-
גם חוץ מזה שתזכרו שהוא עשה את זה כבר לפני 40 30 20 10 שנה
תראו לדוגמא אחין שלו בני פרידמן מגיע לארץ חודשים מנסה לכבוש את בניני האומה אותו הדבר מרדכי שפירא וגם קמפה ושמילי אונגר וכל הזמרים שעושים את זה כי הם כוכבים צעירים תסתכלו פריד מגיע כל חודשיים לארץ ולא עושה מופע אחד נורמלי למה? כי הוא לא צריך את זה אותו הדבר יעקב שוואקי גם פה בקיץ ולא עושה מופע אחד נורמלי בבניני האומה נגיד אפילו ליפא פה בארץ וכמעט לא מופיע בהופעות כי ליפא לפני 20 שנה כבש את כל העולם בכל ההופעות שלו גם ששואקי כבש בקיסריה לייב פארק האסק נוקיה לפני 20 15 10 ו5 שנה היום שוואקי וליפא כבר גדולי הזמר אותו הדבר בדיוק מרדכי בן דוד. שגם כבש כבר מעל 50 שנה ואין לו כח יותר. וכמובן פריד שהוא המלך בהופעות[כמעט כל שבוע מופיע במקום אחר]לכן פריד כבר פחות בקטע... -
@שלומי-0 אמר באברהם פריד:
גם חוץ מזה שתזכרו שהוא עשה את זה כבר לפני 40 30 20 10 שנה
תראו לדוגמא אחין שלו בני פרידמן מגיע לארץ חודשים מנסה לכבוש את בניני האומה אותו הדבר מרדכי שפירא וגם קמפה ושמילי אונגר וכל הזמרים שעושים את זה כי הם כוכבים צעירים תסתכלו פריד מגיע כל חודשיים לארץ ולא עושה מופע אחד נורמלי למה? כי הוא לא צריך את זה אותו הדבר יעקב שוואקי גם פה בקיץ ולא עושה מופע אחד נורמלי בבניני האומה נגיד אפילו ליפא פה בארץ וכמעט לא מופיע בהופעות כי ליפא לפני 20 שנה כבש את כל העולם בכל ההופעות שלו גם ששואקי כבש בקיסריה לייב פארק האסק נוקיה לפני 20 15 10 ו5 שנה היום שוואקי וליפא כבר גדולי הזמר אותו הדבר בדיוק מרדכי בן דוד. שגם כבש כבר מעל 50 שנה ואין לו כח יותר. וכמובן פריד שהוא המלך בהופעות[כמעט כל שבוע מופיע במקום אחר]לכן פריד כבר פחות בקטע...בקיצור אתה אומר שאברהם פריד שואקי ליפא ובן דוד יצאו לפנסיה
-
@מומחה-לקליפים גדול!!
בוא נשלח להם את הפוסט הזה נראה מה הם יגידו.... -
@חסידייה-אוטנטית אמר באברהם פריד:
בוא נשלח להם את הפוסט הזה נראה מה הם יגידו....
בכבוד את מוזמנת לשלוח, אולי יפנימו ויתחילו להוציא שירים [עדכניים ולא עתיקים] ולעשות הופעות. הלוואי!!!
-
@מומחה-לקליפים ידעתי שיהא יזה חכמולוג שיציע לי את זה
@מומחה-לקליפים אמר באברהם פריד:
בכבוד את מוזמנת לשלוח,
ולגבי השירים עדכניים ולא עתיקים לצערי זה או עדכני מידיי [דוגמת פריד ] או סופר ענתיקה דוגמת בן דוד ולאחרונה גם שוואקי
-
@אפוש-פאר לא מסכימה עם זה בכלל!
פריד מילא וממלא וימלא אולמות בעצמו, גם כשההופעות יעלו 200 ש"ח לכרטיס (מידיעה..)
זה שהוא מארח זמרים צעירים ישראליים זה כדי להכנס בציבור החילוני (שם הכסף הגדול, ושם אין כל כך הרבה מגבלות כמו אצלנו)
וההוכחה לכך היא שהוא לא מארח זמרים חסידיים אלא רק ישראלי.קיצור מי שחושב שפריד סיים את תפקידו שיחפש זמר מחליף (ובעוד כמה שנים יחזור לישנים)
-
@ב-ב אמר באברהם פריד:
קיצור מי שחושב שפריד סיים את תפקידו
לא אמרתי שסיים אבל אצלנו החרדים כבר לא שומעים עליו השיר האחרון שנהיה להיט זה 'אבא' והוא יצא לפני שלש שנים [אולי היו עוד להיטים אבל בעולם הישיבות הפסיקו לדבר עליו]
-
[אולי היו עוד להיטים אבל בעולם הישיבות הפסיקו לדבר עליו]
פריד נשאר הזמר הגדול במוזיקה החסידית. אף אחד לא ישווה לו ביכולות שלו ובביצועים שלו.
-
השיר האחרון שנהיה להיט זה 'אבא' והוא יצא לפני שלש שנים
טעות קטנה..., הלהיט האחרון שלו זה "אוטוטו"
-
כבר לא צריך לשמוע עליו,
מספיק שאין חרדי נורמלי שלא מכיר כמעט חצי מהשירים שלו,
ורובא דרובא גם אוהבים את השירים שלו (הישנים דווקא).
והופעות כבר לא בטוח שזה מה שעושה זמר,
הדיסקים זה עיקר המודעות שלנו לזמרים.
