נספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.
-
@הלב-שלי אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
@תהילוש יש לי כמה שירים שמצאתי בהם פשלות והייתי שמחה לכתוב עליהם בקורות כמו: כולם אהובים של פיני & מנדי וכן של ארי גולדוואג - גישמאק להיות יהודי
מוזמנת לכתוב בשליחת פניה לניהול, ולצטט אותנו.
@hhkkkk אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
@תהילוש כן אבל הנקודה זה על-הקטע של נראלי לצחוק על זה שהוא אוכל [שוב-לא רוצה שהשמע גס אבל בקטע טוב]
צודק. נקח לתשומת ליבנו להבא.
-
@תהילוש ויש לי רעיון- שהמשתמשים יוכלו לכתוב איזה שיר לביקורת ואתם בלנ''ד תעשו ע''ז.
עם כל הכבוד, לא על כל שיר שהמשתמשים חפצים שנעשה- יוכל להעשות.
יש כמה וכמה קריטריונים שמנחים אותנו בבחירת קליפ לביקורת.@hhkkkk אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
נראלי שצריך להיות קצת יותר רציני וביקורתי-כאילו פשלות וכו', לא סתם להתבדח שהוא אוכל ומפצח וכו'
אם אנחנו צוחקות על משהו, בד"כ יש לכך 2 סיבות:
- פשלה רצינית דמצאנו בקליפ.
- דבר מה שהיינו רוצים להעביר עליו ביקורת. ולכן, לא כל מה שנכתוב יהיה רק פספוסים ופשלות, ממש לא! מטרת ההתבדחות היא ממש לא סתם על מנת לרדת ולהתבדח על הזמר או שחקניו, אלא למתוח בעדינות ככל האפשר ביקורת על דבר מה.
נראלי לצחוק על זה שהוא אוכל
שוב, כנאמר למעלה.
כשצחקנו על זה (ואגב, לא צחקנו- פשוט העברנו תחושות מהלב למקלדת) זה לא היה מטעמי פספוסים אלא כדי לגעת בנקודה מסויימת שהפריעה לנו. -
@אילנית אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
עם כל הכבוד, לא על כל שיר שהמשתמשים חפצים שנעשה- יוכל להעשות.
התכוונתי שיבואו רעיונות ואתם תבחרו.
אהה... ובכן, זה כפי שכבר רמזתי אולי באמת יקרה בצורה מעניינת בהמשך.
-
בכללי זה מאוד יפה....
אהבתי את החלות השרופות והילד שהסתכל במראה של האוטובוס....
אני חושבת שאם לא מוצאים הרבה פשלות וטעויות בקליפים אפשר פשוט לעשות ביקורת של כמה קליפים של אותו זמר בבת אחת (זכור לי שהיה את זה בעונה הראשונה פעם אחת), זה מעניין יותר וגורם לנו להמשיך לקרוא ולשמוע גם על עוד קליפים של הזמר על הדרך.
אבל זה סתם בשביל לשדרג ולעשות את זה עוד יותר טוב ממה שזה, כי באמת גם ככה זה מאוד חמוד וכיף לקרוא, רואים שעבדתם על זה!
ו @אייצ-ית - ממש תודה שפתחת את הנספח הזה, כי לשלוח פניה לניהול זה קצת מסורבל ומעצבן..... -
@תמר-מהמרכז אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
בכללי זה מאוד יפה....
אהבתי את החלות השרופות והילד שהסתכל במראה של האוטובוס....
אני חושבת שאם לא מוצאים הרבה פשלות וטעויות בקליפים אפשר פשוט לעשות ביקורת של כמה קליפים של אותו זמר בבת אחת (זכור לי שהיה את זה בעונה הראשונה פעם אחת), זה מעניין יותר וגורם לנו להמשיך לקרוא ולשמוע גם על עוד קליפים של הזמר על הדרך.זה ככל הנראה עניין של טעם,
בעונה הקודמת כשעשיתי זאת יחד עם @סודי-ביותר חלק מהמשתמשים כתבו שהם מעדיפים את הביקורת הרגילה-
בקיצור? עניין של טעם, אבל יתכן שבהחלט נשלב גם את הסגנון הזה בעונה החדשה.
