-
כבר לא צריך לשמוע עליו,
מספיק שאין חרדי נורמלי שלא מכיר כמעט חצי מהשירים שלו,
ורובא דרובא גם אוהבים את השירים שלו (הישנים דווקא).
והופעות כבר לא בטוח שזה מה שעושה זמר,
הדיסקים זה עיקר המודעות שלנו לזמרים.
והזמרים הצעירים עדיין להוטים/זקוקים לכסף. -
@מומחה-לקליפים אמר באברהם פריד:
לא אמרתי שסיים אבל אצלנו החרדים כבר לא שומעים עליו השיר האחרון שנהיה להיט זה 'אבא' והוא יצא לפני שלש שנים [אולי היו עוד להיטים אבל בעולם הישיבות הפסיקו לדבר עליו]
ימשיכו לדבר עליו שהוא יוציא לקהל שלנו!! חומרים כל עוד זה לא חשוב לו זה לא יקרה
-
@מומחה-לקליפים לא פנסיה. אלא שהם לא כוכבים כבר אלא גדולי הזמר ויש הבדל...
-
-
היי חברים.. שלום ( )..
אני העלתי את הפוסט הראשון לפני שהתחיל כל הבאלגן כאן..
אז ככה זה נראה שמי שאוהב אותו (ואת סגנונו..) יצא להגנתו..
אז זה בסדר שקהל המעריצים שיש לו מגן עליו..
אבל.. אף אחד לא ענה על ההסברים הפשוטים שלי שבהם פירטתי למה הוא נדוש וכמעט יצא לפנסיה
בהצלחה ללהקה
-
@אפוש-פאר אמר באברהם פריד:
אני מעריץ שרוף שלו, אבל הוא מאכזב אותי שהוא לא מוציא שירים.
וגם אם הוא יעשה עכשיו הופעה אני לא יבוא עליו כי נמאס לי לשמוע שירים שיצאו לפני 5 ו6 שנים.
כנ"ל ריבו וכנ"ל מ.ב.ד
[וזה לא שאני מפגין... אלא לא שווה לי לשלם 200 שקל לכרטיס [וגם 150] על שירים ישנים] -
@שלומי-0 אמר באברהם פריד:
אותו הדבר יעקב שוואקי גם פה בקיץ ולא עושה מופע אחד נורמלי בבניני האומה נגיד
(ציטוט שמישום מה לא עובד...)לדעתי שוואקי ביכלל לא במישבצת של פריד ובן דוד הוא עדיין צעיר ומופיע פולל
להזכירך שנה שעבר מילא את בינייני האומה במופע מלא לבחורי ישיבות והוא עדיין מופיע ויש לו עוד זמן במה ארווך
מה שאי אפשר לומר כ"כ על פריד ובטח שלא על בן דוד- הם תמיד ישארו 'המלכים' של המוזיקה ותמיד ישאלו ת'שאלה הנדושה "פריד או בן דוד" והנשאל "יתקשה" לענות וכ'ו
ןהמוזיקה שלהם באמת הבסיס של המוזיקה וכולם אוהבים אותה והכל, אבל בחורים וקהל צעיר רוצים מצב אקשן וש'ירימו' אותם במופע ומה לעשות, הם כבר לא כ"כ צעירים....
ומאד יכוך להיות והגיוני אפילו שאם הם יעשו מופע יהיה קהל אבל זה פחות הצעירים ומה שאומנים מחפשים כיום בואו נגיד ששפירו יעשה את זה ה ר ב ה יותר טוב....
מה לעשות?! -
@אפוש-פאר אמר באברהם פריד:
היי חברים.. שלום ( )..
אני העלתי את הפוסט הראשון לפני שהתחיל כל הבאלגן כאן..
אז ככה זה נראה שמי שאוהב אותו (ואת סגנונו..) יצא להגנתו..
אבל.. אף אחד לא ענה על ההסברים הפשוטים שלי שבהם פירטתי למה הוא נדוש וכמעט יצא לפנסיה
בהצלחה ללהקה
הוי ה כ''כ לא נכון!!
אני לא מעריצה שלו ולא נעליים זאת פשוט מציאות!!!
אם כבר מעריצה אז זמרים אחרים לגמרי!!
