מאחורי הקלעים של ילדי הפלא ולהקות ילדים
-
@איצלה נראה לי יכול לעזור בזה(;
-
@א-רקידה-לע אמר במאחורי הקלעים של ילדי הפלא ולהקות ילדים:
אשמח לענות זה נושא לא קל וגוש, אם יהיו שאלות ספציפיות אשמח לענות אבל זה לא משהו על רגל אחת.
אחד הדברים שגם דיברתי על זה בתקופה האחרונה עם יואלי זה שגם כשהיו זמנים שראיינו את מנהלי ילדי הפלא זה היה עם הילדים ובטפלות לאחראים. עדיין לא עשו ראיון רק למנהלי ואמרגני ילדי הפלא, ויש לא מעט.
יואלי רשם לעצמו וקחו ספוילר קטן, הדברים מתחממים יש כיוון טוב לראיון שכזה בלילה מנצח. -
@איצלה אמר במאחורי הקלעים של ילדי הפלא ולהקות ילדים:
אשמח לענות זה נושא לא קל וגוש, אם יהיו שאלות ספציפיות אשמח לענות אבל זה לא משהו על רגל אחת.
אחד הדברים שגם דיברתי על זה בתקופה האחרונה עם יואלי זה שגם כשהיו זמנים שראיינו את מנהלי ילדי הפלא זה היה עם הילדים ובטפלות לאחראים. עדיין לא עשו ראיון רק למנהלי ואמרגני ילדי הפלא, ויש לא מעט.
יואלי רשם לעצמו וקחו ספוילר קטן, הדברים מתחממים יש כיוון טוב לראיון שכזה בלילה מנצח.איפה נשמע אותך מתראיין?.... אם התראינת.
-
@תהילוש אמר במאחורי הקלעים של ילדי הפלא ולהקות ילדים:
@איצלה אמר במאחורי הקלעים של ילדי הפלא ולהקות ילדים:
יואלי רשם לעצמו וקחו ספוילר קטן, הדברים מתחממים יש כיוון טוב לראיון שכזה בלילה מנצח.איפה נשמע אותך מתראיין?.... אם התראינת.
יש לי ראיון עם יואלי שהתפרסם זה מלפני שנתיים אני יחפש ויעלה מקווה למצוא
אבל יש ראיון שאמור להיות מתי שהוא בקרוב עדיין לא הוקלט אבל רשום אצל יואלי