סקר | ראפ
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@איש-יהודי-טוב
במוזיקה, צריך לדעת על מה לוותר, לפעמים צריך לוותר על איכות בשביל ערכים. וזה נכון בכל סגנון מוזיקה, אבל לדעתי בעיקר ראפ, כי אם ראפרים אמיתיים ככה נראים אז באמת עדיף לא לחקות אותם בכלל ולקחת מהם כמה שפחות. (לא כל מה שיש בחוץ צריך לדחוף בכוח לעולם החרדי.)###### (הערת שוליים קטנטנה :אני מכירה די טוב את עולם הרוק, ודווקא הרוקנרול המקורי היה מאוד אופטימי ושמח (מה שאתה מדבר עליו זה מטאל, שזה סיפור אחר לגמרי)
-
@שרת-הרוק הראפ מהמוזיקה הכללית מלא באלימות, קללות, סגידה לעישון וסמים ועוד כל מיני דברים נחמדים...
עדיף לשמוע 'גיבובים'.
לא מבינה למה זה נכנס לציבור שלנו?
למה בחור ישיבה צריך לשמוע כאלה דיבורים בשיר?
מקווה שזה רק אחד בדור ולא יקרר את האמבטיה... -
הרוק הראפ מהמוזיקה הכללית מלא באלימות, קללות, סגידה לעישון וסמים ועוד כל מיני דברים נחמדים...
עדיף לשמוע 'גיבובים'.
מקווה שזה רק אחד בדור ולא יקרר את האמבטיה...זה אולי בראפ חילוני-כי בראפ של רג'ה ואלייצור או ניסים בלאק פחות הקטע הזה,
הראפ שלהם זה אמונה,אלוקים וכו' וזה אין בעיה שבחור ישיבה ישמע כמו כל מוזיקה, -
הרוק הראפ מהמוזיקה הכללית מלא באלימות, קללות, סגידה לעישון וסמים ועוד כל מיני דברים נחמדים...
עדיף לשמוע 'גיבובים'.
מקווה שזה רק אחד בדור ולא יקרר את האמבטיה...זה אולי בראפ חילוני-כי בראפ של רג'ה ואלייצור או ניסים בלאק פחות הקטע הזה,
הראפ שלהם זה אמונה,אלוקים וכו' וזה אין בעיה שבחור ישיבה ישמע כמו כל מוזיקה,שלמה רג'ה ואלייצור זה לא ראפ נקודה!
-
@איש-יהודי-טוב טוב , מה אתה רוצה שנשמע ראפרים חילוניים וגויים? זה המעיין ראפרים שיש למגזר הדתי להציע. ועל פי אלה אנו מודדים את הראפ בעינינו.
-
@איש-יהודי-טוב נקודה שיש להם שירים שזה ראפ ויש להם שירים שזה לא ראפ
-
לדעתי סתם פוסלים כאן ז'אנרים על ימין ועל שמאל כל עוד התוכן טוב מה זה משנה מה קורה אצל שאר האמנים מבחוץ להזדעזע שראפ נכנס למוזיקה החרדית זה מאוד קיצוני (לא קשור לחרדי קיצוני או ליברלי אלא תגובה קיצונית) לדעתי. כל המוזיקה החרדית מבוססת על ז'אנרים מחוץ למגזר וגם לגדולים במוזיקה החסידית יש גיורים או קאברים לשירים של זמרים גויים ואין עם זה בעיה אז למה כשמישהו יוצר ראפ מאפס שכולו נקי יש עם זה בעיה???
ובכללי צריך לעשות כאן סדר עם כל הז'אנרים יותר מידי מבלבלים סגנונות ומייחסים דברים לז'אנר מסויים וזה בכלל לא קורה בו.
ועוד הערה קטנה כל הסגנונות במוזיקה הכללית השתנו מהקצה לקצה בשנים האחרונות אז לא כל מה שהיה תקף ללפני עשר עשרים שנה תקף היום -
@איש-יהודי-טוב אמר בסקר | ראפ:
נקודה!
אוקי אז הנקודה שלי שיש להם רוב שירי ראפ נקודה.!
ולפחות הם מגדירים ת'צמם ראפ-אז אם אתה רוצה לאפלוגי עליהם בבקשה.......... -
-
@shlomo-habani אמר בסקר | ראפ:
מה זה משנה מה קורה אצל שאר האמנים מבחוץ
זה משנה מה קורה בחוץ, ברגע שאתה מעריך את זה.
הרי לא צריך להתנהג כמו 'ראפר' כדי ליצור ראפ איכותי, נכון?
יש הבדל בין לקחת את המוזיקה, לבין לקחת את התרבות שהיא מייצגת.
(אבל חוץ מהקטע הזה, אתה צודק בכל מילה) -
כי יש כאלה שראפ פסול בשבילם כי התרבות והסגנון הוא.............
אבל הראפרים החרדים התוכן ערכי מה לעשות, זה המציאות ולא יעזור לכל המכחישים.בגדול אתה צודק, אני כן חושבת שעושים ראפ, לא צריך לחקות ראפרים גויים.
(האמת שהדיון הזה מצחיק אותי, כי תכל'ס אני שונאת ראפ ולא חושבת שזה מוזיקה... ) -
לא הבנתי אחרי שאתה שומע ראפ של זמר חילוני ואתה שומע שיש בזה מילים לא רצויות אז למה כשאתה שומע שירים של ראפר חסידי אתה אומר שזה לא ראפ הרי אתה יודע מה זה ראפ וגם אני
ושלמה רג''ה זה כן ראפ
לא מתכוון לאף אחדכי תכל'ס אני שונאת ראפ ולא חושבת שזה מוזיקה..
צריך להבין בזה זה מחבר אותך ללא יודע לאן אבל אתה מרגיש הבדל בין שיר לראפ