שומעים שירים בגלל הזמר???
-
אני לא מחליט לפי זמר אלא לפי איכות השיר אם זה שיר שאני אוהב אני אשים אותו בפלייליסט ואם לא הוא לא יכנס ולא משנה מי הזמר
מה שכן אני אוהב לשמוע מתקליט לכן אם יש שיר אחד או 2 שאני לא אוהב אבל את הזמר ושאר השירים אני אקנה ואשמע אותו ביחד עם השירים שאני לא הכי אוהב
לגבי לבחור אם לשמוע שיר של זמר שאני מכיר לאחד שלא אני אבחר במי שאני לא מכיר בגלל שאני מחפש להרחיב את ההשפעה המוזיקלית שלי לעוד כיוונים ואת הזמר המוכר אני גם ככה אשמע אז אני לא דואג לאבד את השיר
אגב בשירים חסידיים מאוד משנה לי דברים אחרים לדוגמא מי המעבד או הנגנים ככה אני יודע לאיזה כיוון השיר הולך כי יש מעבדים שאני לא אוהב את העיבודים שלהם ועיבוד לא טוב הורס לי את כל ההנאה מהשיר -
דבר ראשון אני שומעת שירים לפי המילים והתוכן שלהם ולא דווקא לפי השמות שלהם..
היום יש כ"כ הרבה זמרים חדשים , שאני רואה שיש מתוכם המון שירים יפים ועם תוכן מושלם.
(לא אומרת שבכולם ..)
אבל ברור שכשאתה שומע\ רואה שלזמר הזה והזה יצא שיר אז תרוץ לשמוע , כי יש לו כבר שם בעולם המוזיקה , ולפי התכנים שהוא הוציא קודם .. זה ידרבן אותך לשמוע את החדשים שלו .
ולפעמים גם מתאכזבים ....
מה שאני מציעה לכם , שאתם רואים שזמרים לא מוכרים \ חדשים לכם הוציאו שיר , תפתחו , ותנסו לשמוע ..
לפעמים תגלו שזה היה שווה! והשיר כבר ברשימת השמעה שלכם ... -
אם יצא שיר של זמר שאני אוהבת ברור שאני אשמע אותו פעם אחת פעמיים,
אבל אם הוא לא יהיה יפה אני לא אשמע אותו הרבה פעמים.
ואם יצא שיר של זמר שלא שמעתי עליו אפילו והוא יהיה יפה אני אשמע אותו ואשמע עוד שירים של אותו זמר.
ככה מכירים זמרים אלופים לא דווקא מפורסמים -
בודאי שכן זה בא לידי ביטויי בשירים של ישי ריבו לא כל שיר שלו שהיה שר זמר אחר היה מתפרסם (בכמות שכמעט כל שיר שלו יש לו מעל מליון צפיות
-
האמת שזה מה שקרה לי עם השירים של שרגי גשטטנר ז"ל שבעבר לא הכרתי את השירים שלו אבל אחרי האסון פתאום חיפשתי שירים שלו והופתעתי והצטערתי ביחד איזה חבל
-
@hhkkkk אמר בשומעים שירים בגלל הזמר???:
אגב ישי ריבו בהתחלה ממש לא ידעו מיהו
נכון
את האלבום הראשון שלו שמעתי ומאוד אהבתי
והמלצתי להרבה לשמוע ולא כזה התלהבו להקשיב כי מבחינתם עוד זמר חדש...
(אגב, היום אני כבר לא מתלהבת כי מרוב שאנשים התלהבו כבר התחיל להימאס ממנו)גם האלבום הראשון של אברומי וינברג הוא ברמה כזאת שהיה אמור להיות להיט
(וגם אותו ניסיתי לדחוף לאנשים להקשיב...)
אבל זה לא היה להיט כי הוא היה זמר חדש ולא מוכר ואנשים לא התלהבו להקשיב לו
רק לאחרונה התחילו לשמוע עליו
(כל מי שלא הקשיב לאלבום "לנגן ולנגן" זה הזמן... אם לא תקשיבו תפספסו אחלה שירים)בד"כ אנשים לא מתלהבים להקשיב לזמרים לא מוכרים
וזה מובן, וגם אני כזאת
אבל יש סיכוי שככה פספסנו חיות מוזיקה.. -
@היהודי-העצוב אני חושבת שהכוונה היא לאם היית שומע שיר, והיית חושב שהוא לא טוב, אבל היית אומר על אותו שיר בדיוק שהוא נהדר אם הוא היה של זמר שאתה אוהב.
-
@אפרת אמר בשומעים שירים בגלל הזמר???:
לא חושבת שלאנשים נמאס ממנו תראי את כמות הצפיות שעולות
שימי לב שדיברתי על עצמי, לא על כל האנשים...
אמרתי שהיום אני לא מתלהבת כי התחיל להימאס (לי) ממנו. -
רק בגלל הזמר אני לא שומע זמרים מחוץ למה שאני אוהב