בדורינו חתונה זמן השפעות
-
@שלומי-זיבלד אמר במחירי התזמורות הגבוהים בחתונות...:
@ענק-הענקים-בדורינו חתונה זמן השפעות
אבל עדיין צרכים להיות מחושבים אחרי זה יהיה בעזרת ה' עוד שמחות