מאמינים למני הולנדר? כנסו....
-
-
@מוזיקה אמר במאמינים למני הולנדר? כנסו....:
(אם נכונים הדברים והתמונות)
יש לך צד שלא?
@מוזיקה אמר במאמינים למני הולנדר? כנסו....:
הסיפור הגדול והחמור יותר (אם נכונים הדברים והתמונות) הוא שכבר בתחילת האירוע נכנסה המעטפה השניה שחזתה את תוצאות האמת....."
מידיעה, הכל מכור מראש,
לפחות מי יהיה בגמר.... -
@berman גם לא בטוח, לא ראיתי את כל הגמר אבל נראה לך שהיה אפשר להחזיק מתמודדים לשיר עד 11 בלילה חוץ מזה כל ההנפשות באמצע הוידאו, לא יודע.
אני אגיז תיאוריה תגידו אם זה נראה לכם כל המתמודדים נתנו הופעה בצאת שבת או מתי שהוא ואז חיכו שידרו קטעים מוקלטים יחד עם שידור חי -
אני לא מבינה משהו אחר.
יכול להיות שעכשיו זה לא היה נכון..
אבל בכללי ברור שיש דבר כזה אומן חושים!! נראה לכם שהוא יעשה פדיחות בהופעות ענקיות??
חוצמזה שעצם הכישרון זה לדעת להבליע את הפדיחות שקורות מדי פעם... להעביר את זה בלי שישימו לב (בזה מני גאוןןןןן)
אני אישית גם לא נוטה להאמין לדברים האלה, ליתר דיוק לא נטיתי להאמין, אבל אחי הוא חבר של מני והוא עושה עליו מלא פעמים קסמים וזה פשוט הזויייי. הוא באמת תותח על!!!! הוא מצליח לשכנע גם אותי...
יש דברים שא"א להתכחש להם... -
@ntz ברור שעשה חכמות.
אבל איך היה להכין מבעוד מועד מעטפה לכל מצב???
הרי יש כמה קומבינות שאפשר היה להיות ואיך וכמה מעטפות אפשר כבר להכין ולמצוא כ"כ מהר
ודרך אגב, מעניין אותי אם עוד אחד שם לב שהשם השלישי א"א לראות (לפחות במסך שלי לא ראיתי), ואולי באמת היה כתוב שם אחר במקום השלישי. טוקר לא אמר בפומבי שכל השמות התאימו הוא רק אמר על הראשון.
בואו נשמע מה שיש לכם להעיר ולהאיר!