והזמרים הצעירים עדיין להוטים/זקוקים לכסף. -
לא אמרתי שסיים אבל אצלנו החרדים כבר לא שומעים עליו השיר האחרון שנהיה להיט זה 'אבא' והוא יצא לפני שלש שנים [אולי היו עוד להיטים אבל בעולם הישיבות הפסיקו לדבר עליו]
ימשיכו לדבר עליו שהוא יוציא לקהל שלנו!! חומרים כל עוד זה לא חשוב לו זה לא יקרה
-
@מומחה-לקליפים לא פנסיה. אלא שהם לא כוכבים כבר אלא גדולי הזמר ויש הבדל...
-
-
היי חברים.. שלום ( )..
אני העלתי את הפוסט הראשון לפני שהתחיל כל הבאלגן כאן..
אז ככה זה נראה שמי שאוהב אותו (ואת סגנונו..) יצא להגנתו..
אז זה בסדר שקהל המעריצים שיש לו מגן עליו..
אבל.. אף אחד לא ענה על ההסברים הפשוטים שלי שבהם פירטתי למה הוא נדוש וכמעט יצא לפנסיה
בהצלחה ללהקה
-
@אפוש-פאר אמר באברהם פריד:
אני מעריץ שרוף שלו, אבל הוא מאכזב אותי שהוא לא מוציא שירים.
וגם אם הוא יעשה עכשיו הופעה אני לא יבוא עליו כי נמאס לי לשמוע שירים שיצאו לפני 5 ו6 שנים.
כנ"ל ריבו וכנ"ל מ.ב.ד
[וזה לא שאני מפגין... אלא לא שווה לי לשלם 200 שקל לכרטיס [וגם 150] על שירים ישנים] -
@שלומי-0 אמר באברהם פריד:
אותו הדבר יעקב שוואקי גם פה בקיץ ולא עושה מופע אחד נורמלי בבניני האומה נגיד
(ציטוט שמישום מה לא עובד...)לדעתי שוואקי ביכלל לא במישבצת של פריד ובן דוד הוא עדיין צעיר ומופיע פולל
להזכירך שנה שעבר מילא את בינייני האומה במופע מלא לבחורי ישיבות והוא עדיין מופיע ויש לו עוד זמן במה ארווך
מה שאי אפשר לומר כ"כ על פריד ובטח שלא על בן דוד- הם תמיד ישארו 'המלכים' של המוזיקה ותמיד ישאלו ת'שאלה הנדושה "פריד או בן דוד" והנשאל "יתקשה" לענות וכ'ו
ןהמוזיקה שלהם באמת הבסיס של המוזיקה וכולם אוהבים אותה והכל, אבל בחורים וקהל צעיר רוצים מצב אקשן וש'ירימו' אותם במופע ומה לעשות, הם כבר לא כ"כ צעירים....
ומאד יכוך להיות והגיוני אפילו שאם הם יעשו מופע יהיה קהל אבל זה פחות הצעירים ומה שאומנים מחפשים כיום בואו נגיד ששפירו יעשה את זה ה ר ב ה יותר טוב....
מה לעשות?! -
@אפוש-פאר אמר באברהם פריד:
היי חברים.. שלום ( )..
אני העלתי את הפוסט הראשון לפני שהתחיל כל הבאלגן כאן..
אז ככה זה נראה שמי שאוהב אותו (ואת סגנונו..) יצא להגנתו..
אבל.. אף אחד לא ענה על ההסברים הפשוטים שלי שבהם פירטתי למה הוא נדוש וכמעט יצא לפנסיה
בהצלחה ללהקה
הוי ה כ''כ לא נכון!!
אני לא מעריצה שלו ולא נעליים זאת פשוט מציאות!!!
אם כבר מעריצה אז זמרים אחרים לגמרי!!
אותם בחורים שילכו למורדי ודומיו ישארו בגזרה הזאת אותם אלו שהולכים למופעים חסידיים ומתונים יותר ירוצו המוניהם למופעים שלו! -
זה נכון אולי כמו שאמר @מומחה-לקליפים שכבר לא שווה לשלם סכום כל כך גדול על הופעה עם שירים ישנים,
אבל מצד שני, עובדה שהוא מצליח למלא אולמות,
ואם תטען לי @אפוש-פאר שהקהל מגיע בגלל הזמרים האורחים, אז הכל שטויות, כי מי שמעריץ את נתן גושן יילך למופע מלא שלו! לא למופע שהוא מתארח אצל פריד...
וכמו שאומרת @חסידייה-אוטנטית אלו שמעדיפים ללכת למורדי בטענות שפריד לא מוציא שירים, זה רק תירוצים. הם פשוט מתעניינים יותר במוזיקה העכשווית.
ומותר אגב לומר את זה -
@ב-ב אמר באברהם פריד:
ואם תטען לי @אפוש-פאר שהקהל מגיע בגלל הזמרים האורחים, אז הכל שטויות, כי מי שמעריץ את נתן גושן יילך למופע מלא שלו! לא למופע שהוא מתארח אצל פריד...
אני לא חושבת ככה, עדיין גם מי שאוהב את נתן גושן לא ילך להופעה שלו שהיא חילונית לגמרי ומעורבת לחלוטין, יש איזה גבול, אבל ברגע שהוא מתארח אצל פריד אז ברור שזה מוסיף בטרוף
הזמרים היותר ותיקים שבתעשיה- שפריד נמנה עליהם, ברגע שהם עושים מופעים עם זמרים אורחים זה הרבה יותר מוסיף ומענין -
@אין-על-מוזיקה סליחה? גם המופעים של פריד שמארח את נתן הם מעורבים.
רוב ההופעות כיום של פריד מופנים בכלל לקהל החילוני.