אותם בחורים שילכו למורדי ודומיו ישארו בגזרה הזאת אותם אלו שהולכים למופעים חסידיים ומתונים יותר ירוצו המוניהם למופעים שלו! -
זה נכון אולי כמו שאמר @מומחה-לקליפים שכבר לא שווה לשלם סכום כל כך גדול על הופעה עם שירים ישנים,
אבל מצד שני, עובדה שהוא מצליח למלא אולמות,
ואם תטען לי @אפוש-פאר שהקהל מגיע בגלל הזמרים האורחים, אז הכל שטויות, כי מי שמעריץ את נתן גושן יילך למופע מלא שלו! לא למופע שהוא מתארח אצל פריד...
וכמו שאומרת @חסידייה-אוטנטית אלו שמעדיפים ללכת למורדי בטענות שפריד לא מוציא שירים, זה רק תירוצים. הם פשוט מתעניינים יותר במוזיקה העכשווית.
ומותר אגב לומר את זה -
@ב-ב אמר באברהם פריד:
ואם תטען לי @אפוש-פאר שהקהל מגיע בגלל הזמרים האורחים, אז הכל שטויות, כי מי שמעריץ את נתן גושן יילך למופע מלא שלו! לא למופע שהוא מתארח אצל פריד...
אני לא חושבת ככה, עדיין גם מי שאוהב את נתן גושן לא ילך להופעה שלו שהיא חילונית לגמרי ומעורבת לחלוטין, יש איזה גבול, אבל ברגע שהוא מתארח אצל פריד אז ברור שזה מוסיף בטרוף
הזמרים היותר ותיקים שבתעשיה- שפריד נמנה עליהם, ברגע שהם עושים מופעים עם זמרים אורחים זה הרבה יותר מוסיף ומענין -
@אין-על-מוזיקה סליחה? גם המופעים של פריד שמארח את נתן הם מעורבים.
רוב ההופעות כיום של פריד מופנים בכלל לקהל החילוני. -
@קוקה-קולה אמר באברהם פריד:
מה שאי אפשר לומר כ"כ על פריד ובטח שלא על בן דוד- הם תמיד ישארו 'המלכים' של המוזיקה ותמיד ישאלו ת'שאלה הנדושה "פריד או בן דוד" והנשאל "יתקשה" לענות וכ'ו
ןהמוזיקה שלהם באמת הבסיס של המוזיקה וכולם אוהבים אותה והכל, אבל בחורים וקהל צעיר רוצים מצב אקשן וש'ירימו' אותם במופע ומה לעשות, הם כבר לא כ"כ צעירים....וואו כמה לא נכון שזה!!!!
בגלל שפריד מבוגר אז הוא לא אנרגטי ומתסיס? איזה בלוףףףףף
לפני שנה היה לו מופע רק לנשים בבנייני האומה (עם זמרת חרדית נוספת למי שזוכר, כמובן שהם לא שרו יחד אלא אחד שר והלך והשני עלה לבמה להמשך הערב), קיצור, הקהל היה רק צעירות משולהבות, כל המופעים שלו מלאים צעירים, אולי אפילו יותר משל נתן גושן, הוא אנרגטי יותר מקובי ברומר, אולי הוא לא משתטה כמוהו אבל הוא אנרגטי שבעתיים ממנו.
יעידו אנשים שנכחו במופעים שלו, ומי שלא, שילך ואז ידבר, לא להשמיץ סתם:) -
חבר'ה שימו לב לשמור על כבוד הדדי. זה יכול להיות דיון בדיוק אותו דבר רק בלי ההערות ביניים. (את מה שהיה צריך ערכתי אז תשתדלו לשמור על זה עם כבוד)
-
פוסט זה נמחק!
-
בגדול אני חושבת שרוב המעריצים של אברהם פריד של פעם מאוכזבים ממנו כיום ולכן יכול להיות שהם פחות אוהדים שלו או בכלל לא לאומת מעריצים שלו כיום שלא גדלו עליו ונהנים ממה שהוא מוכר כיום שזה הבדל שמים וארץ למי שגדל על השירים שלו של לפני 20-30 שנה ויותר כמוני למשל (למרות שאני צעירה).
-
פרומו למופע של פריד עם נתן גושן וישי לפידות בבת ים
-
יש למישהו מושג האם המופע בבת ים נפרד?