תודה על המחמאות והחיזוקים! -
אני חושבת שאם לא מוצאים הרבה פשלות וטעויות בקליפים אפשר פשוט לעשות ביקורת של כמה קליפים של אותו זמר בבת אחת
אנו באות לבקר את הקליפ. מצורת הזווית שלנו. ולא תמיד ביקורת היא מלווה בפאשלות ופספוסים...
ביקורת יכולה להיות על התנהלות הלך השיר, על מראה השחקנים,ועוד... -
בחירת שיר טובה שכולם מכירים -באמת יפה ותצליחו!
נראלי שצריך להיות קצת יותר רציני וביקורתי-כאילו פשלות וכו', לא סתם להתבדח שהוא אוכל ומפצח וכו'
בסה''כ טוב מאוד ויפה!-רק נראלי טיפל'ה יותר רציני. [אני אומר בקטע טוב שלא ישמע ביקורתי מדאי]גם אני חושבת ככה בגדול הקליפ הוא מאוד חמוד ויפה ואין עניין לרדת עליו סתם או על הזמר צריך ביקורת ברוח טובה בלי יותר מידי ציניות רק ברמה ענינית
-
עכשיו אני חושבת שיכול להיות שפשוט צריך להפריד בין ביקורת לבין קטע הומור. ביקורת גם יכולה להיות בהומור, אבל אם רוצים לעשות ביקורת רצינית ומקצועית ההומור צריך להיות מאוד עדין ולא שישב שם מלכתחילה. כי לצחוק על זמר כל אחד יכול בבית שלו. אני ספציפית מעניין אותי דווקא הפשלות בגלל שהן מצחיקות בפני עצמן, לא צריך לצחוק על מישהו בשביל שזה יהיה מצחיק....... בקיצור, מקווה שהובנתי.
אבל כדאי שתדעו @אילנית ו @תהילוש , שזה שכותבים פה ביקורת על הביקורת (...) זה רק בגלל שכל כך נהנו לקרוא, כי אם לא היו נהנים - לא היה עניין בכלל לנסות לשדרג... אז קחו את זה בקטע טוב ולא חייבים להתנצל על כל דבר שמישהו כותב פה..... אתן עושות מצוין ורק בודקים איך לעשות יותר טוב.
בהצלחה! -
@ברוריה אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
גם אני חושבת ככה בגדול הקליפ הוא מאוד חמוד ויפה ואין עניין לרדת עליו סתם או על הזמר צריך ביקורת ברוח טובה בלי יותר מידי ציניות רק ברמה ענינית
לעניות דעתי ביקורת ברמה עניינית- תראה כמו רשימת קניות לבית מרקחת.
שוב, הביקורת שלנו איננה עניינית ומקצועית ברמה הגבוהה ביותר- וזאת מבחירה. המעוניינת בביקורת שכל כולה על סמך טוהר, נקיות ועניניות הקליפ (אגב, אין כזו...) מוזמנת להגיש את מועמדתה בפנייה לניהול...@תמר-מהמרכז אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
ביקורת גם יכולה להיות בהומור
בדיוק, וזה מה שאנחנו משתדלות לעשות:)
אז קחו את זה בקטע טוב ולא חייבים להתנצל על כל דבר שמישהו כותב פה.....
לקחנו, לקחנו... ואגב, לא ראיתי שהתנצלנו איפה שהוא... כל הערה וביקורת פה אנחנו בוחנות ומשתדלות לענות ולהבהיר ככל יכולתנו, ממש לא כדי להתנצל.
בהצלחה!
תודה!
-
@בונקר אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
@אילנית @תהילוש
אני מחכה כבר שבועיים בקוצר רוח,
בבקשה,
על תגידו שזה נדחה...אם לא תרצה שנגיד- לא נגיד:)
וברצינות-
יש לנו ביקורת מוכנה והיא תעלה בעז"ה.
או בהמשך הלילה או בשישי\מוצ"ש במקרה הכי מאוחר.(אל תשכח ששבוע שעבר היה פורים. לא באמת ציפית לביקורת, נכון?).
בכל אופן, תודה, כיף לשמוע.
-
@בונקר אמר בנספח | תגובות לביקורת קליפים עונה 2.:
אני מחכה כבר שבועיים בקוצר רוח,
שווה לחכות! מבטיחה!
מוזמנים כולכם לביקורת החדשה:
https://miktzav.com/topic/4570/עונה-2-פרק-2