-
@כ-פ נכון פריד ממש ירד ברמה זה חבל למרות שלדעתי זה מה שמשאיר אותו בפרונט בניגוד למ.ב.ד שלדעתי האישית (ובבקשה לא להכנס לוויכוח חסר התועלת הזה) יותר טוב
מה שאותו יותר מפתיע בשיר הזה הוא :
שהלחן של יוסי גרין וזה שיר ממש ממש לא יוסי גרין
לדעתי את השירים הטובים שלו יוסי שומר לאידיש נחת וכל השאר מקבלים שאריות.... -
חברה מחקתי פה כמה פוסטים שלא ראויים בעליל.
שימו לב שאתם כותבים בפורום ציבורי, גם אם יש לכם דעות על זה שלא חייבתם או שאתם מבואסים יש צורה להגיד את הדברים. לא דברים בסגנון של "הזכיר לי את הגן" או כל מיני תגובות כעין אלו, הפעם מחקתי אבל אם אני אראה שהנושא מתחיל לגרור ספאם אני אנעל אותו וחבל.ועכשיו לא בכובע של צוות פיקוח אלא של משתמש-
לדעתי השיר ממש יפה, אומנם זה סגנון טיפה שונה אבל העיבודים ממש יפים והשילוב עם הקול שלו גם ממש יפה, תנסו לא להתייחס לקליפ כשאתם שומעים או שפשוט לא תראו אותו ואז באמת תשימו לב שהשיר סך הכל יפה, הקליפ טיפה הייתי אומר רדוד אבל זה סוגשל פאן כזה שנותן קלילות, אני פחות מתחבר בכללי לקליפים מצויירים, עדיף מבחינתי בלי קליפ או קליפ מילים מאשר קליפ מצויר כי זה מוריד את הרמה כששומעים ורואים תוכדי. -
וואי אברהם פריד ישאר צעיר לנצח!!
בן כמה הוא??
אין עליו!! -
@יהודי-קדוש אמר באברהם פריד:
וואי אברהם פריד ישאר צעיר לנצח!!
בן כמה הוא??
אין עליו!!הוא בערך בן 63.
-
פוסט זה נמחק!
-
@חכם-טרפון אמר באברהם פריד:
לכל החכמים .
פריד הוא מלך המוזיקה ללא כל ויכוח,
ומלך פורץ גדר,
וזהו יופיו.אני אוהב יותר את ישי ריבו.
-
יואו, אהבתי את הקליפ...... איזו יציאה חמודה!!! הפקה מושקעת ממש.
-
צפיתי פעמיים בשיר כדי להבין את הרדידות של השיר/ הקליפ עליה דיברתם.
קטונתי מלהבין את כוונתכם...
אני ממש אהבתי את השיר!!!
נראלי שהולך להיות לי מחר בוקר קסום איתו....
שיר כל כך אופטימי, כ"כ יהודי, אני ממש נהניתי להאזין לו והוא כבר נמצא אצלי בפליליסט.
גם הקליפ ממש חמוד-מתאים בול לקונספט.
תגידו יש על פריד??? -
@shoval אמר באברהם פריד:
תגידו יש על פריד???
תלוי את מי את שואלת אבל מבחנתי כן. הוא לא אותו פריד שגדלתי עליו ואי לכך אני חושבת שהוא ממש ירד ברמה בקליפ הנוכחי ובשנים האחרונות גם כן וזה רק מחמיר ושוב זאת דעתי הפרטית.
-
@ברוריה זכותך המלאה לחשוב כך, אני חושבת שהוא פשוט שינה את צורת ההגשה שלו עמ"נ להתאים ת'עצמו גם לדור הצעיר ולהישאר רלוונטי גם כיום. (בשונה מדומים לו שלא עשו זאת וקצת-הרבה נעלמו מהנוף.)
עזבי רגע ת'קליפ הנוכחי שהרבה לא התחברו לסגנון- שכ"כ מתבקש כי הוא מבטא את השיר בצורה מעולה.
בעקבות מה ירד ערכו של פריד?(מבחינתך) אשמח למענה רחב בנידון. -
זה לא קשור, בזמן האחרון כולם ירדו, וכולם אני לא מתכוונת רק לזמרים אלא לכולם! אנשים ילדים בחורים פשוט כולם. (זה בעצם מה שנקרא ירידת הדורות, לא? )
וחוץ מזה שכל אחד וטעמו האישי. יהיו את אלה שיאהבו יותר את הקפיצי המודרני והחדש ויהיו את אלה שישארו עם הנוסטלגי והשקט. או לא משנה מה...
קיצור בפורום כזה גדול אפשר להתווכח על הדברים האלה שעות. וגם אחרי ימים שלמים שיטחנו את הוויכוחים זה לא ייגמר ולכן, חוסכים את זה מהתחלה.
לא אמרתי שאסור חס וחלילה לומר את דעתכם האישית. אבל תמיד נשאר עם המשפט: על טעם וריח אין מה להתווכח!!||וכמובן זוהי דעתי האישית וגם על זה יכולים להתווכח... ||
ותכלס לגבי השיר והקליפ וכל מה שכתבו פה אני עדיין לא יודעת על מה כולם מדברים כי עדיין לא ראיתי ולא שמעתי את הקליפ והשיר...
-
@shoval אמר באברהם פריד:
בעקבות מה ירד ערכו של פריד?(מבחינתך) אשמח למענה רחב בנידון.
אני חושבת ואני לא יודעת להגיד אם זה נכון כי אני לא מומחית לענייני מוזיקה וזמרים אבל בתור אחת ששמעה הרבה מוזיקה והרבה את אברהם פריד אני חושבת שזה בגלל מספר סיבות א' בגלל שאברהם פריד נפתח יותר לישראליות ופחות כבר לחסידיות האותנטית שהייתה לו פעם ונהיה כמו שוואקי כזה. וב' אולי ליובל סטופל יש יד בזה ואני חושבת שפעם הוא היה הרבה יותר אייכותי מבחינת התוכן של השירים כנראה נמשך יותר לקליפים ולחצוניות מאשר לתוכן וזה חבל כי רואים את זה בולט מאוד.