Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שמעון-2 אמר בשמעון לוי:
@אבא-תודה כן בשבילך אני ישאל אותו
סתם העלתי תנושא כחיפשתי מה לרשום, אך בתכלס לא כ''כ מעניין אותי, ואם בכלל!! אבל כבר אעלה לא בטוח אבל לכאורה זה זה, תנסה ותגיד מה ענה! y0533166191@gmail.com
@אבא-תודה שפת הפורום היא עברית! הפוסטים שנכתבים באידיש גורמים להמון המון ספאם- להבא נא להימנע מזה!
@תמר-7 שימי לב שהפורום אינו צ'אט - שיחות לא אמורות להתנהל בצורת התכתבות אישית אלא כללית אין צורך לשאול למה כתבת ככה? ושאלות בסגנון כזה...
@אבא-תודה ביקשת קיבלת!
צריכה עוד משהו? לשאול אותו עוד משהו?
@שמעון-2 אני בהלם!! גם אני שלחתי לשמעון לוי את השאלה הזאת וזאת התשובה שגם אני קיבלתי העתק הדבק
@אבא-תודה ביקשת קיבלת! צריכה עוד משהו? לשאול אותו עוד משהו?
יפה - כן עם מי שיתוף פעולה ? מה עומד להוציא בערך סקופ
נו שלחת? קיבלת תשובה??
@אבא-תודה עדיין לא ענה לי
@אבא-תודה בקיצור מחכה הפתעות הוא לא מרשה לגלות כלום אבל צריך להגיע המון דברים מפציצים
מכלי ראשון זמר פצצה!!
שמעון לוי - דער סוכה.mp3
@אבא-תודה אמר בשמעון לוי:
@שמעון-2 אמר בשמעון לוי: שמעון לוי - דער סוכה אשמח לעטיפה של הסינגל תודה
שמעון לוי - דער סוכה
אשמח לעטיפה של הסינגל תודה
אשמח אם מישהו יכול להעלות את השיר ואת עטיפת הסינגל תודה
שמעון לוי - דער סוכה שמעון לוי - דער סוכה.mp3
מישהו יכול להסביר לי מה פשר השיר והקליפ… משהו פה מאוד לא מובן… לא מתאים לו… צפיתי למשהו ברמה יותר גבוהה ממש קליפ מוזר… סליחה מראש
@שמעון-2 יש להורדה במגיקוד?
@LOVE-ME אמר בשמעון לוי:
https://send.magicode.me/send-file/****file/aa1b2424f4fd1f914c80c3d78d508c3cfa38e30f/view