כמה זמר מרוויח מהופעה
-
פוסט זה נמחק!
-
@פונץ-בננה אמר בכמה זמר מרוויח מהופעה:
@שמעון-2 קצת מגוחך לדון על עניין כספי של מישהו ....
כאילו , זה בכלל לא עניין שלנו .
אחרי הכל הוא לא מקבל ת'כסף שלו סתם , הוא עובד ומשקיע תנשמה שלו .
ו-- זה כל מיקרה לגופו ...ג''א חושב כך
רק שבכל זאת מאד תלוי בזמר
בא נגיד זמר טוב -120 כרטיס+בניני האומה 3,000 מקומות - נגנים השכרת ציוד אולםתעשו לעצמכם חשבון..
-
@א-ש-י אמר בכמה זמר מרוויח מהופעה:
זה תלוי בהרבה דברים, כגון איזה זמר, איזו הופעה, כמה זמן הוא צריך להיות שם, וגם בזמר עצמו זה תלוי בתקופות. [אצל זאנוויל ויינברגר לדוג' שמעתי שלפני הדיסק החדש הוא לקח משהו כמו 13 אלף לארוע, ואחרי הדיסק לוקח כ-19 אלף]
מחירים שערוריתיים כמה כבר יכולים לממן אותם בפרט בציבור החסידי? אולי החוצניקים יכולים
-
@ברוריה אמר בכמה זמר מרוויח מהופעה:
זה תלוי בהרבה דברים, כגון איזה זמר, איזו הופעה, כמה זמן הוא צריך להיות שם, וגם בזמר עצמו זה תלוי בתקופות. [אצל זאנוויל ויינברגר לדוג' שמעתי שלפני הדיסק החדש הוא לקח משהו כמו 13 אלף לארוע, ואחרי הדיסק לוקח כ-19 אלף]
מחירים שערוריתיים כמה כבר יכולים לממן אותם בפרט בציבור החסידי? אולי החוצניקים יכולים
עובדה-הם מופיעים כל ערב.
-
היה פעם תוכנית עם טוקר שאמר שמרדכי בן דוד לוקח 20 אלף לערב+טיסות וכך פחות או יותר גם פריד אם אני לא טועה.
מישהו מכיר את התוכנית ורוצה להוריד? -
נשמע קצת חפרנות לשאול כמה הם מרוויחים.... עוד רגע נבדוק כמה יוצא נטו לחודש ואז נגבה מהם מעשרות.....
-
[אצל זאנוויל ויינברגר לדוג' שמעתי שלפני הדיסק החדש הוא לקח משהו כמו 13 אלף לארוע, ואחרי הדיסק לוקח כ-19 אלף]
נשמע לי לא הגיוני שזאנוויל לוקח 19 אלף ומבד לוקח 20 אלף
-
@סודי-ביותר אמר בכמה זמר מרוויח מהופעה:
[אצל זאנוויל ויינברגר לדוג' שמעתי שלפני הדיסק החדש הוא לקח משהו כמו 13 אלף לארוע, ואחרי הדיסק לוקח כ-19 אלף]
נשמע לי לא הגיוני שזאנוויל לוקח 19 אלף ומבד לוקח 20 אלף
לא הגיוני לכיון זאנוויל או לכיוון מ.ב.ד?
-
@סודי-ביותר מרדכי בן דוד-מחירון: 20,000$. אם הוא במקרה נמצא בתאריך המיועד בישראל, המחיר עשוי להגיע ל-15,000$.
אברהם פריד מחירון: 76,000 ₪
חשוב לדעת: המחיר אינו כולל כרטיס טיסה במחלקת ביזנס ולינה במלון.
אייזיק האניג – 8,000 $
שלמה דסקל – 10,000 $
שלום למר – 12,000 $
שלמה גרטנר – 8,000 $
בערי וובר – 8,000 $
בני פרידמן מחיר: 10,000 $
ליפא שמלצר מחיר: 22,000 $
יעקב שוואקי מחיר: 120,000 ₪ -
@סודי-ביותר צודקת התכוונתי בדולרים כמו ש @מי-כעמך-ישראל אמר/ה
אגב נשמע לי הזוי ששוואקי לוקח כמעט פי 2מפריד זה אמור להיות ההפך -
-
ננעל מאותה הסיבה: