מי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית החסידית והמזרחית.
-
@שרת-הרוק אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
@hhkkkk ברור שיהיה דור המשך (אולי גם מוצלח, אני לא יודעת), זה בגלל שאני לא מעודכנת ולא מכירה את השמות הצעירים.
אני מאד משתדל לשמוע ת'צעירים יש מהם רבים מוצלחים קולית רק אין ךהם פירסום וחבל!
-
@hhkkkk בע"ה עוד יהיה כאלה שלא ילכו עם האלקטרוני כמה כבר אפשר לשמוע את זה
אני מקווה שאני לא אופטימי מידיי -
@shlomo-habani למה, דווקא נחמד
הבעיה שבקצב הזה לא ישארו שירי רגש... -
@בונקר מה נחמד שיוצרים מוזיקה אלקטרונית????
אני לא סובל את המוזיקה הזאת מבין האומניות שקיימות במוזיקה לדעתי היא נמצאת בתחתית (רציתי להגיד שאין בזה אומנות אבל אחרי שאתה שומע כמה ביצועים ממש גרועים אז אתה מבין שיש בזה קצת) אני בכלל אוהב מטאל תופים בס וגיטרות חשמליות בלי שום תיכנות של מוזיקה -
@shlomo-habani סגנון פודולינסקי?
-
@hhkkkk
יש לך משהו להעלות, [נשמע מוזר]@shlomo-habani אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
@בונקר מה נחמד שיוצרים מוזיקה אלקטרונית????
על טעם וריח אין להתווכח
-
@hhkkkk לא מכיר אותו אני לצערי לא שומע כמעט מוזיקה חרדית כבר באזור ה4-5 שנים בעיקר שומע לועזית שם יש מלא להקות שמתעסקות עם הזאנר הזה
-
@shlomo-habani אבי-פדולינסקי-בסינגל-חדש-נשמות-אבודות.mp3
@shlomo-habani אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
לא מכיר אותו אני לצערי לא שומע כמעט מוזיקה חרדית כבר באזור ה4-5 שנים בעיקר שומע לועזית שם יש מלא להקות שמתעסקות עם הזאנר הזה
קח אחד ושמע
-
@hhkkkk שמעתי זה לא בדיוק מטאל וגם זה בלדה ולא רועש במיוחד אז קשה לדעת לפי זה אבל זה יותר נוטה לבלדת רוק מאשר למטאל
לדוגמא השיר עושים תשובה של דני ממן (שוואקי אחר כך עשה קאבר) הוא מטאל ישראלי אני פחות מתחבר לישראלי כי הוא עדין מידי אלא לאמריקאי או לארופאי שהוא יותר אגרסיבי יכול להיות שליום השמיני יש משהו פשוט לא זוכר כי הם שרים מלא ז'אנריםאבל גם זה טוב כיף לראות זמר עם גיטרה חשמלית ביד
-
יש הבדל בין מוזיקה ישראלית למוזיקה חסידית אף זמר לא יכול מספיק לשדר על שני הסגנונות יחד גם אם מאוד ירצה.
אבל לדעתי בנצי קלצקין הוא יכול להיות הדור הבא של המוזיקה החסידית.
אני חושבת שבמוזיקה המזרחית מידד טסה יכול להיות הדור הבא למרות שהוא כבר זמר אבל הוא צעיר יחסית והוא יכול להיות מאוד גדול בעתיד כבר יש לו את זה עכשיו -
@שמעון-2 אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
חשבתי שבנצי קלצקין כיום ילד אז בדור הבא הוא יהיה זמר מפורסם
@ברוריה אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
אבל לדעתי בנצי קלצקין הוא יכול להיות הדור הבא של המוזיקה החסידית.
תראו יש המוןן ילדי פלא שהיו להיטים ואח''כ גדלו ודעכו ונעלמו,
כך שנחכה ונראה מה ילד יום. -
גם למתניה!!
כמובן שרק אם הוא ימשיך..