-
תומר הדדי & אברהם פריד - אין עוד מלבדו
מתוך פרוייקט ״דואט עם המלחין״. מילים: יוסי גיספן. לחן עיבוד ונגינה בכל הכלים: תומר הדדי. קולות: תומר הדדי ואברהם פריד.לצפיה ביוטיוב:
...............
להורדת הקליפ
.............. -
תגידו אתם גם לא כל כך אוהבים את זה שהוא מארח/שר עם זמרים לא חרדים (בלשון זהירה)
-
@מוח-שליט-על-הלב זה החב"דניקים הם מנסים לקרב את כולם
ושאפו על זה לאברהם פריד האלוף!!!!!!!!!! -
@מוח-שליט-על-הלב השירים וההופעות האלה הם לא לחרדים אלא לאנשים חילונים וכדומה
דבר שני אםם אדם חילוני רואה את זה הוא גם רואה שהחרדים ושומרי התורה והמצוות הם לא כאלה מלחיצים ויותר מתקרב ליהדות
מציאות אם אביב גפן -
-
@מוח-שליט-על-הלב לא נראלי...
ואם כן זה אוליי הופעות של אברהם פריד שהזמר הלא דתי בא רק להתארח -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@ר-כהן אמר באברהם פריד:
@תמר-7 @מוח-שליט-על-הלב
אוקיי חרגתם
נא לעצור את הנושאהזה עכשיו לפני שהוא עובר ללשה"ר וכדו'..אני חושבת שהויכוחים האלה נודדים כול פעם מנושא לנושא וחבל כל פעם לנעול בגלל זה.
אבל לדעתי בשיר כזה אפשר רק לקרב לאבינו שבשמים אנשים רחוקים לדעתי לאברהם פריד יש יכולת לאחד וזה חשוב בזמנים כאלו -
@מוח-שליט-על-הלב זה שנים וזה גם הסגנון שלו שהוא בא ממקור חב''ד ששם אין כ''כ בעיה עם זה אלא הפוך זה קירוב.
-
@ברוריה אמר באברהם פריד:
@ר-כהן אמר באברהם פריד:
@תמר-7 @מוח-שליט-על-הלב
אוקיי חרגתם
נא לעצור את הנושאהזה עכשיו לפני שהוא עובר ללשה"ר וכדו'..אני חושבת שהויכוחים האלה נודדים כול פעם מנושא לנושא וחבל כל פעם לנעול בגלל זה.
אבל לדעתי בשיר כזה אפשר רק לקרב לאבינו שבשמים אנשים רחוקים לדעתי לאברהם פריד יש יכולת לאחד וזה חשוב בזמנים כאלו@ברוריה אמר באברהם פריד:
@ר-כהן אמר באברהם פריד:
@תמר-7 @מוח-שליט-על-הלב
אוקיי חרגתם
אבל לדעתי בשיר כזה אפשר רק לקרב לאבינו שבשמים אנשים רחוקים לדעתי לאברהם פריד יש יכולת לאחד וזה חשוב בזמנים כאלוזה לא הכי קשור למוזיקה.... אז גם אם זה לא לשוה"ר זה עדיין לא קשור לפורום הזה. וממילא אף פעם אברהם פריד לא שאל אותי או את אחד המשתתפים פה (מסתבר שלא...) עם מי לעשות דואט, אז אין מה להתעסק בזה בכלל....
-
מישהו יודע מיזה הג'ינג'י פה בתמונה?
התמונה היא מההופעה השבוע של משפחת הפרידמנים
אז איך הג'ינג'י קשור? הוא גם מהמשפחה?
אשמח לדעת