סקר | ראפ
-
ראפ זה הכי יפה
(כמובן שזה תלוי בסגנון)
ממליצה על ניסים בלאק למי שאוהב
לדוגמא adored שיר שיצא לו לאחרונה וכולו ראפ ויש לו עוד הרבה -
לא אני ממש לא מתחברת בפרט שזה בא במקור ממחוזות גויים לכן גם במוזיקה חסידית איכותית אין את זה
-
-
@יוסי-הגאון
כן במיוחד "מקלט למחשבות שלי" אחד היפים שלו.. -
-
@יוסי-הגאון אמר בסקר | ראפ:
מהכושים.
אני יודעת אבל לא רציתי להשמע גזענית אז לא כתבתי את זה אבל זאת האמת משם זה מגיע.
-
אני בחרתי באופציה האחרונה.
לדעתי ראפ זה דבר חמוד כל עוד הוא בגבול הטעם הטוב- נגיד בשיר האחדות, במסיבת פיג'מות וכו...-במקומת האלה הראפ ממש לעניין וזה ממש מוסיף.
אבל לא שכל השיר ראפ! צריך להבין קצת מה אומרים... -
בחרתי-אחר-
לדעתי כל שיר צריך שילוב של ראפ [לא ממש כל שיר תפסו ת'עניין]
כשכל השיר ראפ זה קצת מסחרר..
יש זמרים כמו ניסים בלאק שעושים את זה טוב בול בנקודה,
וכמו אלייצור שטוען שהוא סגנון ראפ-זה נראלי שפוי.[לא התוכן[של חלק משיריו]
וגם בשירים של שרולי ברונכר זה טוב -ורג'ה זה ראפ שמבינים
יש כאלה ראפרים זוועה. -
אני לא אוהבת ראפ משום כיוון, זה מרגיש לי ארס מדי ופרחחי לדחוף מאתיים מילים בשורה ולדבר אותם
-
@מערכת-הפורום
תלוי מאד איך הוא מבוצע ומי המבצע -
אני בד"כ פחות אוהבת, תנו לי להקשיב למילים בצורה נינוחה, לשמוע את המוזיקה ברוגע... זה עושה לי להיות דרוכה כשאני שומעת שירים של ניסים בלאק למשל.....
אבל בכל זאת בחרתי באפשרות הרביעית (קצת ראפ) כי כשמכניסים את זה בקטנה זה כן יפה, כמו בשיר האחדות שהזכירו פה.
אבל זה ממש עניין של טעם, כי יש כאלו שיכעסו עליי עכשיו ויגידו שזה הכי מרגיע אותם שירי ראפ... אז אוקיי, רק כתבתי את דעתי בנושא -
בחרתי אחר כי אני אוהב ראפ אבל זה מאד תלוי במוזה לדוגמא ברכב או סתם לשימ בדירה תוך כדי עשיית דברימ אחרים זה יזרום לי אבל סתם לשמוע באוזניות פחות אני יתחבר ואם מדברים על מינון של הראפ בשיר אז לדעתי או הכל או כלום וכמובן שאם ראפ אז רק כאלה עם תוכן ולא סתם מישו שמספר שהלך לאוטובוס שברח וזה פספוס וכל חסרי התוכן לסוגיהם
-
למה לא רואים את התוצאות של הסקר?