-
אני אשמח לשמוע את דעתכם על המהלך האחרון של חיים ישראל שבו הוא מוציא הרבה שירים בתוך כמה שבועות.
האם לדעתכם זה מוריד מהערך של הזמר שמפסיקים לחכות לשירים שלו, כי אנשים מורגלים שכל כמה שבועות הוא מוציא שיר, או שזה רק מביא לו עוד קהל.
אני אשמח לשמוע את דעתכם -
@nbhgv אמר בחיים ישראל:
אני אשמח לשמוע את דעתכם על המהלך האחרון של חיים ישראל שבו הוא מוציא הרבה שירים בתוך כמה שבועות.
האם לדעתכם זה מוריד מהערך של הזמר שמפסיקים לחכות לשירים שלו, כי אנשים מורגלים שכל כמה שבועות הוא מוציא שיר, או שזה רק מביא לו עוד קהל.
אני אשמח לשמוע את דעתכםלא יודעת אם מוריד מהערך של הזמר.
אבל כן מוריד מהציפיה והדריכות ו "הרעש" מכל סינגל שיוצא.
אם תזכרו בניסים בלאק למשל-
היה לו תקופה שהוא הוציא המוון שירים..דיברו עליו בהתחלה...היום הוא "נעלם"... -
היי , יש למשהו שירים ישנים של חיים ישראל ? אני אשמח להורדה ..
שירים כמו יתגדל ויתקדש , מנורה וכו , וגם מהאלבום ירושלם ..
תודה רבה ! -
-
האם אפשר להעלות בהורדה ישירה?
או דרייב. תודה. -
-
@nbhgv אמר בחיים ישראל:
אני אשמח לשמוע את דעתכםלא משנה מה יהיה
חיים ישראל זה לא זמר שבא והולך
הוא תמיד נמצא בעניינים ובבמות
ולפי דעתי עושה עבודה מעולה!
גם בקטע הזה של הוצאת סינגלים בתקופה קצרה
(אגב, זה לפי דעתי התחיל בעיקר בתקופת הקורונה)בכל אופן, יש זמרי על
ששומעים עליהם ולאחר תקופה הם נעלמים ממש
חיים ישראל בכל התקופות היה פופולרי. -
@יעקב-ה אמר בחיים ישראל:
איך קוראים לשיר שלו שיש שם את המילים "החושך גבר על האור חיפשתי מקום מסתור לצידך, באור שלך, גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע..."
ואם אפשר גם לעלות אותו אשמח מאוד!!חומות של תקווה
-
חיים ישראל זמר מזרחי צוין עם קול נהדר שאף פעם לא נמאס לשמוע וכל השירים שלו יפים עם מילים מיוחדות
-
@יעקב-ה אמר בחיים ישראל:
יש למישהו לעלות לי את השיר של חיים ישראל חומות של תקווה בMP3???
https://miktzav.com/topic/1666/שיר-חומות-של-תקוה-של-חיים-ישראל?_=1633266157723
יש כאן את השיר -
הלב: השיר ששכב שלוש שנים במגירה
בתכנית זמן אוויר בהגשת מנחם טוקר עלה לשידור הזמר חיים ישראל לספר על שירו החדש | מדוע לקח כל כך הרבה זמן עד שהוא יצא ולמה הוא עושה גם שירים שקטים וגם שמחים? | האזינו
https://www.93fm.co.il/radio/735112/?utm_source=site&utm_medium=timeline-sideהשיר החדש-הלב יודע:
-
@משתמש-חדש אמר בחיים ישראל:
למי שחסום הקליפ של חיים ישראל JAMBO
שלחתי בקשה לנטפריברעיון הקליפ פתוח בנטפרי- וזה רק קליפ מילים...
-
אני רואה ששלחו פה הרבה שירים שלו ביוטיוב. אני בנטפרי ולא יכולה להוריד מיוטיוב. אשמח אם מישהו יוכל להעלות לפה כמה שיותר שירים של חיים ישראל להורדה ישירה ממג'יקוד (לשים כוכביות).
תודה רבה.