הראפר גריימן
-
@דסי פשוט מאד.
גריימן זה שם במה!
GREY MAN -איש אפור!
לא יודעת מה הוא מביע בזה בדיוק אבל זה שם במה!פוסט זה נמחק! -
@דסי פשוט מאד.
גריימן זה שם במה!
GREY MAN -איש אפור!
לא יודעת מה הוא מביע בזה בדיוק אבל זה שם במה! -
@הלב-שלי
קלטתי שזה שם במה, אבל לי ואני מניחה שלעוד המון כמותי השם גריימן לא מביא לקונטציה של איש אפור, אלה אולי יותר לשם גריינמן- שממש לא קשוראליו...
אתם חושבים שזה שם שמזכיר אותו? את הקשר אליו? -
@הלב-שלי
קלטתי שזה שם במה, אבל לי ואני מניחה שלעוד המון כמותי השם גריימן לא מביא לקונטציה של איש אפור, אלה אולי יותר לשם גריינמן- שממש לא קשוראליו...
אתם חושבים שזה שם שמזכיר אותו? את הקשר אליו? -
חשיפה ראשונית !!!! שרולי ברונכר עובד על שיר חדש שניקרא " די " שמדבר על המצב שלנו בימים האלה על מי שישתתף בשיר ככל הנירא שרולי אלעזר וגריימן פרטים נוספים ישלח במהדורה הקרובה ....
-
חשיפה ראשונית !!!! שרולי ברונכר עובד על שיר חדש שניקרא " די " שמדבר על המצב שלנו בימים האלה על מי שישתתף בשיר ככל הנירא שרולי אלעזר וגריימן פרטים נוספים ישלח במהדורה הקרובה ....
@בן-מנחם זה הולך להיות לפסח?
או שהוא מתכוון להוציא משהו לפסח? -
עריכות אחרונות לשיר החדש של שרולי וגריימן
https://send.magicode.me/send-file/file/3611b0f1df9fb51b1c27***80ddab6acdc190fede0a/view@taly מתי הוא ייצא? יש מצב לפני פסח?
-
-
@taly מתי הוא ייצא? יש מצב לפני פסח?
@מוכן-תמיד-לעזור היום!!
@בן-מנחם אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
השיר החדש די כפי שדווח לראשונה על ידי כאן שרולי מארח את אלעזר וגריימן יוצא היום ב 1:00

-
@יואל-שג אפשר להורדה?
תודה. -
@יואל-שג אפשר להורדה?
תודה.פוסט זה נמחק! -
יצא השיר החדש? אפשר קישור ליוטיוב
-
@שמעון-2 העלו ומחקו..
כניראה יש בעיה.. -
@צוות-פיקוח אני יכול לעלות את זה? בקובץ אודיו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות