סקר | אלבום סינגלים
-
מי זה שבחר את הזמרים האלו דווקא לא מצאתי אף אחד שמתאים לי עכשיו אלבום שלו כתבו כאן זמרים מסוימים מאוד...
איפה אוהד מושקוביץ מרדכי בן דוד או פרחי מיאמי ?וחסרים עוד הרבה הרשימה מאוד תמציתית -
אוווף לא קלטתי שאפשר 2 ובחרתי אחד
לא נורא
בכל זאת בחרתי את גד אלבז, לדעתי הוא כבר כמה שנים לא הוציא, והגיע הזמןןןן -
@מערכת-הפורום למה לא כתוב ישי ריבו????
@אחד-מן-המניין רק אחרי ההצבעה שמתי לב שאפשר לבחור שתיים חבל... -
כ"כ חבל! אני רציתי לרשום 'עקיבא תורג'מן' 'יאיר אלייצור' ו'חנן בן ארי' ואז גיליתי שאפשר רק שתייים...
מ'זה התבאסתי! בסוף עשיתי גורל והורדתי את עקיבא למרות שממש לא רציתי! אבל באמת-תוסיפו עוד קול לעקיבא- הוא זמר תותח! אלוף! פשוט----אין עליו!!! -
כל המשתמשים שכתבו חבל...אין... ולמה לא...
שימו לב שזה סקר- ובסקר יש מספר אופציות ספיציפיות - לעולם אי אפשר לרצות את כולם, ובטח שלא להכניס עשרות זמרים לסקר!!
אל תוסיפו את מי הייתם רוצים...פשוט תבחרו במי שקיים!...
אין כזה דבר סקר עם 60 זמרים......אחרת זה לא סקר.
-
זה מוזר מאוד!
כשאני מסתכל על התוצאות בנתיים ורואה שהציבור מעדיף אלבום של אלייצור על פני פריד זה הזוי.
עזבו את זה זה שאברהם פריד הוא מענקי הזמר ואולי נמאס לכם לשמוע את השם שלו, אבל אברהם פריד בכל אלבום שהוא הוציא רוב השירים שלו היו להיטים או לפחות שירים שאפשר לשיר אותם כי את השירים של אלייצור לא הייתי אומר שאפשר לשיר אותם (אם לשמוע בכלל..), אני אמנם לא בחרתי את אברהם פריד אבל בטוח שהייתי מעדיף אותו על פני אלייצור וכדו'.
חברים, אני מסתפק האם להכליל את זה בירידת הדורות... אבל ירידת דורות מוזיקלית - בטוח! -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בסקר | אלבום סינגלים:
זה מוזר מאוד!
כשאני מסתכל על התוצאות בנתיים ורואה שהציבור מעדיף אלבום של אלייצור על פני פריד זה הזוי.
עזבו את זה זה שאברהם פריד הוא מענקי הזמר ואולי נמאס לכם לשמוע את השם שלו, אבל אברהם פריד בכל אלבום שהוא הוציא רוב השירים שלו היו להיטים או לפחות שירים שאפשר לשיר אותם כי את השירים של אלייצור לא הייתי אומר שאפשר לשיר אותם (אם לשמוע בכלל..), אני אמנם לא בחרתי את אברהם פריד אבל בטוח שהייתי מעדיף אותו על פני אלייצור וכדו'.
חברים, אני מסתפק האם להכליל את זה בירידת הדורות... אבל ירידת דורות מוזיקלית - בטוח!אני חושבת שזה קשור לזה שרוב חברי הפורום צעירים ומעדיפים סגנון מוזיקה מאוד מסוים בגלל הלך הרוח בגילאים האלו אבל אם ישאלו דעת קהל באופן כללי התשובות מן הסתם יהיו שונות כי הפורום הוא מקומי יותר ולצעירים יותר
-
@ענק-הענקים-בדורינו גם אני התאכזבתי
אבל זה כנראה סגנון החברים בפורום
זה לא שכל העם חושב ככה -
@מיוזיקפון אמר בסקר | אלבום סינגלים:
אני דווקא חושבת שמגיע לו !!
וזה לא סוף העולם , סה"כ 9 משתמשים בחרו בו - לא בגדיל!!! -
חברים, אני מסתפק האם להכליל את זה בירידת הדורות... אבל ירידת דורות מוזיקלית - בטוח!
@ברוריה אמר בסקר | אלבום סינגלים:
זה מוזר מאוד!
חברים, אני מסתפק האם להכליל את זה בירידת הדורות... אבל ירידת דורות מוזיקלית - בטוח!אני חושבת שזה קשור לזה שרוב חברי הפורום צעירים ומעדיפים סגנון מוזיקה מאוד מסוים בגלל הלך הרוח בגילאים האלו אבל אם ישאלו דעת קהל באופן כללי התשובות מן הסתם יהיו שונות כי הפורום הוא מקומי יותר ולצעירים יותר
אכן, אני מתכוון גם לזה.
@מיוזיקפון אמר בסקר | אלבום סינגלים:
@ענק-הענקים-בדורינו גם אני התאכזבתי
זה לא שכל העם חושב ככהאתר זה מונה כ- 2,700 חברים שרובם אם לא כולם צעירים, ולכן זה לפחות משקף לנו את תמונת המצב של הצעירים.
והנה מצער לראות שהסקרים באתר שהם בהחלט מקפים את תמונת המצב של הצעירים, ואפשר לראות שרובם ככולם פשוט נטשו את המוזיקה החסידית אותנטית ועברו יותר למוזיקה הישראלית/אלטרנטיבית, ואת זה אפשר לראות בכל הסקרים שנערכו עד כה פה באתר (כאן המקום לקרוא לצוות האתר להתחיל לגוון בסגנון הסקרים,), כי הנה אנחנו נוכחים לראות שהסקר שנערך כאן לפני כחודש עם השאלה ''מהו הז'אנר המקובל'' שתוצאותיו אמרו כי למעלה מחצי מהמדרגים בחרו במוזיקה ישראלית / אלטרנטיבית על פני המוזיקה החסידית אותנטית (35%), כעת אנחנו נוכחים לראות את זה שוב בתוצאות סקר זה.
גבירותיי ורבותיי: ירידת הדורות בעניין המוזיקה! -
אני חושבת שזה קצת קשור לירידת הדורות, אבל קצת לא... גם אני לא בחרתי בפריד, מהסיבה הפשוטה שאני חושבת שהוא טיפה מבוגר מידי בשביל להוציא עכשיו דיסק שכל השירים יהיו להיטים, הוא קצת לעוס מידי, קצת עייף אולי, לא יודעת להסביר. זה לא שאני מורידה מהאליפות שלו, הוא הזמר הכי טוב והכי מקצועי במוזיקה החסידית, אין ספק בכלל, אבל עובדה שבדיסקים האחרונים שלו כבר לא כל השירים היו להיטים, רק שיר או אולי שניים, אז כבר עדיף שיוציא סינגל אחד להיט ודי.... (בהשוואה לאלבומים הישנים- אדרבה, אוצרות יהודיים וכו' שכולם מכירים את כל השירים שם). וזמרים כמו מוטי וייס או קובי ברומר, וגם עקיבא תורג'מן, הם צעירים, יש להם זמן וכוח להשקיע, יש להם יותר פוטנציאל להוציא אלבום שכולו שירים טובים שעבדו עליהם.
-
גבירותיי ורבותיי: ירידת הדורות בעניין המוזיקה!
אין קשר לירידת הדורות במוזיקה!
מוזיקה אלטרנטיבית מה שנקרא, בעבר פחות היה אותה בציבור החרדי.
אם רצית להקשיב למוזיקה חרדית זה היה חסידי או מזרחי.
היום זה נכנס יותר, סוף סוף אפשר להגיד, ואני ממש מבינה שזה מנצח את החסידי, אם החסידי היה יותר הייתי מתפלאת...אז כל האלה שבהלם שאברהם פריד לא הכי גבוה, שחררו ממנו.
נכון הוא זמר ענק, אבל אפשר לתת מקום לסגנונות חדשים... לזמרים חדשים וצעירים. -
@משה-0527 אמר בסקר | אלבום סינגלים:
@זברה
ועוד איך שזה קשור לירידת הדורות במוזיקה
כי המוזיקה המוזרה שנכנסה לציבור היא בתת רמה
מה חסר במוזיקה החרדית האוטנטיתלא מסכים עם זה
לא אומר שכל המוזיקה שיש כיום היא מעולה אבל בהחלט יש הרבה שירים מעולים שהם לא חסידי אותנטי וטוב שכך אני התחלתי לשמוע שירים לועזיים בגלל שלא היה לי מענה לז'אנר שאני אוהב במוזיקה החרדית בכללותה אני אוהב מטאל עם מלא גיטרות חשמליות וכו' ולא מצאתי אמן אחד ברמה (אולי חוץ מישיבה בויס בהופעות) שנותן את זה כולם עושים לך טובה שיש בפזמון איזה גיטרה ברקע כשכינורות וסקסופונים הורסים לי את כל הכיף או מידי פעם איזה סולון שהואילו בטובם להכניס אז נכון שפעם זה לא היה מקובל אבל היום כשכבר כן מקובל מלא סגנונות זה רק לטובה ויש כאלה שאוהבים טראנסים או פופ או מה שזה לא יהיה וצריך גם לתת להם מענה ורמת המוזיקה תעלה רק אם לשירים עם תכנים זולים לא יושמעו
אגב אם יש אמן ששר מטאל אני אשמח לדעת עליו למיטב ידיעתי עדיין לא קם אמן חרדי שעושה את זה -
הסקר מייצג רק את הפורום, ולא את הציבור.