עזרה לילד שחלף לו הקול
-
@תהילוש האכזבה הגדולה שלו זה ש הוא רוצה ללכת לכוכב המג'יק קאס 2 שיהיה בעזרת ה' ועכשיו הוא אומר שגם ללכת לפיתוח קול לא יעזור כי הוא שמע מחבר שלו שההרשמה מתחילה ממש עוד מעט לכן כולה רציתי לתת לו קצת פרס או משהוא כזה זה
הוא לא ילד פלא גדול הוא אוהב לשיר בשמחות של המשפחה שלנו ולכן אנו לא שלחנו אותו לפיתוח קול אז כרגע הוא עדיין לא ילד פלא מוכר או משהוא כזה כולה ילד שאוהב לשיר והתחלף לו הקול ואני רציתי לנחם אותו באיזה פרס -
@מוח-שליט-על-הלב אם כבר התחלף לו הקול, אז כנראה שממילא הוא גם לא בגיל שמסכימים לקבל שם....
-
@מוח-שליט-על-הלב אמר בעזרה לילד שחלף לו הקול:
רציתי לתת לו קצת פרס או צצשהוא על זה
כול הכבוד! אבל אני לא חושבת שזה יוכל לנחם אותו. כי עדיין האכזבה גדולה.
מה שכן חשוב-להזדהות איתו... ולעודד אותו לעשות פיתוח קול-ועם הוא יתמיד זה יוכל לעזור לו מהר. -
-
@פונץ-בננה הוא אמר ששמע מחבר שעוד מעט ההרשמה אך אין לי מקור לדברי חבירו
בנתיים אמרתי לו לקרא את ההודעות של משתמשי מקצב בעניין הפיתוח קול אני מקווה שיעזור לו
-
@מוח-שליט-על-הלב זה כבר נשמע אחרת לגמרי...
בראשית דבריך אמרת-
ילד פלא מסוים
ילד פלא זה נשמע כפשוטו, ילד פלא מפורסם, לא ילד ששר לסביבתו בשמחות המשפחתיות...
עכשיו, הכל נראה אחרת...
כי ילד שכזה לא למד באופן מקצועי אף פעם. אני צודקת? -
@מוח-שליט-על-הלב אהמ... זו לא לגמרי הגדרה מדוייקת.
בד"כ כשאומרים "ילד פלא" מתכוונים לילד\נער שקולו יוצא דופן בייחודו וילד שהתחיל להתפרסם...
אפילו קצת...@תמר-מהמרכז אמר בעזרה לילד שחלף לו הקול:
למה זה משנה?
לדעתי זה בהחלט משנה, משום שכפי שכתבתי, ילד לא מפורסם ששר רק למשפחתו בעיקר, מן הסתם לא עבד על קולו והגשתו בצורה מקצועית ולכן אוטומטית ללכת לשיעורי פיתוח קול (מה שיישמע לילדי פלא מנוסים דבר שבשגרה) יכול להיות עבורו דבר מוזר ולא רצוי לפחות בתחילה.
-
@אילנית אמר בעזרה לילד שחלף לו הקול:
יכול להיות עבורו דבר מוזר ולא רצוי לפחות בתחילה.
בדיוק לזה היתכוונתי הגדרת את זה כמו שניסתי להגדיר עכשיו יש לכם רעיונות חוץ מי פיתוח קול
-
ילד פלא מסוים (חל איסור לפרסם את שמו) היה שר הרבה מאוד ואתמאל ממש התחלף לו הקול לגמרי לצערי הוא כבר לא כל כך זמר אני ראיתי אותו וריחמתי עליו רציתי לקנות/להכיו לו משהוא אבל אני לא בדיוק יודע מה אני חושב על כל מיני דברים שקשורים למוזיקה לדוגמא רמקול משנה קולות אך זה לא משהוא איכותי אשמח לשמוע רעיונות מכם!(סליחה אם זה לא בקטגוריה הנכונה)
אני אשמח לעזור בעניין, ויש לי הרבה מה לתת בעניין, אבל לא על גבי הפרום הזה כי זה אישי מידי בשביל הילד, אז אם תוכלו תפנו אלי בצאט של הפרום ואשמח לתת ולעזור בעניין.
ועל רגל אחת קצת בשביל חברי הפרום יותר, התקופה שאני אישית אוהב לעבוד מול ילדי פלא כמו מוטי ועוד זה דווקא בתקופה הזו של חילוף הקול, מוטי גם בחילוף קולי והתקופה הזו היא המשובחת שלו, רק צריך לדעת איך לעבוד מול הילד וביחד עם הילד, יש בזה המון המון מה לעשות ובעיקר מה לא לעשות, טעויות יכולות להשפיע לטווח הארוך ומאידך מעשים נכונים יכולים רק לשבח.
לגבי המגיקאס כמובן באישי יש לי מה לעזור בעניין, ודווקא כעת בחילוף הקולי שלו אני בטוח שיש מה לעשות בעניין בחירה נכונה ועבודה טובה יכולה להביא לתוצאה מושלמת.
אני אשמח גם לעזור ללא תשלום בעניין, עבודה הקלטה והכנה של הילד בתקופה הזו,
אין מה להיבהל מזה בכלל.
ולפי מה שכתבתם אני קצת נבהל כי ילד בחילוף קולי לא אמור להיות מבואס ועצוב מזה ואם חלילה זה המצב אני מציע בדחיפות לפנות למי שמבין בעניין ולדאוג לטיפול כי זה נפילה לא קטנה, בשורות טובות.
ומחכה באישי -
פוסט זה נמחק!
-
@איצלה למה לעשות מזה כזה עניין גדול כולה ילד שהיה לו קול יפה ונראלי כמו לכל ילד שאוהב לשיר ומתחלף לו הקול אז הוא די מבואס ועצוב אבל לא צריך לעשות כזה עניין גדול
אני הזמנתי לו כבר הפתעה לכבודו (וגם אנחנו לא כל כך רוצים שהוא ישיר כשהוא יהיה גדול אז הסתדרנו אבל בכל זאת היה מאוד כיף לי לשמוע **שיש אם מי לדבר בפורום הסתדרתי וכעת אפשר לנעול את הנושא ותודה לכל מי שתרם לי בנושא הזה!!! ** -
@איצלה למה לעשות מזה כזה עניין גדול
@איצלה בסך הכל רצה לעזור לך... ונעילת נושא מתבצעת אך ורק ע"י צוות הפיקוח.
-
@אילנית אמר בעזרה לילד שחלף לו הקול:
בסך הכל רצה לעזור לך
נכו הדגשתי בפוסט שממש התפלתי לראות איזה עזרה הדדית יש כאן
-
@איצלה אמר בעזרה לילד שחלף לו הקול:
אני אשמח גם לעזור ללא תשלום בעניין, עבודה הקלטה והכנה של הילד בתקופה הזו,
ואווו!! כול הכבוד!!!
@מוח-שליט-על-הלב אני חושבת שכשחבר שלך יראה את העיצה של @איצלה הוא מאוד יתרגש!. אני היתי מנסה להגיע לאיצלה דרך ההנהלה. ומקשרת בין החבר אליו.
בהצלחה.