מי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית החסידית והמזרחית.
-
גם למתניה!!
כמובן שרק אם הוא ימשיך.. -
@פונץ-בננה אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
גם למתניה!!
וואלה הוא ממש.
ת'אמת שאני כמה שנים כבר אומרת אינסיכוי למוזיקה החרדית,
הכל נהפך לאלקטרוני, בלי טיפת אמנות, ואפילו בלי מילים יפות....אבל אחרי שנכנסתי לאתר פה, ושמעתי כמה צעירים, או כאלה שלא הכרתי, אני חושבת שכן יכל להיות עתיד יפה למוזיקה.
||נחכה ונראה מה הילדים שלנו ישמעו…||
-
@זברה אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
אבל אחרי שנכנסתי לאתר פה, ושמעתי כמה צעירים, או כאלה שלא הכרתי, אני חושבת שכן יכל להיות עתיד יפה למוזיקה.
כן אבל גם לצעירים והמתחילים יש שירים אלקטרונים ויש להם שירים שלא -
תכל'ס אין [כמעט] זמר בלי מוסיקה אלקטרונית בכלל. -
קצת מצחיק לשאול מי הדור הבא... מי ששר היום אז הוא הדור של היום, ומי שבדור הבא- אנחנו עוד לא מכירים אותו.....
אבל אני חושבת שדוד בן ארזה, אפילו שהיום הוא כבר נהיה מוכר, יש לו עתיד גדול גם ב'דור הבא', כי הוא גם אומן אמיתי- כותב את מה שהוא שר בעצמו, וגם הקול שלו מאוד טוב, ובכלל הוא מאוד מתאים ל'דרישות' של הדור, זה בערך מה שאנשים מחפשים. (אבל גם הדרישות של הדור יכולות להשתנות, אז נצפה להפתעות...) -
@תמר-מהמרכז אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
קצת מצחיק לשאול מי הדור הבא... מי ששר היום אז הוא הדור של היום, ומי שבדור הבא- אנחנו עוד לא מכירים אותו.....
אבל אני חושבת שדוד בן ארזה, אפילו שהיום הוא כבר נהיה מוכר, יש לו עתיד גדול גם ב'דור הבא', כי הוא גם אומן אמיתי- כותב את מה שהוא שר בעצמו, וגם הקול שלו מאוד טוב, ובכלל הוא מאוד מתאים ל'דרישות' של הדור, זה בערך מה שאנשים מחפשים. (אבל גם הדרישות של הדור יכולות להשתנות, אז נצפה להפתעות...)למרות שהיום מאד מתחברים לאלייצור וכו'.
-
אין אפשרות להצביע עכשיו על מישהו מסוים, זה משהו שבסוף יצמח משומקום מישהו שהוא יהיה המוכשר והמוצלח של הדור הבא....
-
@מי-כעמך-ישראל אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
אין אפשרות להצביע עכשיו על מישהו מסוים, זה משהו שבסוף יצמח משומקום מישהו שהוא יהיה המוכשר והמוצלח של הדור הבא....
לפי מה שנראה לכם כרגע [ודאי שיהיו הפתעות אבל בכל זאת].........
-
@hhkkkk אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
אם היינו מכירים את הדור הבא של המוזיקה הישראלית והחסידית הוא היה כבר הדור הזה של המוזיקה הישראלית והחסידית...
-
אם היינו מכירים את הדור הבא של המוזיקה הישראלית והחסידית הוא היה כבר הדור הזה של המוזיקה הישראלית והחסידית...
לא ממש מדויק...
הדור הבא מתחיל בצעירים של היום, אלה שעדיין לא מוכרים...לפחות נראהלי, זה מה שהתכוונו פה.
(אפחד לא ביקש ממנו לנבא ת'עתיד...) -
הכונה היא סוג של הימור/ניחוש/פינטוז- מי נראה.
@hhkkkk אמר במי לדעתכם הדור הבא של כלל המוזיקה הישראלית והחסידית.:
-
@אסתר-ה לנהוראי אריאלי יש משהו מגניב כזה... אבל משה קליין- כל הזמרים הצעירים אותו דבר בערך.... לדעתי תוך שנה שנתיים יהיו הרבה ברמה שלו, אין בו משהו מיוחד שאין באחרים, (אל תבינו לא נכון- אני מאוד אוהבת לשמוע שירים שלו והוא בהחלט מצליח לקלוע לטעם של הקהל, אבל הוא סטנדרטי מידי, כולם שואפים למקום שלו בערך...)
-
שואפים למקום שלו בערך
מאוד מקווה שלא יזלגו כמהו ..
היה זמר מזרחי תותח !!
ותוך רגע ..........
וחבלל כי ממש חסר את הצד הזה .. אפילו רואים את זה על השם של הנושא..
רק לי זה מפריעע שהז'אנר המזרחי לא מופיע שם?
מעכשיו מוחקים אותו לדורות הבאים ??
עצוב!! -
@פונץ-בננה המוזיקה החסידית והישראלית, הם מה ששולט היום.
אבל מסכימה שהיה נכון יותר לכתוב פשוט 'מוזיקה יהודית' (כי בכותרת הזאת לא נכנס גם המזרחי וגם האלטרנטיבי שהוא לא ישראלי) -
ראתי שאמרו פה נהוראי אריאלי ני כל כך מסכים אם זה הוא הדור הבא של המוזיקה הישראלית מזרחית
-
רק לי זה מפריעע שהז'אנר המזרחי לא מופיע שם?
מעכשיו מוחקים אותו לדורות הבאים ??זה סתם טעות.... ברור שהז'אנר המזרחי הוא חלק מהמוזיקה וחלאס עם הנחיתות הזאת..... כולם אוהבים מוזיקה מזרחית והכל טוב....
מאוד מקווה שלא יזלגו כמהו ..
היה זמר מזרחי תותח !!פחות קשור לנושא, אבל באמת הרבה 'זולגים' לחסידי כי זה מה שהולך בחתונות...
אני חושבת שהדור הבא זה מישהו שמביא איתו משהו חדש, מישהו שהוא יפתח את הז'אנר הבא, או לפחות משחק קצת בתוך הז'אנר שלו, כשאמרתי שלא נראה לי על משה קליין - זה לא קשור לזה שהוא עבר לחסידי, אלא כי הוא לא מספיק 'משחק' בתוך הז'אנר של החסידי, סתם שר רגיל, כמו כולם, כבר עדיף לי אברהם פריד- יותר מקצועי וגם אשכנזי במקור.... לעומתו נהוראי אריאלי מביא משהו חדש, נכון שזה מוגדר מזרחי ישראלי כמו הרבה, אבל הוא משחק בפנים, הוא מביא את עצמו במעניין.... וגם דוד בן ארזה, אי אפשר להשוות אותו לישי ריבו נגיד, כי הוא מביא משהו אחר... בקיצור, מקווה שהבינו משהו מהנוסח המבולבל הזה...