צלצולים / רינגטונים לפלאפון
-
@שרוליק-1 אמר בצלצולים / רינגטונים לפלאפון:
למה לא שולחים את הצלצולים שיהיה אפשר להוריד כאן באתר
להבא!
השאלה הזאת אמורה להיות בנושא הזה.
לעצם השאלה,
זה כן עולה ישירות לשרת של הפורום.
להורדה, תעמוד עם העכבר על השיר, ואז קליק ימני על הכבר, שמור בשם...
להמשך דיון בנושא דנן,
נא להמשיך בנושא שצירפתי לעיל... (בתחילת הפוסט שלי)
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@ילד-חוכם השיר עצמו עלה לאתר .. ולא היה בזה שום בעיה .
כי לא מחקו אותו!!
[בקליפ יש בעיה].. -
@פונץ-בננה אמר בצלצולים / רינגטונים לפלאפון:
השיר עצמו עלה לאתר
אה, תודה לא ידעתי כי היו כמה שאמרו לי שלא...
טוב, בסדר. -
@miri אמר בצלצולים / רינגטונים לפלאפון:
היי אפשר את הרינטגון של השיר "שלום בבית" של עקיבא תורג'מן
תודה! -
@נעמה-לוי אמר בצלצולים / רינגטונים לפלאפון:
מישו כאן יודע אם אפשר להכניס את הצלצולים האלו גם לטלפון יאנג כשר מקורי, ואם כן אז איך ??
תכניסי כרטיס זיכרון , תעשי תיקיה של כל השירים ותקראי לתיקיה ringtones -צלצולים, באנגלית.
השירים ייכנסו ישר לתיקיה של הצלצולים בפלא'.. אני עשיתי ככה ביאנג כשר כשר הכי שיש וגם בשיאומי כשר כשר ועבד מצוין -
@ליבי לא נראה לי שהיא עוד צריכה את זה בכל מקרה זה מה שכתוב במתחים טופ
במדריך זה נסביר לכם איך תכניסו רינגטונים וצלילים למכשיר היאנג הכשר שלכם או כל פלאפון כשר מבוסס על אנדרואיד, במידה ויש להם כניסת מיקרו sd.
אז כך, תכניסו כרטיס מיקרו sd למחשב שלכם וייצרו שם תיקיה בשם audio, התיקייה צריכה להיות בתיקיית השורש של הכרטיס (לא בתוך תיקיה משנית אלא בתיקייה הראשית).
בתוך תיקיית audioייצרו תיקיה בשם ringtones שם תכניסו צלצולי רינגטון (לשיחות נכנסות וכד') לפלאפון (זה יכול להיות בפורמט mp3 או ,acc amr וכד') [יש לציין שישנם טוענים שיכולים להעלות שירים רק עד אורך דקה, אני אישית לא בדקתי את זה)
בתוך תיקיית audio ייצרו תיקיה בשם notifications שם תכניסו צלילי התראות (לקבלת התראה חדשה וכד') לפלאפון (זה יכול להיות בפורמט mp3 או ,acc amr וכד')
מצורף כאן קובץ zip שם יש כבר את התיקיות הללו, אותו תוכלו לחלץ (לחצן ימיני על העכבר ובחירה ב"חלץ לכאן") ולהעתיק למיקרו sd.
audio.zip
כעת הכניסו את הכרטיס לפלאפון ויופיעו לכם הרינגטונים החדשים.
תהנו. -
כאן ניתן להתעדכן בעוד רינגטונים עדכניים...
-
-