כמה זמר מרוויח מהופעה
-
היה פעם תוכנית עם טוקר שאמר שמרדכי בן דוד לוקח 20 אלף לערב+טיסות וכך פחות או יותר גם פריד אם אני לא טועה.
מישהו מכיר את התוכנית ורוצה להוריד? -
נשמע קצת חפרנות לשאול כמה הם מרוויחים.... עוד רגע נבדוק כמה יוצא נטו לחודש ואז נגבה מהם מעשרות.....
-
זה תלוי בהרבה דברים, כגון איזה זמר, איזו הופעה, כמה זמן הוא צריך להיות שם, וגם בזמר עצמו זה תלוי בתקופות. [אצל זאנוויל ויינברגר לדוג' שמעתי שלפני הדיסק החדש הוא לקח משהו כמו 13 אלף לארוע, ואחרי הדיסק לוקח כ-19 אלף]
@א-ש-י אמר בכמה זמר מרוויח מהופעה:
[אצל זאנוויל ויינברגר לדוג' שמעתי שלפני הדיסק החדש הוא לקח משהו כמו 13 אלף לארוע, ואחרי הדיסק לוקח כ-19 אלף]
נשמע לי לא הגיוני שזאנוויל לוקח 19 אלף ומבד לוקח 20 אלף
-
[אצל זאנוויל ויינברגר לדוג' שמעתי שלפני הדיסק החדש הוא לקח משהו כמו 13 אלף לארוע, ואחרי הדיסק לוקח כ-19 אלף]
@סודי-ביותר אמר בכמה זמר מרוויח מהופעה:
לא הגיוני לכיון זאנוויל או לכיוון מ.ב.ד?
-
@סודי-ביותר מרדכי בן דוד-מחירון: 20,000$. אם הוא במקרה נמצא בתאריך המיועד בישראל, המחיר עשוי להגיע ל-15,000$.
אברהם פריד מחירון: 76,000 ₪
חשוב לדעת: המחיר אינו כולל כרטיס טיסה במחלקת ביזנס ולינה במלון.
אייזיק האניג – 8,000 $
שלמה דסקל – 10,000 $
שלום למר – 12,000 $
שלמה גרטנר – 8,000 $
בערי וובר – 8,000 $
בני פרידמן מחיר: 10,000 $
ליפא שמלצר מחיר: 22,000 $
יעקב שוואקי מחיר: 120,000 ₪ -
@סודי-ביותר צודקת התכוונתי בדולרים כמו ש @מי-כעמך-ישראל אמר/ה
אגב נשמע לי הזוי ששוואקי לוקח כמעט פי 2מפריד זה אמור להיות ההפך -
היה כתוב לפני כמה שנים באחד העיתונים את המחירים והיה כתוב ששוואקי לוקח 120,000 ₪ ופריד 100,000 ₪. ושמעלצר 89,000. ושולם למר 42,000 ובני פרידמן 36,000 זה מה שאני זוכר
-
@קובובו זה היה בקול העיר או מרכז הענינים לפני שנה בערך והמחירים לפי חתונה/או שעה-לא לערב הופעה.
-
ר רבקה נעל נושא זה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות