מקצבים לקורג
-
@למדן שאלה קטנה זה מחיר על העבודה של הבניה או על מה ששילמת על הדגימות שדגמת לאורגן? סתם כי קצת קשה לי להבין את המחירים היקרים של הסטים החסידיים אני אתן לך דוגמא המחיר הזה חצי מהמחיר ששילמתי על האורגן שלי(PA700) אני ח"ו לא בא לתקוף אותך רק קשה להבין למה כ"כ יקר
-
@הקלידן-הצפוני אתה צודק 100% ועם זאת אתה מבין שאנשים עובדים קשה הן להשגת הדגימות שיוכלו למכור את זה. זה עולה כסף והן הבנייה עצמו שזה שעות עד שיוצא טוב המיקס ...
-
@למדן רוב הדגימות שהם דוגמים לטראקים זה מנקסוס 3 ואפשר להשיג פרוץ היום בקלות אני אישית עדיף לי לשדרג לאורגן יותר טוב מאשר לקנות מקצבים שעולים כמו האורגן עצמו אז אני לא מבין על איזה כסף אתה מדבר על העבודה עצמה אני מבין אבל 5000 שקל? כמו לקנות אורגן חדש מה יעשה בחור ישיבה שלא עובד ורוצה לעשות שמח לחברים שלו עם מקצבים נורמליים ואיכותיים? ועל שעות העבודה אפשר להרויח הרבה גם אם מוכרים ב1000 שקל והרבה קונים זה לא רק אחד שקנה וגמרנו
-
@הקלידן-הצפוני עוד לא שמעתי את המקצבים שיש לך אני עם חסימה של נטפרי לכן אני לא יודע מה אתה מציע .
כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון לגבי המחיר .
ונקסוס יש לי את זה ויש עוד מלא מלא חבילות ועוד פלאגנים זה רק מתחיל עם נקסוס... -
@למדן
אם אתה מנגן כדאי לך להצטרף לקבוצה הזאת
https://miktzav.com/groups/משתמש-מקצועי -
@למדן או קי
הנה חלק קטן ממש מהמקצבים, אם אתה מעוניין תבקש מההנהלה לחבר בינינו יש עוד הקלטות שלא עולות כאן משום שהם כבדות אני ישלח לך במייל. זה לבינתיים, אגב המלצה שלי שים את זה באונקי ותשמע את זה על האורגן ,rockk.MP3 איזה דגם יש לך?fanke.MP3 freylachhh.MP3
הדאנס לא עולה לי. -
פוסט זה נמחק!
-
אתה יכול לעשות דוגמא חדשה כי לא נשאר כלום באתר